Здравеите Мжете ли да ми кажете колко санитметра са оригиналните колони на Фиат Браво. Интересуваме говорителите в предните врати, на таблото отпред дето са под предното стакло и отзаде над багажника до кората дето са под задниа прозорец, Мерси много и много 6те ме улесните ина4е триабва да разглабиам предните врати и да ги мериа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да питам относно размерите на колоните за Браво
Collapse
X
-
wwweb написа:_VIP_ написа:не са ли и от преде кръгли в вратите
Коментар
-
_VIP_ написа:wwweb написа:_VIP_ написа:не са ли и от преде кръгли в вратите
Коментар
-
Купи си двукомпнентна ситема за предни говорители - 5х7" за вратите и пищялки 2,5см. за горе на таблото или пак на вратата, както прецениш, а отзад си вземи нормални елипси 6х9" за задната кора - захранваш ги само с плеъра и си свиркашНа мойто "Браво" преди години бяха така и бях супер доволен, само добавих и една активна туба 100W в багажника и всичко стана перфекциозно - нищо повече не ти трябва
П.П.А, вввеб ме изпревари
Коментар
-
_VIP_ написа:мерси са ще разгледам какво се писал :Dа кората не трабва ли да я подменам, тази ще издържи лииздържа е ако и набучиш някой щайги по 10кг ще увисне но нормални колони си ги държи без проблеми
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
wwweb написа:kiselo написа:_VIP_ написа:мерси са ще разгледам какво се писал :Dа кората не трабва ли да я подменам, тази ще издържи лииздържа е ако и набучиш някой щайги по 10кг ще увисне но нормални колони си ги държи без проблеми
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар