Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой гледал ли е филма Zeitgeist_

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

That being said, It is my hope that people will not take what is saidin the film as the truth, but find out for themselves, for truth is not told, it is realized. - Питър Джоузеф - продуцент на филма.Между другото не е швейцарски, а американски Additional DetailsParents Guide:Add content advisory for parents Runtime:118 min Country:USA Language:English http://www.imdb.com/title/tt1166827/А, и каква техника, какви ленти... та филма мога да го направя и аз на домашния си компютър.

Коментар

deadairplane написа:
        simeon3000 написа:
        Immortal написа:
        И можеш ли да ми кажеш - защо аджеба не харесваш евреите? И други хора не ги харесват, а не могат да ми кажат смислено защо?
        - Защото са различни от нас и това плаши много хора. Различните са винаги подозрителни.- Трудолюбието и пестеливостта им са пословични - също дразни.- Има доста богати измежду тях - обикновена завист.- Шапките им са смешни.
        Вземи прочети биографията на Рокфелер (евреин) и тогава приказвай. Да не би случайно при една стачка, по негова заповед да са избити хиляди хора? Сарказма ти е неудачен в случай когато става въпрос за убити.
        Някой гледал ли е филм в който еврейн да е лошия герой? Те все са мачканите, убиваните и неоправданите.... иначе нищо нямам против тях.
        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Е тва е ще сме роби след време ,ако не ние то децата ни - на някакви луди дето ламтят за абсолютна власт.Спасението е това което е казал джими хендрикс!
          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Вижте кво,носете си новите дрехи и мамка му на всичко останало.А и току що на Италия им забиха трети гол и сичко си е*а мамата.
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Коментар

Излезе и 2-рата част на филма. Гледах го, но много информация бре, не успях да смеля всичко. Трабва пак да я гледам.

Коментар

Humppa написа:
                  Излезе и 2-рата част на филма. Гледах го, но много информация бре, не успях да смеля всичко. Трабва пак да я гледам.
                  Как се казва и къде го гледа?Намерих го!Супер,довечера ще има какво да се гледа.
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

В замунда субс от юнаците Това което го предлагат като решение е самата истина ,но дали можем да се подготвим? 90% остават без професий яко безделие ще падне поне от половината от тях.
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Втората част Zeitgeist: Addendum е супер актуална (естесвено де, филма излезе преди няколко седмици).Ако го гледате, може да си отговорите на мноооого въпроси.Аз го гледах онлайн, на www.zeitgeistmovie.com. Субтитри на български има, само че не са в първоначалния списък. Първо изберете някакви други, и след това от падащото меню в долната част на екрана изберете Български.Изтеглих го и от замундата, но там субтитрите се разминават във времето.Иначе решението което дават е всъщност прекалено утопично. Мисля, че много фактори, като обикновената човешка алчност не са взети предвид. Така беше и с комунизма едно време (като идеология), така е и с това.

Коментар

Immortal написа:
                        ......Иначе решението което дават е всъщност прекалено утопично. Мисля, че много фактори, като обикновената човешка алчност не са взети предвид. Така беше и с комунизма едно време (като идеология), така е и с това.
                        Те заради това казват че трябва да се промени мисленето на хората.А за каква алчност става дума в свят без пари,алчност за какво,с каква цел?

Коментар

Бе те и комунистите казваха, че трябва да се промени мисленето на хората, че трябва да няма пари и "всекиму според потребностите". Но "потребностите" на някои хора са неограничени. Като например на "световните банкери" и други такива подобни...Някои имат нужда да ядат по една буца сирене и един комат хляб, други имат потребност да набиват черен хайвер с 15 годишно шампанско...За тва става въпрос. Иначе е абсолютно вярно, че не политиците и финансистите решават проблемите на този свят, а хората на техниката и технологиите.

Коментар

Как да промениш мисленето на хората в България, като това мислене е затормозено от немотнията ни и от решаването на дребните ежедневни проблеми, свързани с оцеляването... На 600 лева заплата - 500 лева разходи за ток, вода, телефон, интернет, кабелна. Като сложиш и разхода за автомобила през годината...Как да промениш мисленето на някои индивиди, след като те са наследствени простаци (пра-дядо му е бил простак, дядому е бил простак, баща му е простак, брат му е простак...)?"Ти ли ша ми казваш как да работя бе момче, аз от 30 години съм в строителството...""Тези проектанти нищо не разборат...."и т.н.

Коментар

дам дам и аз го гледах току що, много е лудница, лошото е, че повечето хора не обръщат внимание на такива работи...като ми разказаха за него си викам, бахти глупостите....амаааа лудницата е пълна...
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

По принцип Зейтгейст като филм е най-голямата коснпирация. Направен е да изглежда все едно е точно това за което всички го взимате, но точно той успива най-яко. Който не е ходил по хамериканските небостъргачи само той няма идея защо паднаха на 11. Който не е гледал на живо моментите със сблъсъците - само той има съмнения Небостъргачите са стоманобетон в основите. Нагоре са стомана и гиспкартон, стъкло отвънка. Сглобките между етажите не са заварки, а винтове, огромни вярно, но винтове. Осукването, което търпи един небостъргач като кулите близнаци са доста сериозни ... правете си изводите по-натам.А и Американците имат навика да си строят сградите като сламените колиби на трите прасета - духва вълкът и те падат... И понеже нали са тарикати - сега си го начукаха четвъртит с всичката алчност за кинти, инвестиции и реинвестиции във едни и същи финансови инструменти...
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X