Здравеите Мжете ли да ми кажете колко санитметра са оригиналните колони на Фиат Браво. Интересуваме говорителите в предните врати, на таблото отпред дето са под предното стакло и отзаде над багажника до кората дето са под задниа прозорец, Мерси много и много 6те ме улесните ина4е триабва да разглабиам предните врати и да ги мериа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да питам относно размерите на колоните за Браво
Collapse
X
-
wwweb написа:_VIP_ написа:не са ли и от преде кръгли в вратите
Коментар
-
_VIP_ написа:wwweb написа:_VIP_ написа:не са ли и от преде кръгли в вратите
Коментар
-
Купи си двукомпнентна ситема за предни говорители - 5х7" за вратите и пищялки 2,5см. за горе на таблото или пак на вратата, както прецениш, а отзад си вземи нормални елипси 6х9" за задната кора - захранваш ги само с плеъра и си свиркаш На мойто "Браво" преди години бяха така и бях супер доволен, само добавих и една активна туба 100W в багажника и всичко стана перфекциозно - нищо повече не ти трябва П.П.А, вввеб ме изпревари
Коментар
-
_VIP_ написа:мерси са ще разгледам какво се писал :Dа кората не трабва ли да я подменам, тази ще издържи лиRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
wwweb написа:kiselo написа:_VIP_ написа:мерси са ще разгледам какво се писал :Dа кората не трабва ли да я подменам, тази ще издържи лиRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар