Stilo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запис върху 8.5 GB DVD диск?
Collapse
X
-
Значи,незнам защо толкова се притесняваш да си ъпгрейдваш фирмуера-този софтуер,както писа един колега по-горе е на ниско ниво и няма нищо общо със софтуера чрез който ще записваш!За твое успокоение пробвай първо с Неро 7,и след това ако не става(мисля ,че няма да стане ,но пробвай)си направи ъпгрейда!Аз си флашвам BIOS-а веднъж годишно и няма проблеми!Просто софтуера непркъснато се изменя в съответсвие с хардуера!Нищо страшно и ненормално няма!И още нещо-когато си сменям софтуера гаранцията не пада,ако магазина/сервиза от където си пазарил е в час!Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
Коментар
-
Crash73, къде в гаранционната карта пише коя е версията на фирмуера, че да ти откажат гаранцията! Аз като продавам компоненти да не мислиш, че пиша някъде с коя версия на фирмуера преди да ги ги издължава - ако има време флашвам, ако нямам - давам така както идва от вноса. Аз ако съм на твое място ще отида там откъдето съм го купил , ще им дам подложката Verbatim и ще го помоля да ми демонстрират как записват на двуслоен диск, щото според теб не става. Те би трябвало да ти покажат как става и (или) сами ще ти я "флашнат" за да им се махнеш от главата. :DБрава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
bright, момент! Никъде не съм казал че се притеснявам че ще ми падне гаранцията! Това за гаранцията го написа някой друг! Притеснението ми е основно да не се прецака нещо записвачката (въпреки убежденията от твоя страна). Не съм спец по компютрите, а и тая записвачка ми е само от два месеца. Просто исках да изчакам мненията на повечко хора, и тогава да действам.Друг е въпроса че не гоня срокове за записването на този диск... Просто ми стана интересно че Неро-то отказва да го запише (при условие че го разпознава).Вече питах в магазина от който купих диска - и те не знаят (не са били записвали)... Благодаря на всички за съветите и идеите! Смятам да не пишем повече по темата, явно се е изчерпала.Ще драсна някой ред след като ъпгрейдна фирмуеъра, и (ако) успея да запиша проклетия диск! :D1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Crash73 написа::D Отново неуспех... "Compilation will not fit onto a blanc disc"Други идеи? p.s.: Добре че поне диска не се прецаква...Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
Коментар
-
ECU флашване
Понеже доста хора от форума са наясно с фирмуера на DVD запивачките, да взема да питам: Някой случайно да си е флашнал фирмуера на ECU Магнети Марели за Брава 1.6 1996г? Още не съм го отворил да го видя, но предполагам че е на EPROM (PROM). Чух че на Ситроен Берлинго е почти като на PC. Споделете малко опит! Въпроса го пиша на това място, макар да знам че не е за тук, обаче се надявам, хората които коментират горната тема да имат мнение по тази част!Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар