Имам следните претенции към рутера:1. Да поддържа DDNS2. Ако може да е съвместим с DD-WRT3. Реалната скорост на WAN-LAN да е поне 60Mbit/sec4. Да не надхвърляме много сумата от 100$5. Да не забива прекалено честоС две думи "да е читав". Благодаря на предварително на всички, които имат опит и го споделят с мен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми рутер 802.11n
Collapse
X
-
Първия колега не е n - а е само b&g...Иначе това наистина е най добрия рутер - вече съм сменил десетина докато мирясам с такъв ама под версия 5, щото 5 и нагоре са с малко памет, а лошото е че нови вече такива не се продават. Аз си купих от Ebay... - за 50долара с доставката.Даже имам и един изгорял в краката си в момента - че е и версия 1 - на хубавата, ама адаптора му беше прецакан нещо и един програмист му набута +12 волта, а се оказа че работел на 5...познайте кое замирисаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
TP-link - №1 in China!http://www.tp-link.com/products/product_spe.asp?id=135Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Forsaken написа:TP-link - №1 in China!http://www.tp-link.com/products/product_spe.asp?id=135bright написа:А кой е вносител на TP-Link? На външен вид изглежда ОК.Peugeot 407 2.0 HDI
Коментар
-
Ланком са вносители на ТП-Линк, иначе глас за GL модела на Линксис.http://www.lancombg.com/index.shtmlКогда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
u_bo
за момента не се сещам за рутер дето е по-зле от TPLINK-aа може и да има по-зле ...иначе за Н -д линка правят добри изделия - ако искаш по-бюджетен - виж модела на Едимакс.EDIT : като гледам списъка с поддръжка на DD-WRT , нямаш голям избор за N рутер.ориентирай се към Линксис ако държиш на DD-WRT и 802.11n
Коментар
-
Humppa
Вместо DD-WRT можеш да разгледаш и алтернативата www.openwrt.org Аз съм я ползвал и съм доволен Едит: Глас за LinkSys
Коментар
-
Humppa написа:Вместо DD-WRT можеш да разгледаш и алтернативата www.openwrt.org Аз съм я ползвал и съм доволен Едит: Глас за LinkSysAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
В крайна сметка взех Edimax 6504N по препоръка от xbit labs. Сега се занимавам с него... Първа неприятна изненада, че Gateway адреса трябва да е в зоната определена от маската. Не че е толкова важно, но ме дразни с това ограничение. и рутера си обновява настройките като му извадя захранващия адаптер и го рестартирам.На външен вид обаче е перфектен - лъскава бяла пластмаса в стила на Apple.Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
u_bo
я чакай да попитам че ме заинтригува: 1.bright написа:В крайна сметка взех Edimax 6504N ...... Първа неприятна изненада, че Gateway адреса трябва да е в зоната определена от маската. .....bright написа:...и рутера си обновява настройките като му извадя захранващия адаптер и го рестартирам ..
Коментар
-
u_bo написа:а каква е идеята ако гейтуея е извън зоната на маската? Нали тогава НЯМА да имаш достъп до него. Нещо специфично ли правиш ?
Коментар
-
u_bo
LiGuru написа:u_bo написа:а каква е идеята ако гейтуея е извън зоната на маската? Нали тогава НЯМА да имаш достъп до него. Нещо специфично ли правиш ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар