Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подкрепете Autoborsa.eu

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подкрепете Autoborsa.eu

Подкрепете сайта autoborsa.eu със текст 077 на телефон 1581! Изоставаме в класацията на публиката с 30 гласа!!!ПОМОГНЕТЕ!

Нека да помогнем на колегата Аутоборса за по добро представяне на Международния Уеб Фестивал Албена 2008Той е поместил реклама на форума ни и всяко споменаване там популяризира също и нас.Гласуването става с изпращане на СМС с текст 077 на номер 1581.Цената за СМС-а е 1.20 с ДДС

Коментар

Айде 1 глас от мене.
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

И още един
        Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

и аз ще пусна
          "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Готово.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Много е слабо качеството на сайтовете тази година. Не може сайт с 84 грешки в XHTML-а да се пъне за челно място ...

Коментар

wwweb написа:
                Много е слабо качеството на сайтовете тази година. Не може сайт с 84 грешки в XHTML-а да се пъне за челно място ...
                То така погледнато ако започнем да им броим правописните, граматически или пунктуационни грешки ще стане една...

Коментар

Lane Staley написа:
                  wwweb написа:
                  То така погледнато ако започнем да им броим правописните, граматически или пунктуационни грешки ще стане една...
                  Ами последното, което спомена, също е от огромно значение за един добре направен сайт. Особено що се отнася до индексиране в търсачки.Забележката ми е напълно основателна, тъй като валидният XHTML е едно от нещата, които се взимат предвид от журито на конкурса при оценяване на техническата реализация на сайта.

Коментар

Тааааа, кой победи? Нещо БТВ се похвалиха снощи май. Не ме слушаш като ти казвам че за тея наградки си има хора платили предварително.

Коментар

ls1 написа:
                      Тааааа, кой победи? Нещо БТВ се похвалиха снощи май. Не ме слушаш като ти казвам че за тея наградки си има хора платили предварително.
                      Грешиш! Албена сме го печелили два пъти, а също и други подобни конкурси и не си спомням да сме плащали нещо на някого.

Коментар

wwweb написа:
                        Lane Staley написа:
                        wwweb написа:
                        Ами последното, което спомена, също е от огромно значение за един добре направен сайт. Особено що се отнася до индексиране в търсачки.Забележката ми е напълно основателна, тъй като валидният XHTML е едно от нещата, които се взимат предвид от журито на конкурса при оценяване на техническата реализация на сайта.
                        Съгласен съм. Дай ми моля те линкове на твои ( ваши ) сайтове. Ще обновяваме фирмения сайт, а този който засега е фаворит да го прави не ме кефи.

Коментар

Благодаря на всички, които подкрепиха сайта! 2-ро място, не е зле

Коментар

autoborsa написа:
                            Благодаря на всички, които подкрепиха сайта! 2-ро място, не е зле
                            Айде стига се бъзика От 3 сайта си 3-ти

Коментар

При оценките сайтът и на двата тура е втори.При гласуването също е втори (с 31 гласа)Би трябвало да е на второ място в крайното класиране.Вижте само какви инвестиции са направили собствениците на корпоративния сайт в тази категория - 478 гласа на публиката. Дори са направили рекорд - няма друг с по висок резултат ... баси публиката

Коментар

Working...
                              X