ls1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видеонаблюдение?
Collapse
X
-
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
-
Всъщност колега или колежка си?Ако си колежка,да не си отказала на някой ч....джия да излезнете и от там да тръгва проблема?Замисли се,кой може да ти има зъб.Не търси вината в съседите.Всеки,който те познава и знае къде живееш е потенциален извършител.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Всъщност колега или колежка си?Ако си колежка,да не си отказала на някой ч....джия да излезнете и от там да тръгва проблема?Замисли се,кой може да ти има зъб.Не търси вината в съседите.Всеки,който те познава и знае къде живееш е потенциален извършител.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Колежка съм, ама не заливат моята кола, а тази на майка ми. Така че варианта да съм отрязала някой отпада... :D Тя паркира зад блока (колата й се вижда от апартамента, има много голям паркинг, на който винаги има места), а аз паркирам пред блока, моята кола не се вижда от апартамента, като паркирам където си намеря място - пред входа, пред съседния вход или на майната си на някой тротоар ако няма места... Ако го хвана кой е мизерника (за моята кола знам кой я драска, ама нямам доказателства), който залива Астра-та ще му изтегля колата някъде, където няма да я намери! Имам познатите за целта...
Коментар
-
Blue написа:Никой не ни знае какви сме, не парадираме с нищо, колата на майка ми е Опел Астра Н, моята е Фиат Браво. Живеем там от 6 години, не сме се пренесли вчера... Скандали имаме само със съседката отдолу, която е една дърта, откачена вещица, но честно казано се съмнявам тя да залива Астра-та. А че са завистливи, завистливи са. Все гледат в канчето на другия, сигурно им е трудно да преживеят факта, че караме 2 коли, не знам. Паркираме на различни места, не си пазим място както се вика, така че едва ли взимаме на някой това, което му принадлежи по право! Колите и двете са със софийска регистрация - С и СА.
Коментар
-
Вместо камери и тем подобни за същите пари ще си направиш едно каско и ако щат да я заливат с сярна киселина - ако застахователите имат мерак да си го издирват този. И аз искам някой да ми направи нещо по колата че да си я пребоядисам за сметка на застрахователите ама уви даже и стъклата съм си забравял полуотоврени и нищо.
Коментар
-
stenli написа:Вместо камери и тем подобни за същите пари ще си направиш едно каско и ако щат да я заливат с сярна киселина - ако застахователите имат мерак да си го издирват този. И аз искам някой да ми направи нещо по колата че да си я пребоядисам за сметка на застрахователите ама уви даже и стъклата съм си забравял полуотоврени и нищо.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар