Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До всички, които имат пунто мк.II 1.2 8V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Говорите за две различни неща.Ти,kiler_4o,казваш че можеш да запалиш кола без да имаш чип на ключа,като имаш код карта.Обаче в случая нямаш смяна на ECU.Това за което другите ти говорят е,че като смениш ECU,ще трябва да смениш и други неща с него,за да няма проблем с имобилайзера.

Коментар

а аз имам предвид, че като го сменя, за да пробвам дали е от него - мога да го запаля по този начин ... А след това вече ще го мисля... Естествено, че като сменя ЕКУ трябва да сменя и ключовете ... Въпроса е като дойде новото ЕКУ с какво идва, дали не трябва от италия да се поръчват и ключове, защото на този микробус му бяха поръчали оригинален комплект ключове от италия, защото му смениха всички патрони ...

Коментар

kiler_4o написа:
        а аз имам предвид, че като го сменя, за да пробвам дали е от него - мога да го запаля по този начин ... А след това вече ще го мисля... Естествено, че като сменя ЕКУ трябва да сменя и ключовете ... Въпроса е като дойде новото ЕКУ с какво идва, дали не трябва от италия да се поръчват и ключове, защото на този микробус му бяха поръчали оригинален комплект ключове от италия, защото му смениха всички патрони ...
        Ако сложиш чисто ново ЕКУ - не се сменя абсолютно нищо - нито имобилайзер, нито ключове, нито нищо! Не ти трябва код карта!Цената му е 880 лева в Александър ауто - София. Никъде другаде нямаха.
        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
        Punto М2 1.2 SX 2000г.
        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

утре или в понеделник ще мина през някой оторизиран сервиз, ще говоря с тях, ако трябва ще се обадят до София, да ми обяснят как стоят нещата - поне според тях ...п.п. Ключар, ще се радвам ако обясниш как или къде могат да се поправят ЕКУ-тата ... И определено ще черпя ...

Коментар

kiler_4o написа:
            утре или в понеделник ще мина през някой оторизиран сервиз, ще говоря с тях, ако трябва ще се обадят до София, да ми обяснят как стоят нещата - поне според тях ...п.п. Ключар, ще се радвам ако обясниш как или къде могат да се поправят ЕКУ-тата ... И определено ще черпя ...
            Айде...говори с оторизиран сервиз и много ще ми е интересно да чуя отговора...
            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
            Punto М2 1.2 SX 2000г.
            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

кола

мисля че в сервиз на ФИАТ нама да правят побългарявания направо всичко комплект ново и му решават въпроса а цената няма да е малка
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Залагам 2 каси бира, че проблема на kiler_4o ще се реши с чисто ново ЕКУ, без смяна на имобилайзери, ключове и употреба на код карти.Явно не искате да чуете какво казах до сега.
                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

аз чувам, но искам да видя тяхното становище, просто ми е интересно какво ще кажат, това не значи, че не ти вярвам, явно и ти си се сблъсквал с този проблем ... НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕДИ ДА КУПУВАМ НОВО ЕКУ ТРЯБВА ДА ПРОБВАМ С ДРУГО... Извинявам се, но нямам излишни 800 лв просто за пробата, 99% съм сигурен, че е ЕКУ-то, но все пак ... не разбирам какво толкова ще ги заболи другите ако си сменим комповете за 20 минути ... Толкова ли няма някой ...

Коментар

Working...
                  X