Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nai7 написа:
    Кой ти каза че не работя във София на 3 месеца по 1 съм там.По добре ще е да си ходите на юг и без това са много хората по морето.
    Е в такъв случай... по-добре и ти не идвай насам, че много хора.... :D
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

westdogg написа:
      nai7 написа:
      И какво му е готинота че повечето шопи отидоха по селата ли.И останаха само селяните там да си празнуват.
      Ако знаеш колко ще ми е готино цяла година само тези "селяни" да сме тук. Както каза Vladim , ние нямаме села,
      Да бе ама жалко, че не го решаваш ти...
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ZinG написа:
        Няма нищо по-сладко от една "селянка" човекооо!!! Ходиш в провинцията, изпращат те с буркани, яйца, животни... Имам само една молба айде да прекратим спора м/у софиянци и всички останали а? Ще се скараме ще почнем да се обиждаме....Аз съм много докачлив на тази тема пък и хората са казали "селянин си е душевно състояние няма значение от кой град или село си"...
        По принцип е така, но някой хора не са съгласни. Нищо, нека не им отнемаме единствения повод за гордост - че са родени в София.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
          По принцип е така, но някой хора не са съгласни. Нищо, нека не им отнемаме единствения повод за гордост - че са родени в София.
          Друго си е да ми пише в личната карта "Родно място: София" А отностно селяните... много напред в темата обсъдихме въпроса!

Коментар

Vladim написа:
            style34 написа:
            Друго си е да ми пише в личната карта "Родно място: София" А отностно селяните... много напред в темата обсъдихме въпроса!
            И това че ти пише роден във София да не те прави със 2 ..я

Коментар

nai7 написа:
              И това че ти пише роден във София да не те прави със 2 ..я
              Напротив! Прави ме с 5 ...а!

Коментар

В момента населението в гр.София е същото, както през 2000г.

Коментар

style34 написа:
                  ZinG написа:
                  Няма нищо по-сладко от една "селянка" човекооо!!! Ходиш в провинцията, изпращат те с буркани, яйца, животни... Имам само една молба айде да прекратим спора м/у софиянци и всички останали а? Ще се скараме ще почнем да се обиждаме....Аз съм много докачлив на тази тема пък и хората са казали "селянин си е душевно състояние няма значение от кой град или село си"...
                  Ти горд ли си ,че си роден в България?Защо?Защото ти е родина,защото има велика история,защото ти дава родова принадлежност...Е по същата причина хората се гордеят и с родния си град.А по значимо място на територията на България от София не е имало.

Коментар

style34 написа:
                    ZinG написа:
                    Попринцип е така, ама тогава защо се засягате когато стане дума, че не сте от София? :D Иначе като се замисли човек...когато дойде 1 господин от село или от друг град, от друга страна и т.н., и иска да се включи активно в живота на едно съсловие от хора живяли на едно място по някакъв установен начин, винаги ще има разногласия, защото новодошлия винаги ще си е такъв. Хората не са отворени да разбират "Различните" от тях хора ида ги приемат - такъв ни е манталитета. Защо аз като отида в някой китен градец със софийска регистрация ме гледат странно? Защото съм "новодошла", "пришълка" в тяхното един вид затворено от самите тях общество. Това го има и в училище и в офиса и навсякъде. Много простичък принцип...
                    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                      style34 написа:
                      ZinG написа:
                      Попринцип е така, ама тогава защо се засягате когато стане дума, че не сте от София? :D Иначе като се замисли човек...когато дойде 1 господин от село или от друг град, от друга страна и т.н., и иска да се включи активно в живота на едно съсловие от хора живяли на едно място по някакъв установен начин, винаги ще има разногласия, защото новодошлия винаги ще си е такъв. Хората не са отворени да разбират "Различните" от тях хора ида ги приемат - такъв ни е манталитета. Защо аз като отида в някой китен градец със софийска регистрация ме гледат странно? Защото съм "новодошла", "пришълка" в тяхното един вид затворено от самите тях общество. Това го има и в училище и в офиса и навсякъде. Много простичък принцип...
                      Аз не се засягам ама шопите много се бият във гърдите че са от София,харесвам си градът и никога не бих живял във София

Коментар

В някои села около София може да видиш още шопи..Но да мислиш,че софиянци са шопи е се едно варненци да са гагаузи или старозагорци- каракачани.

Коментар

Пускането на само една снимка в форума виж какво меле може да сътвори Аз по принцип не съм срещу хората от другите градове, както примерно Варна мрази София и т.н. все сме си едно - българи.Както и това че всеки ходи на гости на познати в др град, по командировки, мн ясно че всеки може да ходи навсякаде, няма спор Но идва дгугия момент, като се прибирам от работа до вкъщи за час и половина!!!! и в един момент на светофара около мен са М, РК, СО, и почвам да се изнервям И за капак това гадно поведение че като си дошъл в София все едно си хванал Бога за шлифера направо ме изкарва извън релси.
                          Brava 103HP
                          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

колеги не разбрахте ли че всеки е прав за себе си това е спор който може да продължи доста..........на който не му харесва София-да не ходи/като мен /
                            Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

НЕ, никой не се бие в гърдите с нищо - само така си мислят хората извън София

Коментар

nai7 написа:
                                Аз не се засягам ама шопите много се бият във гърдите че са от София,харесвам си градът и никога не бих живял във София
                                Аз също не си представям да живея на друго място освен София - въпрос на личен избор. Всеки има право на личен избор! :D И на мен не ми е много драго, че всяка сутрин на Панорамния път е пълно с перничани и задсръстването е от 6.30 сутринта, на всичкото отгоре ме псуват когато намалявам по дупките (защото знам къде са), а те хвърчат с бясна скорост, после колите им се чупели и т.н. Дразня им се заради това, така както бих се издразнила на някой примерно варненец който си хвърля боклуците на 1м от кофата. Дразнят ме хората и постъпките им, не това че ги преавят на "мойто място".
                                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X