Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За патриотизма, България и други неща...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Бре момчета какво ни е държавицата бре??? Три дни бях на Рибарица ами то там само джип до джип от голям че по голям. Яде и пие народа . Нали сме първи в Европа по брой на Мерцедеси на глава от населението . Даже и Коцев има Никой не работи ,пък всеки разполага с пари .
    Аз пък нямам пари, мерцедеси и пр. ама имам два Фиата...бухахах :D
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Съжалявам, не исках да провокирам кавги с тази тема, още по-малко предупреждения към колеги.Днес нямах възможност да погледна във форума, иначе отдавна щях да съм помолил да се изтрие темата. Е, модераторите да преценят.Аз исках просто по случай датата да се сетим за нещо хубаво в България, а такива неща има, бога ми.Няма да коментирам предишни постове и мнения, защото няма смисъл. Христо Ботев беше наречен "позьор" и "комунистически евнух", за което аз нямам думи.Единствено мога да кажа, че сигурно заслужаваме съдбата си, щом не уважаваме историята си...Стана ми тъжно, съжалявам, няма да пиша повече.
      Shit happens, sometimes...
      Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
      Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Аз още в началото казах че ще почнат препирни... Българийооооо, Българийооооо...

Коментар

ivjordan написа:
          Съжалявам, не исках да провокирам кавги с тази тема, още по-малко предупреждения към колеги.Днес нямах възможност да погледна във форума, иначе отдавна щях да съм помолил да се изтрие темата. Е, модераторите да преценят.Аз исках просто по случай датата да се сетим за нещо хубаво в България, а такива неща има, бога ми.Няма да коментирам предишни постове и мнения, защото няма смисъл. Христо Ботев беше наречен "позьор" и "комунистически евнух", за което аз нямам думи.Единствено мога да кажа, че сигурно заслужаваме съдбата си, щом не уважаваме историята си...Стана ми тъжно, съжалявам, няма да пиша повече.
          Перфектна е темата ти колега!!! Перфектна...нека видим за какво иде реч! Няма за какво да съжаляваш.Моите искрени уважения! "Единствено мога да кажа, че сигурно заслужаваме съдбата си, щом не уважаваме историята си..."
          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
          Punto М2 1.2 SX 2000г.
          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
            ходя да ям във едно заведение което е собственос на замесник министъра на транспорта някакъв ТУРЧИН беше цяла зима беше там и играеше карти със приятели завдението се казва Троя.пак ни цакат турците и така ще бъде и занапред защото сега дават по 400 лв за глас а за бедните това, са добри пари така че се гответ за още 1 мандат под турско иго
            Юджел Атилла е тоя майстор за който говориш...не са виновни турците като етнос брато, а ДПС, които ние оставихме да ни се качат на главите.
            прав си колега така му е името на мазника.може да имаме история но сегашните идиоти се поругаха със нея направиха така че всеки 2 да иска да излезе навън въпреки че печеля добре и на мен не ми се стои тука

Коментар

А има ли значение дали се казва Юджел Атила или Милен Велчев ?

Коментар

Immortal написа:
                А има ли значение дали се казва Юджел Атила или Милен Велчев ?

Коментар

има

Коментар

Абе май винаги сме си били цървули, не е от скоро:"Повече от 40 години Самуил води безмилостна борба за запазване независимостта на България. Заплахата иде не само отвън, от Византия, но и отвътре, от сърцето на държавата, разяждана от разкол и предателства. Самуил е принуден да погуби собствения си брат Аарон и целия му род заради изменничество. Пощаден бил само синът на Арон - Иван Владислав, който години по-късно, воден от мъст, ще пролее много кръв, за да заеме българския престол. Самуил ще бъде повторно предаден от дъщеря си Мирослава, която отваря пред византийците ключовата българска крепост Драч заради блясъка на византийския двор. Високи титли и богатства помамват и много български боляри, които предават без бой българските крепости една след друга и водят държавата към погибел."
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                      Абе май винаги сме си били цървули, не е от скоро:"Повече от 40 години Самуил води безмилостна борба за запазване независимостта на България. Заплахата иде не само отвън, от Византия, но и отвътре, от сърцето на държавата, разяждана от разкол и предателства. Самуил е принуден да погуби собствения си брат Аарон и целия му род заради изменничество. Пощаден бил само синът на Арон - Иван Владислав, който години по-късно, воден от мъст, ще пролее много кръв, за да заеме българския престол. Самуил ще бъде повторно предаден от дъщеря си Мирослава, която отваря пред византийците ключовата българска крепост Драч заради блясъка на византийския двор. Високи титли и богатства помамват и много български боляри, които предават без бой българските крепости една след друга и водят държавата към погибел."

Коментар

коцев написа:
                        Бре момчета какво ни е държавицата бре??? Три дни бях на Рибарица ами то там само джип до джип от голям че по голям. Яде и пие народа . Нали сме първи в Европа по брой на Мерцедеси на глава от населението . Даже и Коцев има Никой не работи ,пък всеки разполага с пари .
                        Жив и здрав да е , да си го кара!

Коментар

Добре бе хора, обичате Родината си, а не обичате Държавата?!?!?!?!?!Че какво е държавата ако не ние, които живеем тук? Защо заемате позицията на зрители, гледащи някаква пиеса? Та вие сте част от всичко това! Вие, ние правим държавата!Ама не, вие не сте част. Вие сте нещо повече, нали? От онези, дето винаги знаят края на приказката, отонези, които седят, гледат те като работиш и казват: "Не така, не така" и ако случайно нещо не се случи както си го планирал казват "Ама нали ти казах" Да, от онези, дето винаги знаят какво НЕ БИВА да се прави, как НЕ БИВА да бъде, но никога не казват КАК ДА стане! Ами ако вместо да гледате отстрани, вместо да делите Родина и Държава, защо не направите нещо? Това деление е глупаво - кое е Родина - територията ли? Реките, планините, морето? И кое е Държава? Другите, но не и вие?С такова мислене няма да стигнем до никъде.Дори едно просто нещо - Левски се е борил за "Чиста и свята република" - т.е. за държавност!!! Държавността е в основата на всичко! На 3ти Март какво празнувате бе? Откриването на Големия Летен Сезон по Българското Черноморие ли? Не! Празнуваме създаването на Българска държава! Празнуваме Съединението, празнуваме обявяването на независимоста! Честваме дати и събития, които характеризират една територия като Държава. Ако не обичате държавата си, а само някаква територия, то защо изобщо някой се е борил за Освобождение?А извинявайте за дългия нравоучителен пост. Ако някому съм досадил, готов съм да го черпя една бира компенсация.
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Neosi написа:
                            Привет колеги,Изчетох всичко по темата, и ме сърбят ръцете да се изкажа :D И така...лично мен (на този етап) ме е срам, че съм Българин защото: ...4. Пълното безхаберие на институциите - примери 1 000000000- и нищо...на никой не му пука. МВР, НАП, здравеопазване, НОИ, образование, инфараструктура,....още да изброявам ли? Сега може би ще кажете, че съм ного краен, но това е за съжаление. Работя в държавната администрация и положението е чудовищно. Краде се като за последно, яко, безогледно, неописуемо!!! ...
                            Как си я подкарал цялата администрация, колега ..., откъде имаш такива задълбочени наблюдения върху всичко държавно ? Нещо по-конкретно за НАП би ли споделил, защото имам по-особен поглед по въпроса ?
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ами такава ми е работата колега..да имам задълбочени наблюдения. :D
                              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                              Punto М2 1.2 SX 2000г.
                              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ами щом имаш такива задълбочени наблюдения, вероятно знаеш, че всяка от тези институции, които си оплюл барабар с хората в тях, си имат много простички процедури за сигнализиране за корупция и други нередности. Вместо да направиш това, ти сега обобщаваш във форумите .
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X