Много е вероятно кората да започне да тропа след монтажа на елипси върху нея Уплътнения под кората и нови гумички за натискане на капака, и всичко е ток и жица
Рязането и монтирането на говорители върху кората за мен лично е безсмислено. Hertz ECX-570 пасват идеално в оригиналните отвори на вратата ...
Май за различни елипси и кори говорите Малките елипси отпред, а големите 6х9 се монтират на кората над багажника. Най-лесно и точно се реже с електрическо трионче - зеге!
Рязането и монтирането на говорители върху кората за мен лично е безсмислено. Hertz ECX-570 пасват идеално в оригиналните отвори на вратата ...
Май за различни елипси и кори говорите Малките елипси отпред, а големите 6х9 се монтират на кората над багажника. Най-лесно и точно се реже с електрическо трионче - зеге!
Май наистина така се получи Аз през цялото време говоря за вратите :DИначе кората отзад е идеална за елипси 6 x 9". Няма никакви проблеми ...
Закарай някъде колата да ти преработят вратите за кръгли колони и си вземи компонентна с-ма, както каза Кики, задължително. Мани ги тия 5х7, не се занимавай с глупости, само ще си дадеш парите и после ще ги сменяш пак. А отзад 6х9 сложи на кората, не използвай фабричните отвори - и от там не можеш да изкараш приличен звук - аз примерно дадох сумати пари за колони за фабричните отвори отзад в Тояга с монтаж и месец след това ги продадох на някой от форума. А отпред съм както ти казах по-горе, ама не мога да се сетя за диаметъра, 16ки ли бяха, 15 ли не мога да се сетя, наистина.пп: Между другото има Браво и с фабрично кръгли говорители във вратите.
аз моята кора я одярзах със зеге към колоните си имах шаблон със който си разчертах кората направих дупка със дрелка да може да влезе ножа и бррррррр за 2 мин си бях одрязал кората е едната колона ми бяга с няколко милиметра ама то е защото кората е една странна(двойна и доста дебела и релефна) и ножа е избягал малко но като цяло съм доволен
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Днес чух новата серия говорители на Hertz и по-точно този модел:http://www.aval-bg.com/catalog/displ...yle_id=293Аз по-добри говорители не съм срещал. Старата серия бяха добри, но тези направо къртят кочината. Правих сравнение с Pioneer и Sony. Едната колона Hertz свири колкото две от другите марки. За съжаление не можаха да влязат във вратите на Алфата, тъй като са леко конусовидни. Съсипан съм Който е решил да си купува колони, да търси единствено Hertz! Всичко останало не струва!П.С. Иначе за утешение си купих това
Аз съм си рязал кората и съм с елипси Sony Explod. Свирят много добре наистина. Бас, високи - всичко е ток. Кората сега е доста тежка обаче и трябва да се уплътни, защото хлопа на дупките. Иначе не съжалявам изобщо, а и колко да струва една кора на старо?
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар