Мен пък ме дразни и мястото Едно е да отида аз на почивка за две седмици, дори и месец, на море или планина, друго е да се пресели някой да живее и работи в София Най-най-малкото което е, аз не ходя на почивка на едно и също място всеки път, докато от всички места идват хора само на едно място - как става така Като отида на почивка ми дерат по три кожи, че и нагли даже, искат още Като свърши сезона и дойде в София, тоя дето ми е сдрал кожата по морето, пак нагъл - нямал работа, имал права....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kuku написа:Мен пък ме дразни и мястото Едно е да отида аз на почивка за две седмици, дори и месец, на море или планина, друго е да се пресели някой да живее и работи в СофияEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Така като го каза се замислих кое друго ме дразни у хората от провинцията: идват на работа тук, и нямат никакво самочувствие на работното си място. Не умеят да изискват и са адски слаби като характери. Всмисъл, трудно им е, квартири плащат и т.н. и са способни да лижат стелки за смешн пари, после са горди със себе си че са успяли в София. (все едно е кой знае какво като е София) И после като си един професионалист тука и изискваш подобаваща залата - да бе! Накрая ще тегля една на всички, ще си отрежа маникюра и отивам да вадя чесън. :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
miro2177 написа:Пускането на само една снимка в форума виж какво меле може да сътвори Аз по принцип не съм срещу хората от другите градове, както примерно Варна мрази София и т.н. все сме си едно - българи.Както и това че всеки ходи на гости на познати в др град, по командировки, мн ясно че всеки може да ходи навсякаде, няма спор Но идва дгугия момент, като се прибирам от работа до вкъщи за час и половина!!!! и в един момент на светофара около мен са М, РК, СО, и почвам да се изнервям И за капак това гадно поведение че като си дошъл в София все едно си хванал Бога за шлифера направо ме изкарва извън релси.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Kuku написа:Мен пък ме дразни и мястото Едно е да отида аз на почивка за две седмици, дори и месец, на море или планина, друго е да се пресели някой да живее и работи в СофияThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
sugarboy написа:Колега, обръщам се към теб така, защото тази дума няма женски род, а съм останал с впечатлението, че си жена, съдейки по аватара ти, ако това си ти, малка си още и затова така разсъждаваш. Без да се обиждаш, де - то не е лошо да си малка. Това твое изказване, за чесъна, ми прилича като на един местен наш бензинджийски бос, който казва - "Аз бензиностанция имам, че едно списание ли няма да мога да издавам". Също на един шофьор на автобус - "Писател, мани го тоя бе - всеки може да пише книги, ами я тука цял ден да върти кормилото, да го питам аз". Та, ваденето на чесън, или каквато и да е полска работа ще ти омръзне точно на втория час и ще проклинаш мига, в който си си помислила да я вършиш. Така че, всеки гледа по-лекото, ама малцина осъзнават точно собствените си възможности и самооценката им е адекватна. Поздрави и весели празници!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
sugarboy написа:SokOtPraskova написа:Така като го каза се замислих кое друго ме дразни у хората от провинцията: идват на работа тук, и нямат никакво самочувствие на работното си място. Не умеят да изискват и са адски слаби като характери. Всмисъл, трудно им е, квартири плащат и т.н. и са способни да лижат стелки за смешн пари, после са горди със себе си че са успяли в София. (все едно е кой знае какво като е София) И после като си един професионалист тука и изискваш подобаваща залата - да бе! Накрая ще тегля една на всички, ще си отрежа маникюра и отивам да вадя чесън. :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:SokOtPraskova написа:Kuku написа:Мен пък ме дразни и мястото Едно е да отида аз на почивка за две седмици, дори и месец, на море или планина, друго е да се пресели някой да живее и работи в СофияEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Е как няма да са ви по-ниски заплатите, като в другите градове има 5 човека на кръст. Нормално е като няма население да няма и работа . Защо преди не беше така? Защото е по-лесно да отидеш на готово при високите заплати. Вие както сте тръгнали ще оставите градовете си без поколение. И децата ще почнете да си раждате тук, после и те ще се бият в гърдите , че са софиянци.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
SokOtPraskova написа:sugarboy написа:Колега, обръщам се към теб така, защото тази дума няма женски род, а съм останал с впечатлението, че си жена, съдейки по аватара ти, ако това си ти, малка си още и затова така разсъждаваш. Без да се обиждаш, де - то не е лошо да си малка. Това твое изказване, за чесъна, ми прилича като на един местен наш бензинджийски бос, който казва - "Аз бензиностанция имам, че едно списание ли няма да мога да издавам". Също на един шофьор на автобус - "Писател, мани го тоя бе - всеки може да пише книги, ами я тука цял ден да върти кормилото, да го питам аз". Та, ваденето на чесън, или каквато и да е полска работа ще ти омръзне точно на втория час и ще проклинаш мига, в който си си помислила да я вършиш. Така че, всеки гледа по-лекото, ама малцина осъзнават точно собствените си възможности и самооценката им е адекватна. Поздрави и весели празници!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:SokOtPraskova написа:sugarboy написа:Колега, обръщам се към теб така, защото тази дума няма женски род, а съм останал с впечатлението, че си жена, съдейки по аватара ти, ако това си ти, малка си още и затова така разсъждаваш. Без да се обиждаш, де - то не е лошо да си малка. Това твое изказване, за чесъна, ми прилича като на един местен наш бензинджийски бос, който казва - "Аз бензиностанция имам, че едно списание ли няма да мога да издавам". Също на един шофьор на автобус - "Писател, мани го тоя бе - всеки може да пише книги, ами я тука цял ден да върти кормилото, да го питам аз". Та, ваденето на чесън, или каквато и да е полска работа ще ти омръзне точно на втория час и ще проклинаш мига, в който си си помислила да я вършиш. Така че, всеки гледа по-лекото, ама малцина осъзнават точно собствените си възможности и самооценката им е адекватна. Поздрави и весели празници!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
westdogg написа:Е как няма да са ви по-ниски заплатите, като в другите градове има 5 човека на кръст. Нормално е като няма население да няма и работа . Защо преди не беше така? Защото е по-лесно да отидеш на готово при високите заплати. Вие както сте тръгнали ще оставите градовете си без поколение. И децата ще почнете да си раждате тук, после и те ще се бият в гърдите , че са софиянци.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
SokOtPraskova написа:style34 написа:SokOtPraskova написа:sugarboy написа:Колега, обръщам се към теб така, защото тази дума няма женски род, а съм останал с впечатлението, че си жена, съдейки по аватара ти, ако това си ти, малка си още и затова така разсъждаваш. Без да се обиждаш, де - то не е лошо да си малка. Това твое изказване, за чесъна, ми прилича като на един местен наш бензинджийски бос, който казва - "Аз бензиностанция имам, че едно списание ли няма да мога да издавам". Също на един шофьор на автобус - "Писател, мани го тоя бе - всеки може да пише книги, ами я тука цял ден да върти кормилото, да го питам аз". Та, ваденето на чесън, или каквато и да е полска работа ще ти омръзне точно на втория час и ще проклинаш мига, в който си си помислила да я вършиш. Така че, всеки гледа по-лекото, ама малцина осъзнават точно собствените си възможности и самооценката им е адекватна. Поздрави и весели празници!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Как беше "дошъл съм да лижа подметки за без пари и да подбивам цените на пазара на труда"??
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар