Мааалко по-встрани от темата.....преди години имах голям спор с дъщеря ми, която така и не можах да убедя, че паметника Левски всъщност е мястото, на което Левски е обесен....смяташе че съм в заблуда и детето имаше право: "- Левски е обесен накрая на града, а паметника както виждаш е в центъра, как така... "....А сега по темата - интересно ми е от къде изведнъж се пръкнаха толкова софианци, та паметника вече не е извън града. Абе с две думи, голямо плодене е било......или може би "нашествие"??? А да не говорим, че всъщност Хан Аспарух е боднал копието не къде, а на около 100 метра в дясно от НДК, дето сега е дюнерджийницата на Алито......"ко знайте вии" - от София е почнало голямото плодене, та с родилни болки се стигнало чак до "църноморието"...А стига бе, вий тая София я изкарахте първородна и изначална...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
-
Vladim написа:style34 написа:Повечето от вас не са ли така - майка му от Каспичан, баща му от Горно Нанадолнище, ама той софиянец? Ти не се притеснявай за поколенията. И ти сам го каза - малко хора - ниски заплати. Ако се махнем от София и тук ще останат малко хора и ще станат нискки заплатите. Това е по твоята логика.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
SokOtPraskova написа:style34 написа:SokOtPraskova написа:Кой е казал, че е моя? Казах, че всеки има право на избор, а ние сме длъжни да го приемем, колкото и да ни указва негативно влияние или емоции.Kuku написа:Вечеря на свещиThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Vladim написа:style34 написа:Е тебе значи трябва да те направим освен почетен член на форума и почетен гражданин на София и орден "Стара планина" да ти дадем :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
DEYAN IYI написа:Vladim написа:За повечето не знам, но моите мама и тати са родени в София! :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
[quote=style34]"SokOtPraskova написа:Не съм сигурна, че разбирам точната цел на поста ти....Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
style34 написа:Ама ти направо ме накара да се замисля. Как може да не кръстят най-високото отличие "Витоша" ами "Стара планина"?? Да им се чуди човек. Но според мен всеки софиянец още като се роди трябва да го получава - в смисъл самото му раждане вече е "особена заслуга" и ще доведе до бъдещото благополучие на родината
Коментар
-
Vladim написа:DEYAN IYI написа:Vladim написа:За повечето не знам, но моите мама и тати са родени в София! :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Не знам защо, но когато карам по Ботевградско с 50 или 60, трябва да се чувствам не на място, докато всички тия, дето ордените са им софийското гражданство, профучават край мен. Това ме навява на мисълта, че скоро държавата ни няма да се оправи, въпреки голямата концентрация на ордени у софийското равно поле.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Авео написа:А стига бе, вий тая София я изкарахте първородна и изначална...
Коментар
-
Ами айде - ще те водя в истинската столица на България - В.Търново Да не забравяме фактите че реално София си е била чиста провинция преди 1879г. когато М. Дринов предлага столицата да се премести там "като организационно звено за обединението на българските земи Мизия, Тракия и Македония." ... Роля която така и не успява да изиграе На гласуването за преместването София печели с 1 глас
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар