Не сме народ, не сме народ, а мърша, Хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За патриотизма, България и други неща...
Collapse
X
-
Neosi написа:LiGuru написа:Aа няма какво да кажа, ако тръгна да пиша ще ми замине клавиатурата.... Лоша работа лошаааа
Коментар
-
Neosi написа:LiGuru написа:Aа няма какво да кажа, ако тръгна да пиша ще ми замине клавиатурата.... Лоша работа лошаааа
Коментар
-
LiGuru написа:Neosi написа:LiGuru написа:Aа няма какво да кажа, ако тръгна да пиша ще ми замине клавиатурата.... Лоша работа лошааааBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
ходя да ям във едно заведение което е собственос на замесник министъра на транспорта някакъв ТУРЧИН беше цяла зима беше там и играеше карти със приятели завдението се казва Троя.пак ни цакат турците и така ще бъде и занапред защото сега дават по 400 лв за глас а за бедните това, са добри пари така че се гответ за още 1 мандат под турско игоBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:Това е проблема колега....народ има, държава има, държавност няма....а защо е така е ясно на всички.само нека не спорим какво е "държава" и "държавност".
Коментар
-
коцев написа:Бре момчета какво ни е държавицата бре??? Три дни бях на Рибарица ами то там само джип до джип от голям че по голям. Яде и пие народа . Нали сме първи в Европа по брой на Мерцедеси на глава от населението . Даже и Коцев има Никой не работи ,пък всеки разполага с пари .
Коментар
-
LiGuru написа:Neosi написа:Това е проблема колега....народ има, държава има, държавност няма....а защо е така е ясно на всички.само нека не спорим какво е "държава" и "държавност".Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар