Здравейте, по-скоро молбата е към тези, които са близо до Бургас ... Както знаете имам проблеми с колата и след всички сервизи и т н - май май излиза, че е компютъра ... нов е 750 лв и е малко вероятно да взема такъв - може би ще взема втора ръка ... ако намеря ... но искам да съм сигурен, че е от него ... та има ли някой, който е близо до Бургас, Варна или окръзите - да отида при него, да пробваме или моята кола с неговия компютър, или неговата кола с моя компютър, за да видим дали пак ще прави тези проблеми...Ще се отблагодаря, за това няма нужда да се съмнявате, на колата няма да й стане нищо, но ако не дай боже нещо й стане - веднага ще си поема и отговорността за това ... Трябва ми спешно, защото колата вече много често, почти винаги пали на 2 цилиндъра, днес на 2-3 светофара докато работеше на празен ход просто 2 от цилиндрите изключиха и едва съм излязъл от кръстовищата
Просто колата си плаче за нещо и искам да разбера - ако е за нов комп. да го взимам и да я оправям ... днес като изключих от скорост, наближавайки един светофар пак направи проблема ... после едвам я оправих ... какво ли не правих - накрая реших да пробвам - бааавно успях да вдигна оборотите до 6500 и когато удари ограничител се оправи ... Много ще съм благодарен на който се съгласи да го направим - във време удобно за Вас, на място удобно за Вас - всичко във ваша полза ... п.п. Собственика на колата трябва да има код карта ако има имобилайзер, за да можем да въведем кода... Ако няма - можем единствено да пробваме моя комп на неговата кола, понеже аз имам код карта ...

Коментар