Не искам никой да обидя.Просто в цялата тема се намеква че "софиянците" били виновни за всичко лошо в София.По стечение на обстоятелствата и аз живея вече 17 години тук и не виждам вината си ...И аз това искам да кажа - София не е по различна от никой друг български град. Просто набъбва по бързо защото е столицата ...Трябваше да снимам табелата за край на София, дописана от някой кореняк софиянец
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SHB написа:DEYAN IYI написа:LiGuru написа:Чувствам се и столичанин, щото на пловдичани да им е гадно.
Коментар
-
А аз все си миля, че уважение не се полага по право, а се заслужава. И преди да зададеш обратния въпрос отговори защо аз като жител на един обикновен по твойте думи град трябва да те уважавам а’приори. Когато идваш насам нещо носиш ли, с ракия ли си ме черпАВАл, как така аз трябва да се отнасям по-различно с теб, отколкото с комшията дето дъни чалгата на респрома.Ич на никои нищо не дължа, ако те питам от провинцията ли си значи съм те намерил в объркано състояние, най-вероятно с извадена до колената челюст и очи като геврек от 10 стинки. Да не би на новата работа първия ден всички в очите да те гледат, ходиш като опикан един месец преди да заговориш колежката.
Коментар
-
Vladim написа:Абе вие по празниците нали сте си по селата? Как тогава пишете, откъде интернет? Ааа??!?!?!?
Коментар
-
DEYAN IYI написа:Vladim написа:Абе вие по празниците нали сте си по селата? Как тогава пишете, откъде интернет? Ааа??!?!?!?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ilkor написа:Трябваше да снимам табелата за край на София, дописана от някой кореняк софиянец
Коментар
-
Lane Staley написа:SokOtPraskova написа:Накрая ще се окаже, че цяла България тръгва именно от Ямбол :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Lane Staley написа:SokOtPraskova написа:Накрая ще се окаже, че цяла България тръгва именно от Ямбол :Dlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:SokOtPraskova написа:Lane Staley написа:SokOtPraskova написа:Накрая ще се окаже, че цяла България тръгва именно от Ямбол :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
DEYAN IYI написа:LiGuru, по тая твойта логика като пресечеш околовръсното, та чак до Варна и отвъд, хората с метани до земли ли да те посрещат, като си от Шопландия Да не си ги черпавал с шопландско сливоуиски?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар