Нещо което Ауто Италия още не може да реши!Поръчах колата с такова електрохроматично огледало но ми се струва че не са ми монтирали такова!И на другите ми коли съм имал такова и определено изглежда по-различно! Има си бутон за пускане и спиране с вграден светодиод!А това което имам сега, има само едно палче с което огледалото се обръща към тавана (и на Москвича беше така).Вече 2 седмици АутоИталия не могат да решат дали са сбъркали! Сега питат в Италия?! За сведение това огледало е 188лв. а пък само за 40лв. мога да затъмня прозорците ама ...Друго нещо което не мога да си обясня - понягога като запаля двигателя и ми мига показанието на одометъра! Прави го докато на угася пак мотора! Още по странно ми се видя, като я взех че трип Бе беше с 3-4км по голям от колкото показанието на одометъра! Значи в сервиза могат да правят каквото си искат!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
500 въпрос за електрохроматично огледало
Collapse
X
-
Виж тази тема за огледалото:http://forum.bmwpower-bg.net/viewtop...13b0b6555a34adКогда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
-
snake написа:Може би показва къде и колко е "одила" колата ?Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Още една чуждица в българския "ходя". Точно така е, между другото.А това че огледалото е сбъркано - бъди сигурен. И щом си го платил, досаждай им докато не ти го сменят. Иначе си набутан с 188 лв.Не може да е със щракалка, ако е ел.хроматично. На колегата на Голфа е такова, затъмнява се само с докосването на едно бутонче.
Коментар
-
Tи па за едно огледало се правиш, аз един месец се обеснявах с Автомотор, че колан и ластик не може да бъде метална решетка "преграда" щото едното е 50лв. а другото 700 лв. и бялото не може да бъде червено, щото аз не съм далтонист...., бе нявсякъде е излагация и търговия на дребно, ако пак ще купувам нова кола, ще го направя от завода....:D
Коментар
-
Колега, огледалото ти е най-обикновено, точно както на Москвича, който спомена.... за съжаление Само са справка ще ти кажа, че на мойта кола не й работеше климатика, защото нямаше фреон.... от завода!!!Изолационната кора в двигателния отсек, между двигателя и купето пък няма щифчета и виси, а освен това и изглежда сякаш е употребявана няколко години Не се притеснявай, това са нормални неща за българския пазар и просто се въоръжи с търпение за да си решиш проблема
Коментар
-
Immortal написа:Пазара български, ама те тез коли май така идват от завода - визирам липсата на фреон и липсата на щифтове. И "ония" са същия дол дренки, само дето ги боготворим... мошеничеството и измамите не сме ги измислили ние все пак.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар