Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nai7 написа:
    Какво всъщност ми показваш,не това имах предвит...
    Доказателство, че в София имаме по-добро образование!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Модераторите няма ли да се намесят? Оспамихте хубавата тема Вчера на влизане в София един ГоУф тройка с три ( 3 ) кори яйца! Ако беше 5ца дали щеше да сложи 5?
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
        Модераторите няма ли да се намесят? Оспамихте хубавата тема Вчера на влизане в София един ГоУф тройка с три ( 3 ) кори яйца! Ако беше 5ца дали щеше да сложи 5?
        А, ако беше 4х4 дали щеше да нареди четири реда по четири кори?
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Няма смисъл да се заключва тази тема. Със сигурност "спора" ще се прехвърли другаде. Така ако се зачепкате в някоя друга тема, ще има къде да се мести траша... А иначе по моето скромно мнение - това е най-безмислената тема откакто "дишам" с форумите като цяло. Но пък лично я възприемам като отдушник. Какво пък...нека всеки "софиянец", който се прибере в къщи след морно и неудържимо задръстване, попише тука, та белким му олекне... Лошото е, че като гледам какво става за две години нашествие на "софиянци" във Варна, скоро ще има тема "Варненци срещу "Варненци"...

Коментар

О, аз не искам да се заключва, но какво пак започват да спорят - селяни сте, софиянци сте...Сите сме селяни, както беше казал един сърбин за нас и за тях - сите сме едно лайно, прес което е минала каручка и го е разделила на две. Та и софиянци и "софиянци" сме така

Коментар

Мислех да не пиша повече в тази тема, но.... Хора от Бургас и този какъв беше...със заровете... Ясно е защо идвате тук...ясно е, че хейтвате всички. Принципно е доказано научно, че морално смазаните хора мразят всичко по-добро от тях. Типичен пример е българския народ. Заете там за Вуте и така на татък. ТА НИТО МИ ДРЕМЕ ДАЛИ ЩЕ НИ ЗЕМЕТЕ ЖЕНИТЕ, ПАРИТЕ РАБОТИТЕ ИЛИ ТАКА НА ТАТЪК. В ЕДИН МОМЕНТ ИСТИНАТА ЛЪСКА И ТИ СИ КАРАШ С РЕГИСТРАЦИЯ ОТ ПРОВИНЦИЯТА И КЪЛНЕШ ВСИЧКИ НАРЕД. ПЕРНИК НЯМА ДА ГО СПОМЕНАВАМ, ЗАЩОТО ЩЕ НАРУША ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПРАВИЛА В ТОЗИ ФОРУМ. САМО ЩЕ ВМЕТНА, ЧЕ ЗАРАДИ РЕГИСТРАЦИЯ ОВ И РК И М ИМАМА БУХАЛКА В КОЛАТА. ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е? АМИ НЕ, НО СЪС СЕЛЯНИТЕ СЕЛЯНИН С ЦАРЕТЕ ЦАРЕ. ВИЕ САМИ СЕ САМООЦЕНЕТЕ КОЙ КАЪВ Е. ТА ПАК ДА СЕ ВЪРНА НА ТЕМАТА ЗА ЖЕНИТЕ И ВЕЧЕ НАСТОЯЩИЯ МИ ЛЮБИМЕЦ ОТ БУРГАС МАЙ НАТ БЕШЕ.
              EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
              http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

ТА ТАКА МОЕ БУРГАСКО ПИЛЕНЦЕ... ЖЕНИТЕ НИ СА, КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ В БЪЛГАРИЯ. ДАВАТ СЕ ЛЕСНО. И ТИ АКО СИ БРУЛИЛ КЕСТЕНИ В СОФИЯ, ДА НЕ КАЗВАМ КОЛКО ПОЯСЧЕТА БУРГАСКИ СЪМ СПУКАЛ. ИГРАЯТ МИ В РЪЧИЧКИТЕ, КАТО ЖИВА РИБКА. МНОГО СЕ ИЗДРАЗНИХ ХОРА НЕ РЕДНО ТАКА. СПРЕТЕ ДА МРАЗИТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ КАК ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ. ПИСНА МИ ДА СЕ ДЕЛИМ ВСЕ ЕДНО СМЕ ОТ РАЗЛИЧНИ НАРОДИ. ОТИВАМ ДО СВ. НЕДЕЛЯ ДА ПИЯ КАФЕ В НЯКВО ЗАВЕДЕНИЕ...ТО ГРЪЦКО СЕ ОКАЗВА...МЕГА СКЪПО АМА МЕГА...ВЪТРЕ МНОГО ХОРА. ДОБРЕ, ЧЕ ПРИЯТЕЛКАТА МИ СПОДЕЛИ, ЧЕ Е ГРЪЦКО ИАНЧЕ ГРАМ НЯМАШЕ ДА МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ И ТАКА...ОКАЗА СЕ , ЧЕ 80% ОТ ХОРАТА ВЪТРЕ СА ГЪРЦИ...ПОЛЗВАЩИ ДРУГО МЕНЮ....ОТИВАМ В ДРУГО ЗАВЕДЕНИЕ ТАМ ПЪК СЪРБИ... ОТИВАМ ПО ДИСКОТЕКИ ТАМ ПЪК ДРУГО. ВМЕСТО ДА СЕ ОСЪЗНАЕМ И ДА ВИДИМ КАК НИ ЕБ.Т НИЕ СЕ ДЕЛИМ И НИЕ...ЕДИН ОТ ПЛЕВЕН ДЕ ГЕ ДРУГИ ОТ СТАРА ЗАГОРА ТРЕТИ МИ ОТ БУРГАС И ДАЙ ДА МРАЗИМ СОФИЯ ИЛИ ПЕРНИК ИЛИ БУЗОВ ГРАД. МА ИМАШЕ ЕДНО ПРИКАЗКА, КЯОТО ЮРИ ГАЛЕВ Я КАЗА И ТЯ МНОГО ТОЧНО НИ ОПРЕДЕЛЯ, КАТО НАРОД : " ТЕ НЕ МОГАТ ДА НИ ЕБ.Т ТОЛКОВА, КОЛКОТО НИЕ МОЖЕМ ДА ИЗДЪРЖИМ". АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И ДА НЕ СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ТАБЕЛАТА НА ИЗЛИЗАНЕ ОТ СОФИЯ НАЛИ СЕ ВЪРНАХТЕ... МИР АКО НЕ ЕДНО ФИАТ СРЕЩА ДА СЕ ВИДИМ ДА СЕ НАПИЕМ ДА СЕ СКАРАМЕ И ПОСЛЕ ДА СЕ ПРЕГРЪЩАМЕ
                EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
                http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

ZinG написа:
                  Мислех да не пиша повече в тази тема, но.... Хора от Бургас и този какъв беше...със заровете... Ясно е защо идвате тук...ясно е, че хейтвате всички. Принципно е доказано научно, че морално смазаните хора мразят всичко по-добро от тях. Типичен пример е българския народ. Заете там за Вуте и така на татък. ТА НИТО МИ ДРЕМЕ ДАЛИ ЩЕ НИ ЗЕМЕТЕ ЖЕНИТЕ, ПАРИТЕ РАБОТИТЕ ИЛИ ТАКА НА ТАТЪК. В ЕДИН МОМЕНТ ИСТИНАТА ЛЪСКА И ТИ СИ КАРАШ С РЕГИСТРАЦИЯ ОТ ПРОВИНЦИЯТА И КЪЛНЕШ ВСИЧКИ НАРЕД. ПЕРНИК НЯМА ДА ГО СПОМЕНАВАМ, ЗАЩОТО ЩЕ НАРУША ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПРАВИЛА В ТОЗИ ФОРУМ. САМО ЩЕ ВМЕТНА, ЧЕ ЗАРАДИ РЕГИСТРАЦИЯ ОВ И РК И М ИМАМА БУХАЛКА В КОЛАТА. ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е? АМИ НЕ, НО СЪС СЕЛЯНИТЕ СЕЛЯНИН С ЦАРЕТЕ ЦАРЕ. ВИЕ САМИ СЕ САМООЦЕНЕТЕ КОЙ КАЪВ Е. ТА ПАК ДА СЕ ВЪРНА НА ТЕМАТА ЗА ЖЕНИТЕ И ВЕЧЕ НАСТОЯЩИЯ МИ ЛЮБИМЕЦ ОТ БУРГАС МАЙ НАТ БЕШЕ.
                  ТАКАААААА. ПОНЕЖЕ АЗ СЪМ ТОЯ СЪС ЗАРОВЕТЕ (МНОГО ЯКИ, НАЛИ? ЛИЧНО ОТ ЛАС ВЕГАС СЪМ СИ ГИ ВЗИМАЛ ) ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ ДА ОТГОВОРЯ. АЗ НЕ МРАЗЯ НИКОЙ. НЕНАВИЖДАМ МНОГО ХОРА, НО НЕ ЗАЩОТО СА РОДЕНИ НЯКЪДЕ СИ. ТИ ИМАШ БУХАЛКА В КОЛАТА, АЗ ИМАМ ПИСТОЛЕТ, НО НЕ ЗА КОЛИ С НЯКАКВИ СИ РЕГИСТРАЦИИ, А ЗАЩОТО ИМА БОКЛУЦИ, НА КОИТО НОМЕРАТА ИМ ЗАПОЧВАТ ВСЯКАК, ДОРИ СЪС С ИЛИ СА, КОЛКОТО И ДА НЕ ТИ СЕ ВЯРВА. ДА, ТЪПАЦИ ИМА РОДЕНИ НАВСЯКЪДЕ, ПИША ГО ЗА 15-И ПЪТ АМА МАЙ СИ ЧЕЛ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ. НЕ НА ТАБЕЛИТЕ НА НАШИТЕ ГРАДОВЕ ИМА НАДПИС "МАХАЙТЕ СЕ ГАДНИ ШОПИ" ПРИМЕРНО, НАЛИ. ТАКА ЧЕ НЕ МИ ГОВОРИ КОЙ КОГО МРАЗИ. ПРОСТО ПО МОЙ НАБЛЮДЕНИЯ МНОГО СЕ ДРАЗНЯТ НЯКОЙ ОТ ВАС, КОГАТО НЯКОЙ ДОЙДЕ ОТ ДРУГ ГРАД И ЗАПОЧНЕ ДА ПОСТИГА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО. ЕСТЕСТВЕНО ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ. ИМАМ МНОГО ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛИ ОТ СОФИЯ, КОИТО СА СУПЕР ГОТИНИ.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Е няма как по другите градове да го пише,щото не ги заливат вълни от шопи.Но на паметника на съветската армия имаше именно надписа - "България мрази шопите" и още няколко които показаваха от къде са именно пишещите. А на моя блок имаше надписи " Берое" както и на кварталната Била.Само за информаци няй близкия активен стадион е на 4-5 километра от нас.Що са дирили тука не е ясно.

Коментар

[quote="style34"]
                      ZinG написа:
                      Мислех да не пиша повече в тази тема, но.... Хора от Бургас и този какъв беше...със заровете....
                      ТАКАААААА. ПОНЕЖЕ АЗ СЪМ ТОЯ СЪС ЗАРОВЕТЕ (МНОГО ЯКИ, НАЛИ? ЛИЧНО ОТ ЛАС ВЕГАС СЪМ СИ ГИ ВЗИМАЛ )....[quote]Ааа, момент! За заровете или хубаво или нищо! :D
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Vladim написа:
                        Lane Staley написа:
                        А, ако беше 4х4 дали щеше да нареди четири реда по четири кори?
                        То това вече ми намирисва на философия, а аз там не се меся. Замислих се за яйцата, защото много ме беше страх някй да не ме натресе отзад, че киселото зеле отиваше на вятъра. И си мислех при евентуален инцидент кое е по-добре - яйца или кисело зеле? Ти лично кое би предпочел?И да ти кажа, един колега писа, че в тази тема нямало многопластовост. Ха да покара малко зад някой прибиращ се "софиянец" да види многопластовост - буца сирене, кора яйца, букет хризантеми, малко сланинка и какво ли още не!

Коментар

SHB написа:
                          Е няма как по другите градове да го пише,щото не ги заливат вълни от шопи.Но на паметника на съветската армия имаше именно надписа - "България мрази шопите" и още няколко които показаваха от къде са именно пишещите. А на моя блок имаше надписи " Берое" както и на кварталната Била.Само за информаци няй близкия активен стадион е на 4-5 километра от нас.Що са дирили тука не е ясно.
                          Добре да го кажа така - някой хора от провинцията не обичат шопите, аз не спадам към тази категория обаче, и някой софиянци мразят хората от провинцията. С което, пак стигаме до извода и до нещото, което се опитвам да кажа от 5 страници, че не можем да сложим под общ знаменател всички хора, най-малкото пък да ги определяме по това къде са родени.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 - президент!

Коментар

SokOtPraskova написа:
                              style34 - президент!
                              Ти сега ще искаш да си ми първа дама :D:D:D

Коментар

style34 написа:
                                SokOtPraskova написа:
                                style34 - президент!
                                Ти сега ще искаш да си ми първа дама :D:D:D
                                Еми естествено, ще преспя с всички за да те изберат и после ще царуваме... Хохо! Да живее Софийско-Ямболската дружба! :D

Коментар

Working...
                                X