И аз не пиша много често(по-скоро баща ми, щото ползваме един ник във форума), но това е защото повече чета. Тук се научих на много нещо за подръжката, а и в общи приказки има винаги много интересни теми.Иначе вестници си купувам и чета почти всеки ден, стига да има време за тях.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Потиснати хора цапат форумите"-от в."24 часа
Collapse
X
-
Re: "Потиснати хора цапат форумите"-от в."24
Plastex написа:Да, това потребителите на интернет сме им голям трън в очите, защото повечето от нас не купуват вестници, в нета получаваш инфото за броени минути след събитието, няма за какво да го четеш на другия ден...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Чакай те бе хора, не скачайте така...Човека друго иска да каже - не че ние сме спраскали лапета, а че просто има такива....И не знам защо нападнахте Иван и Андрей - аз лично ги харесвам - засега са ми много свежи, макар че и те ще се поохранят и поодъртеят и ще почнат да зависват като Слави, ама това е друг въпрос.А защо сме тук ли - ами защото ни харесва да сме сред приятели, това е... На кой не му харесва това????Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Чакай те бе хора, не скачайте така...Човека друго иска да каже - не че ние сме спраскали лапета, а че просто има такива....И не знам защо нападнахте Иван и Андрей - аз лично ги харесвам - засега са ми много свежи, макар че и те ще се поохранят и поодъртеят и ще почнат да зависват като Слави, ама това е друг въпрос.А защо сме тук ли - ами защото ни харесва да сме сред приятели, това е... На кой не му харесва това????Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Yavor написа:Чакай те бе хора, не скачайте така...Човека друго иска да каже - не че ние сме спраскали лапета, а че просто има такива....И не знам защо нападнахте Иван и Андрей - аз лично ги харесвам - засега са ми много свежи, макар че и те ще се поохранят и поодъртеят и ще почнат да зависват като Слави, ама това е друг въпрос.А защо сме тук ли - ами защото ни харесва да сме сред приятели, това е... На кой не му харесва това????VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
А това си мнение Иван и Андрей го защитаваха, когато единия от тях игра (не като водещ, а като играч, когато участваха и айдълите) в "Това го знае всяко хлапе". Тогава той каза, че е направил грешката да се увлече по форуми и че там властват негативни хора и мнения.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Реших да повдигна малко тази тема, пък дано някои хора се осъзнаят. Иначе и аз мислех да напиша нещо подобно на deadairplane - че не искам да съм в един форум с хора, които пожелават смъртта на всеки, който ги дразни, но ще се въздържа от крайни изказвания.Както съм казвал и друг път, с негативни хора не контактувам, абстрахирам се от съществуването им. И по тази причина ще избягвам темите, в които пишат те, няма да ги цитирам, ще се правя, че не ги виждам. Това ще е моята реакция.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
В нашата държава, все аутсайдери ни казват колко сме зуе... Иван (сблъсък), лице на кампанията "Не карай пил" се блъска пиян в камион... и после ше ми размахва пръст от ТВ-то, за да ми каже, че аз не ставам! Иван Косто... един от най-големите крадци в държавата, ми размахва пръст от ТВ-то и ми казва, че не е хубаво да се краде... и как трябва да си живея живота! Деба и пезевенгите смотани деба! Форумите са пълни с негативно настроени хора, именно заради изметта появяваща се най-често по телевизора! На такива измекяри им се вика гьонсурати. Преди време (в детските си години) бях направил гаф... и до ден днешен не мога да погледна хората в очите.., а тези простаци имат наглостта да ми обясняват философии от живота! Аутсайдерска история! Без гражданска война - няма да се оправи дереджето, защото без да има страх - нещата не вървят. Това е валидно и за движението по пътищата м/у другото...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
snake написа:Реших да повдигна малко тази тема, пък дано някои хора се осъзнаят. Иначе и аз мислех да напиша нещо подобно на deadairplane - че не искам да съм в един форум с хора, които пожелават смъртта на всеки, който ги дразни, но ще се въздържа от крайни изказвания.Както съм казвал и друг път, с негативни хора не контактувам, абстрахирам се от съществуването им. И по тази причина ще избягвам темите, в които пишат те, няма да ги цитирам, ще се правя, че не ги виждам. Това ще е моята реакция.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
u_bo
Lane Staley написа:.. И за мен темата с триковете и онази с побойниците бяха шокиращи. Ако погледнем статистически ще излезе, че поне 10% от съфорумците са готови да те блъснат в насрещно движещ се камион, а ако след това някак си още мърдаш, ще те довършат с мачете или бухалка. Това в по-добрия случай, в който не си отстрелян като бясно куче докато ги изпреварваш. ..
Коментар
-
Lane Staley написа:Не бъди краен...Какво като не пишеш? Като си затвориш очите какво ще стане? Вярваш ли си, че това е начина?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Мисълта ми беше да не спираш да пишеш. Аз лично бях много предубеден към форумите и нямах особено добро мнение за хората "губещи" си времео из тях. Този форум го промени. Промени и някои други мои схващания - кои за добро, кои не, няма значение. Ти си преценяваш, но според мен форумът има нужда от хора като теб.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар