Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За патриотизма, България и други неща...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не сме народ, не сме народ, а мърша, Хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Между другото идиотизми като "Обичм родината, мразя държавата" ми звучат изключително много като "Обичам шоколад, обичам и мама"... Yellow_Flash_Colorz_PDT_35

Коментар

Ми...щото НЕ правиш разлика между Родина и държава.!!!!А за израза ти "Комунистически евнух", касаещ Ботев и хиляди загинали, по мое мнение ми е ясно що за птица си.... (Да не употребявам други думи).
        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
        Punto М2 1.2 SX 2000г.
        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

къде е тази държава България,кога ще разберете че няма държава имало е преди 1300 години вече няма. патриотите вие знаете ли че има хора който живеят във вътрешноста на на Б......... който,работят за 220 лева вишисти вземат по 370 ебати и държават,ебати и патриотизма

Коментар

Aа няма какво да кажа, ако тръгна да пиша ще ми замине клавиатурата.... Лоша работа лошаааа

Коментар

LiGuru написа:
              Aа няма какво да кажа, ако тръгна да пиша ще ми замине клавиатурата.... Лоша работа лошаааа
              Много лоша работа...., както казва един колега - "Ние сме несполучлив опит за държава".
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                LiGuru написа:
                Много лоша работа...., както казва един колега - "Ние сме несполучлив опит за държава".
                много лоша и ще става по лоша догодина затова да се вдигаме и на оръжие братя богатите стават по богати а бедните по бедни няма я вече средната класа работя във Сл.бряг и там се нагледах на глупаци и мамини синчета,със коли за по 100 000-200 000 лв,сигорно тати цял живот е работил и спестил за кола.ходя да ям във едно заведение което е собственос на замесник министъра на транспорта някакъв ТУРЧИН беше цяла зима беше там и играеше карти със приятели завдението се казва Троя.пак ни цакат турците и така ще бъде и занапред защото сега дават по 400 лв за глас а за бедните това, са добри пари така че се гответ за още 1 мандат под турско иго

Коментар

Neosi написа:
                  LiGuru написа:
                  Не е така колега, държава има, народ има.... държавност няма. Прочети какво си написал в първия си за тази тема пост и почни да си задаваш въпроса защо е така?

Коментар

LiGuru написа:
                    Neosi написа:
                    LiGuru написа:
                    Не е така колега, държава има, народ има.... държавност няма. Прочети какво си написал в първия си за тази тема пост и почни да си задаваш въпроса защо е така?
                    Това е проблема колега....народ има, държава има, държавност няма....а защо е така е ясно на всички.само нека не спорим какво е "държава" и "държавност".
                    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                    Punto М2 1.2 SX 2000г.
                    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

ходя да ям във едно заведение което е собственос на замесник министъра на транспорта някакъв ТУРЧИН беше цяла зима беше там и играеше карти със приятели завдението се казва Троя.пак ни цакат турците и така ще бъде и занапред защото сега дават по 400 лв за глас а за бедните това, са добри пари така че се гответ за още 1 мандат под турско иго
                      Юджел Атилла е тоя майстор за който говориш...не са виновни турците като етнос брато, а ДПС, които ние оставихме да ни се качат на главите.
                      Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                      Punto М2 1.2 SX 2000г.
                      МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                        Това е проблема колега....народ има, държава има, държавност няма....а защо е така е ясно на всички.само нека не спорим какво е "държава" и "държавност".
                        Е на мен не ми е много ясно, всички предпоставки да сме нормална държава в ЕС ги има..... Преди пари нямаше сега са тук.....

Коментар

Бре момчета какво ни е държавицата бре??? Три дни бях на Рибарица ами то там само джип до джип от голям че по голям. Яде и пие народа . Нали сме първи в Европа по брой на Мерцедеси на глава от населението . Даже и Коцев има Никой не работи ,пък всеки разполага с пари .
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                            Бре момчета какво ни е държавицата бре??? Три дни бях на Рибарица ами то там само джип до джип от голям че по голям. Яде и пие народа . Нали сме първи в Европа по брой на Мерцедеси на глава от населението . Даже и Коцев има Никой не работи ,пък всеки разполага с пари .
                            Toва е щото Уважаемия Коцев пести от глоби и ремонт на тенекии, за туй кара Мерцедес

Коментар

Може и така да се каже .... :D :D :D
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

LiGuru написа:
                                Neosi написа:
                                Е на мен не ми е много ясно, всички предпоставки да сме нормална държава в ЕС ги има..... Преди пари нямаше сега са тук.....
                                Парите ги гепиха...справка фонд "Национална пътна инфраструктура" - за това знаете...а колко още незнаетеее....мъка мъка...Има предпоставки само за едно - да ни наложат предпазни клаузи, да ни замразят членството в ЕС, да плащаме драконовски санкции, и кво ли още не и то заради шепа боклуци, които ни управляват. Айде спирам, че много се разприказвах....
                                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Working...
                                X