Колеги, преди малко изгледах този филм и ме накара да дообмисля някои неща,върху които не съм се замислял достатъчно сериозно.Би ми било интересно да чуя коментарите ви,а и ви препоръчвам да отделите 2ч за да го изгледате.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой гледал ли е филма Zeitgeist_
Collapse
X
-
Ами то за някои от нещата дето ги показват, особено рухването на небостъргачите, не е нужно човек да е специалист. Логиката е съвсем ясна и инженерите даже, които са строили сградите свидетелстват, че това може да е само умишлен взрив. Джордж Буш май ще излезе голям "пич".Между другото, филмът е забранен в САЩ, разпространява се от Швейцария и се води швейцарски, въпреки, че всички в него говорят с непогрешим гаден американски акцент Това за акцента е шега - много истини казват, за съжаление.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Гледах го и аз. Определено кара да се замислиш за доста работи и доста от тезите във филма съвпадат с моето мислене ... особено за най-старата мафия - църквата Но все пак мисля че се хвърлят и някои теории без да има абсолютни доказателства за това. Другото което е - ако "теорията на конспирацията" е толкова могъща и филма я изобличава, то той изобщо нямаше да бъде пуснат по екранитеFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
noriaga написа:Гледах го и аз. Определено кара да се замислиш за доста работи и доста от тезите във филма съвпадат с моето мислене ... особено за най-старата мафия - църквата Но все пак мисля че се хвърлят и някои теории без да има абсолютни доказателства за това. Другото което е - ако "теорията на конспирацията" е толкова могъща и филма я изобличава, то той изобщо нямаше да бъде пуснат по екранитеBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
gantcho написа:Ами то за някои от нещата дето ги показват, особено рухването на небостъргачите, не е нужно човек да е специалист. Логиката е съвсем ясна и инженерите даже, които са строили сградите свидетелстват, че това може да е само умишлен взрив. Джордж Буш май ще излезе голям "пич".Между другото, филмът е забранен в САЩ, разпространява се от Швейцария и се води швейцарски, въпреки, че всички в него говорят с непогрешим гаден американски акцент Това за акцента е шега - много истини казват, за съжаление.
Коментар
-
Immortal написа:А през октомври 2008 излиза продължението - Zeitgeist - Addendum
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Гледах го и ме потресе ето това , което не знаех -Федералният резерв на САЩ е е частна банкова институция!!!!! По останалото може да се спори. Но и това ,че няма намерен самолет или части от него след сблъсъка му с пентагона е факт....."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар