Колеги карам ТИПО в момента, но мисля да го подменя с МАРЕА. Но не знам нито какъв двигател нито каква година. Даже не знам дали да не е БРАВО.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подновяване с Мареа или Браво!!?
Collapse
X
-
Re: Подновяване
krkrik написа:Колеги карам ТИПО в момента,но мисля да го подменя с МАРЕА.Но незнам нито какъв двигател нита каква година.Даже незнам дали да не е БРАВО.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
LiGuru написа:MAREA 2.4 JTD HLX >> 2000 Има много предимства, но и по-скъпа подръжка, повече данък, повече мангизи за нафтица...., но си струва....She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
БлагодАрим, но не смятам, че дизела е по-добрият вариант. Прост човек - прости сметки - направил съм план, да карам на бензин, докато цената му стигне 3 лева. 24 часа след като тази цена бъде достигната отивам при газаджиите и слагам метанова уредба. И продължавам да карам колата.А дизелот...какво ще го правите, заедно с комън-рейла!? Да си купя кола на 10 години, и да се моля да не ми се повреди част струваща колкото цялата кола!? Не става!1.8 16V. Най - практичен вариант.1.6 16V - Също практичен, с много лек компромис откъм мощност.Също така аз лично не държа автомобила ми да има задни ел стъкла например. Изчислил съм, че задните стъкла ги отварям веднъж месечно - да ги пробвам дали работят. Според мен е важно да имаш поне един еърбег, предни ел.стъкла, хубави фарове, задължително фарове за мъгла, работещо радио, ел. огледала с подгряване и по възможност ABS, климатик. Един обикновен ELX.
Коментар
-
PASSARELLA написа:БлагодАрим, но не смятам, че дизела е по-добрият вариант. Прост човек - прости сметки - направил съм план, да карам на бензин, докато цената му стигне 3 лева. 24 часа след като тази цена бъде достигната отивам при газаджиите и слагам метанова уредба. И продължавам да карам колата.А дизелот...какво ще го правите, заедно с комън-рейла!? Да си купя кола на 10 години, и да се моля да не ми се повреди част струваща колкото цялата кола!? Не става!1.8 16V. Най - практичен вариант.1.6 16V - Също практичен, с много лек компромис откъм мощност.Също така аз лично не държа автомобила ми да има задни ел стъкла например. Изчислил съм, че задните стъкла ги отварям веднъж месечно - да ги пробвам дали работят. Според мен е важно да имаш поне един еърбег, предни ел.стъкла, хубави фарове, задължително фарове за мъгла, работещо радио, ел. огледала с подгряване и по възможност ABS, климатик. Един обикновен ELX.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
PASSARELLA написа:БлагодАрим, но не смятам, че дизела е по-добрият вариант. Прост човек - прости сметки - направил съм план, да карам на бензин, докато цената му стигне 3 лева. 24 часа след като тази цена бъде достигната отивам при газаджиите и слагам метанова уредба. И продължавам да карам колата.А дизелот...какво ще го правите, заедно с комън-рейла!?N.Y. State of Mind
Коментар
-
PASSARELLA написа:БлагодАрим, но не смятам, че дизела е по-добрият вариант. Прост човек - прости сметки - направил съм план, да карам на бензин, докато цената му стигне 3 лева. 24 часа след като тази цена бъде достигната отивам при газаджиите и слагам метанова уредба. И продължавам да карам колата.А дизелот...какво ще го правите, заедно с комън-рейла!? Да си купя кола на 10 години, и да се моля да не ми се повреди част струваща колкото цялата кола!? Не става!1.8 16V. Най - практичен вариант.1.6 16V - Също практичен, с много лек компромис откъм мощност.Също така аз лично не държа автомобила ми да има задни ел стъкла например. Изчислил съм, че задните стъкла ги отварям веднъж месечно - да ги пробвам дали работят. Според мен е важно да имаш поне един еърбег, предни ел.стъкла, хубави фарове, задължително фарове за мъгла, работещо радио, ел. огледала с подгряване и по възможност ABS, климатик. Един обикновен ELX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар