Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

HTC Touch навигация и други въпроси?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Благодаря ви за отговорите. Наистина новата карта на Гармина изглежда добре направена, но и колегата ilkor е прав, че е по-добре да има човек избор. Значи все пак да се насоча към Престигиото. Общо взето обичам да пътувам и много се дразня като отида в някой град и не мога да намеря адреса който ми трябва, защото няма една тъбелка с има на улица или номер на сграда. И затова ми трябва една машинка поне улицата да намира коректно. Благодаря още веднъж!
    KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
    Land Rover Discovery 2.5TD '94
    EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
    EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
    EX: Fiat Regata 1.7D '84

    Коментар


      #17
      май най-добрия вариант си е PDA/Pocket PC с вграден GPSвиж примерно ASUS P535, в момента е около 800 лева - http://www.mobile-review.com/pda/rev...цесорът е много бърз, което има значение за iGo 8 примернов комлекта има зарядно и стойка за колаима и вариант и без вграден GPS - някакъв по-малогабаритен PDA/Pocket PC, даже и телефон с ОСс отделен приеник, скатан в колата и с бодната външна антена
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

      Коментар


        #18
        Чесно казано Асус много ми хареса. Картата извади даже моя арес в Благоевград а съм на доста странична улица. Бях очарован, но цената е непосилна поне за сега за мен. Малкото Престижио мога да си го позволя, видях, че струва 310лв. с картата за БГ. Ще опитам да го намеря да го пробвам и най-вероятно ще взема него щом колегата казва, че е универсално. Все пак ще го погледна този Асус да видим дали не мога да го намеря на добра цена чрез познати. Благодаря още веднъж!
        KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
        Land Rover Discovery 2.5TD '94
        EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
        EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
        EX: Fiat Regata 1.7D '84

        Коментар


          #19
          Колега преди да купиш разгледай дали има някакви отзиви за избраното устройство в двата форума които съм пуснал по горе. Може и в българският но понеже е запуснат се е напълнил с офтопици, а и нивото му е като цяло по ниско.На престижиото не ми харесва само размера - има и по компактни устройства от него с 4,3 инчов дисплей. http://www.prestigio.bg/products/GPS...vision-430По малкият вариант беше наскоро на промоция в Метро и беше дори под 300 лева.Ако избереш вариант Pocket PC телефон моят съвет е да си вземеш модел на HTC. Имаше в темата добро предложение.Асус-а е хубав но но го няма в най добрият форума за такива девайси - http://forum.xda-developers.com/Там огромна общост постоянно рови по софтуера и през ден излизат нови версии на фърмуера за устройствата които са там. С нови екстри и версии на операционната система.

          Коментар


            #20
            Има ли някой с GPS Navigon. Преди две седмици ми подариха такъв - http://www.navigon.com/site/dk/da/pr...avigon7110но май ще трябва да му кача нови карти. В града (София) е безупречен и си намира всичко, но в неделя като ходих до лобното място на Ботев във Врачанския балкан ми даваше на екрана, че се движа през дивия запад и "те такъв път нема". :D
            преди - TIPO
            сега - VOLVO XC60

            Коментар


              #21
              Виж тук последните версии на картите и ги сравни с твоята.http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=12685Иначе вариантът е да се замени навигационната програма с друга - т.е. да се покаже десктопа на устройството и да си избирап коя програма искаш да ползваш.http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=26442Но внимавай - ако не си много на "ти" с тази материя можеш да го убиеш!

              Коментар


                #22
                А това що за животно е? Също имаше хубава карта. http://www.technopolis.bg/product.php?pid=569
                KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                Land Rover Discovery 2.5TD '94
                EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                EX: Fiat Regata 1.7D '84

                Коментар

                Working...
                X