Говорите за две различни неща.Ти,kiler_4o,казваш че можеш да запалиш кола без да имаш чип на ключа,като имаш код карта.Обаче в случая нямаш смяна на ECU.Това за което другите ти говорят е,че като смениш ECU,ще трябва да смениш и други неща с него,за да няма проблем с имобилайзера.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До всички, които имат пунто мк.II 1.2 8V
Collapse
X
-
а аз имам предвид, че като го сменя, за да пробвам дали е от него - мога да го запаля по този начин ... А след това вече ще го мисля... Естествено, че като сменя ЕКУ трябва да сменя и ключовете ... Въпроса е като дойде новото ЕКУ с какво идва, дали не трябва от италия да се поръчват и ключове, защото на този микробус му бяха поръчали оригинален комплект ключове от италия, защото му смениха всички патрони ...
Коментар
-
kiler_4o написа:а аз имам предвид, че като го сменя, за да пробвам дали е от него - мога да го запаля по този начин ... А след това вече ще го мисля... Естествено, че като сменя ЕКУ трябва да сменя и ключовете ... Въпроса е като дойде новото ЕКУ с какво идва, дали не трябва от италия да се поръчват и ключове, защото на този микробус му бяха поръчали оригинален комплект ключове от италия, защото му смениха всички патрони ...Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
kiler_4o написа:утре или в понеделник ще мина през някой оторизиран сервиз, ще говоря с тях, ако трябва ще се обадят до София, да ми обяснят как стоят нещата - поне според тях ...п.п. Ключар, ще се радвам ако обясниш как или къде могат да се поправят ЕКУ-тата ... И определено ще черпя ...Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
аз чувам, но искам да видя тяхното становище, просто ми е интересно какво ще кажат, това не значи, че не ти вярвам, явно и ти си се сблъсквал с този проблем ... НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕДИ ДА КУПУВАМ НОВО ЕКУ ТРЯБВА ДА ПРОБВАМ С ДРУГО... Извинявам се, но нямам излишни 800 лв просто за пробата, 99% съм сигурен, че е ЕКУ-то, но все пак ... не разбирам какво толкова ще ги заболи другите ако си сменим комповете за 20 минути ... Толкова ли няма някой ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар