Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой гледал ли е филма Zeitgeist_

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой гледал ли е филма Zeitgeist_

Колеги, преди малко изгледах този филм и ме накара да дообмисля някои неща,върху които не съм се замислял достатъчно сериозно.Би ми било интересно да чуя коментарите ви,а и ви препоръчвам да отделите 2ч за да го изгледате.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Аз доста такива филми съм изгледал - за глобалното затопляне, за 11 септември, за войни, за извънземни, за космоса и хората в него, за Чернобил дори....Без да имам нужното образование, не бих могъл да коментирам, НО определено виждам чисто човешка логика и от двете страни на монетата!

Коментар

Ами то за някои от нещата дето ги показват, особено рухването на небостъргачите, не е нужно човек да е специалист. Логиката е съвсем ясна и инженерите даже, които са строили сградите свидетелстват, че това може да е само умишлен взрив. Джордж Буш май ще излезе голям "пич".Между другото, филмът е забранен в САЩ, разпространява се от Швейцария и се води швейцарски, въпреки, че всички в него говорят с непогрешим гаден американски акцент Това за акцента е шега - много истини казват, за съжаление.
      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Гледах го и аз. Определено кара да се замислиш за доста работи и доста от тезите във филма съвпадат с моето мислене ... особено за най-старата мафия - църквата Но все пак мисля че се хвърлят и някои теории без да има абсолютни доказателства за това. Другото което е - ако "теорията на конспирацията" е толкова могъща и филма я изобличава, то той изобщо нямаше да бъде пуснат по екраните
        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Този филм е част от "теорията на конспирациите". Самия той е една конспирация, тъй да се каже. Както всичко друго - отклонява вниманието от истинските неща Сериозно - не съм го гледал и не знам за какво става дума, но ме заинтригувахте и довечера ще го дръпна и гледам.

Коментар

noriaga написа:
            Гледах го и аз. Определено кара да се замислиш за доста работи и доста от тезите във филма съвпадат с моето мислене ... особено за най-старата мафия - църквата Но все пак мисля че се хвърлят и някои теории без да има абсолютни доказателства за това. Другото което е - ако "теорията на конспирацията" е толкова могъща и филма я изобличава, то той изобщо нямаше да бъде пуснат по екраните
            Доколкото погледнах в официалният сайт на филма,то той още не е пуснат по екраните.Пише октомври 2008.Интересен е момента защо е забранен в САЩ,а за мен лично най-интересно е дали това което предричат ще се сбъдне - обединяване на САЩ,Канада и Мексико и въвеждане на нова обща парична единица :D
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Бях чул, че в основите на небостъргачите имало "малко парички", които "изгоряли" след това ... А дали са изгоряли или малко по малко изгарят в ръчичките на някой - това е отделен въпрос ... но и това е само една теория...

Коментар

Мда, Вече гледах този филм.Препоръчвам на всички да го гледат. Всъщност не намирам нищо в него, което да не е "голата истина".За съжаление.

Коментар

gantcho написа:
                  Ами то за някои от нещата дето ги показват, особено рухването на небостъргачите, не е нужно човек да е специалист. Логиката е съвсем ясна и инженерите даже, които са строили сградите свидетелстват, че това може да е само умишлен взрив. Джордж Буш май ще излезе голям "пич".Между другото, филмът е забранен в САЩ, разпространява се от Швейцария и се води швейцарски, въпреки, че всички в него говорят с непогрешим гаден американски акцент Това за акцента е шега - много истини казват, за съжаление.
                  Не знам как се забранява филм в САЩ Иначе в IMDB си пише, че филма е американски. http://www.imdb.com/title/tt1166827/Колеги, този филм за мен поне каза много малко нови неща. Повечето неща съм ги знаел отпреди или съм подозирал за тях. Но наистина е добре направен, нещата са систематизирани и всеки човек би го разбрал.Относно Северо-американския съюз може да се прочете тук http://en.wikipedia.org/wiki/Ameroи тук http://www.darikfinance.bg/view_arti...rticle_id=6712и тук http://www.globalresearch.ca/index.p...xt=va&aid=7854и тук http://amerocurrency.com/SPPprogram.html. Не мисля че има нещо измислено.

Коментар

Току що го дръпнах и изглежда обещаващо...довечера ще го гледам и ще споделя.
                    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                    Punto М2 1.2 SX 2000г.
                    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

А през октомври 2008 излиза продължението - Zeitgeist - Addendum

Коментар

Immortal написа:
                        А през октомври 2008 излиза продължението - Zeitgeist - Addendum
                        Дам това чакам и аз... иначе да повечето работи се знаеха, но доста добър сценарий. Допре смесват комичното с трагичното и за човек, който не е знаел за тези неща ще бъде добре дошъл - ще го накара да се замисли.

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                        ex:Opel Kadett 1.3
                        ex:Fiat 125p
                        ex:Москвич 412

Коментар

Колеги, разгледайте ТУК и ТУК Някои заглавия се повтарят, има някои големи бози, НО има и много интересни и стойностни продукции

Коментар

На мен ми прилича на Матрицата.

Коментар

Гледах го и ме потресе ето това , което не знаех -Федералният резерв на САЩ е е частна банкова институция!!!!! По останалото може да се спори. Но и това ,че няма намерен самолет или части от него след сблъсъка му с пентагона е факт.....
                              "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Working...
                              X