Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой гледал ли е филма Zeitgeist_

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

MOYA написа:
    Гледах го и ме потресе ето това , което не знаех -Федералният резерв на САЩ е е частна банкова институция!!!!! По останалото може да се спори. Но и това ,че няма намерен самолет или части от него след сблъсъка му с пентагона е факт.....
    Това точно и мен ме изненада... и какви точно неща желят да постигнат... А колко много незнам защо ми заприлича на положениео тук при нази в момента, само дето тука се опитват да наваксат с времето и нещата не са чак толкова прикрити и подмолни, а са малко припряни и затова са по-видни...Инак, и за мен нищо ново като цяло. На първаа част ми се придрема, скучна даже. По втората - винаги съм бил с това мнение относно политиката на САЩ - просто си правят сами едни работи и си дирят поводи, за да се забъркат във война с цел облаги, без да им дреме за цената или жертвите дадени за да се постигне тази война... А по третата част просто гледа и си се усмихвах, как си седят овчите там и си траят с блена за американската мечта и зи живеят доброволно в матрицата... Най-зловещо ми стана онова с чповете и как някой "доброволно" (според мен трик а-ла д-р Ливайн ) са си ги слагали... мани-мани... УджасТ!Ако това дето е казано е вярно просто незнам къде ще му излезе края. Просто за миг се почуствах като в някой комикс за Батман, Спайдърмен или друг подобен герой, където винаги има един зъл гений целящ да управлява света и живеещ самотен във въздушен замък в някаква утопия, а хораа са едни зомбита...

Коментар

MOYA написа:
      Но и това ,че няма намерен самолет или части от него след сблъсъка му с пентагона е факт.....
      Това клипче уж доказва обратното:http://zazz.bg/play:26b341b6

Коментар

Това клипче спестява първоначалното поражение на сградата,преди тя да рухне,което е само една дупка,а поражения от двигателите,крила,опашка няма.На други клипове това е показано.Освен това бяха показали как на ръба на срутената сграда има шкаф,монитор,та дори документи,които си стоят,а иначе от температурата в двете кули се стопила стоманата,един и същ модел самолети,едно и също гориво.В този филм Zeitgeist,където казваха какво е обяснението за липсата на останки от самолета,бил се изпарил от високата температура,а иначе можели да разпознаят телата на загиналите.Прекалено много въпроси на които няма смислен отговор,който да докаже теорията за терористичният акт и събарянето поради пожара,а сграда номер 7,в нея дори не се е блъскал самолет,а и тя паднала заради пожар.Обаче въпреки всичко,много американци казват,че тези филми са фалшиви и тяхното правителство не лъжело

Коментар

wwweb написа:
          MOYA написа:
          Но и това ,че няма намерен самолет или части от него след сблъсъка му с пентагона е факт.....
          Това клипче уж доказва обратното:http://zazz.bg/play:26b341b6
          То самолета е анимиран тука -иначе няма части от него ,нито се видя как се удря в сградата( това , което се удари беше много бързо и малко....) ама е много относителна тема това.....
          "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Не знам,честно...Гледах го и някои от нещата са си чиста истина,например,че християнството е сбор от всички езически вярвания по това време (3 в. н.е.).Просто император Константин на Никейския събор е направил това.За останалото не знам,по образование съм инженер и съм убеден,че тези кули не падат така от само себе си.Нужни са много време и сили да направиш такова събаряне по учебник А за банковата система е там ми е мъгла честно,ама кй знае кво са забъркали.А че войната си е най-якия бизнес няма спор.
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Коментар

Амон Ра не е ли почитан като бог на слънцето, няколко хилядолетия преди Хор? Те и двамата са богове на слънцето, но по различно време - поне аз така го разбирам!

Коментар

Коментар

То и там пише това, което казват във филма и което аз си обяснявам по единствения логичен начин, а именно, че и двамата са богове на слънцето, но с около 15’000 години разлика

Коментар

Може да се разгледа и това:http://www.religioustolerance.org/chr_jcpa5.htm

Коментар

Коментар

deadairplane, мисля че бъркаш.Ео какво пише за Хорус във викито: http://en.wikipedia.org/wiki/HorusSun GodSince Horus was said to be the sky, it was natural that he was rapidly considered to also contain the sun and moon. It became said that the sun was one of his eyes and the moon the other, and that they traversed the sky when he, a falcon, flew across it. Thus he became known as Harmerty - Horus of two eyes. Later, the reason that the moon was not as bright as the sun was explained by a tale, known as the contestings of Horus and Set, originating as a metaphor for the conquest of Upper Egypt by Lower Egypt in about 3000BCи т.н. (интересно е да се прочете цялото).Така че не мисля че са направили манипулация във филма.

Коментар

Ето още малко:Horus See Also:Our Feature Story on Horus Other Names: Heru, Hor, Harendotes/Har-nedj-itef (Horus the Avenger), Har-Pa-Neb-Taui (Horus Lord of the Two Lands)Patron of: the living Pharaoh, rulers, law, war, young men, light, the sun, many others depending on the particular variant.Източник: http://www.touregypt.net/godsofegypt/horus.htmЕто и още: http://www.egyptianmyths.net/horus.htm

Коментар

Коментар

Всяка вечер новините които гледаме са СИЛНО манипулативни.Манипулативни са даже детските предавания.Само че някои ни манипулират за да "спим", а други ни манипулират за обратното

Коментар

Working...
                                X