Привет колеги! Да се похваля, туко що си взех изпита по курмуване! Няма да има вече гонене на таксита, автобуси и тн. Имаше съвсем лек инцидент на самия изпит. Един ГОЛФ!!!!! 5-ца се натресе в задницата на учебната кола(Алфа 146) За щастие той си е виновен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вече с книжка!!!
Collapse
X
-
изак за алфата ......ма нали си го зел .... това е важнотои само да не си се стресирал нещо наплашил че ще ти убие кефа от начало ...1 познат така спрели на няква спирка с учебната и инструктора вътре и 1 кола направо ги намляла одзаде хем драпната рачна ... имаше едно 5 метра учебната напреде ади честито и да си караш с усмивки и да возиш много мащки и безавариина колегачестито още един път
Коментар
-
Re: Вече с книжка!!!
coolboby написа:Привет колеги! Да се похваля, туко що си взех изпита по курмуване! Няма да има вече гонене на таксита, автобуси и тн. Имаше съвсем лек инцидент на самия изпит. Един ГОЛФ!!!!! 5-ца се натресе в задницата на учебната кола(Алфа 146) За щастие той си е виновенPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Явор Митев
Punto SX написа:coolboby написа:Добра идея..ама айде другата седмица, че тез мързеливци докато занесат протокола до КАТ, докато си подам документите... Мина дойде ли си?
Коментар
-
Честито и от мен.1.Забрави вече алкохола когато си с колата.2.Спазвай правилника.3.Пази всички участници в движението.4.Винаги шофирай внимателно с поставен колан.На последно място следи постоянно състоянието на автомобила и му подновявай гражданската ,че аз вчера установих как управлявам вече 2 месеца автомобила си без ГО - как не са ме лепнали и аз не знам.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Честито за книжката! Между другото аз като карах преди 4-5 години без книжка нямах никакви проблеми, а сега имам да плащам 200 и горница актове и таман да си взема талочето и ме сполита някое нещаститие.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар