nai7 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
westdogg написа:nai7 написа:И какво му е готинота че повечето шопи отидоха по селата ли.И останаха само селяните там да си празнуват.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ZinG написа:Няма нищо по-сладко от една "селянка" човекооо!!! Ходиш в провинцията, изпращат те с буркани, яйца, животни... Имам само една молба айде да прекратим спора м/у софиянци и всички останали а? Ще се скараме ще почнем да се обиждаме....Аз съм много докачлив на тази тема пък и хората са казали "селянин си е душевно състояние няма значение от кой град или село си"...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:По принцип е така, но някой хора не са съгласни. Нищо, нека не им отнемаме единствения повод за гордост - че са родени в София.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:style34 написа:По принцип е така, но някой хора не са съгласни. Нищо, нека не им отнемаме единствения повод за гордост - че са родени в София.
Коментар
-
style34 написа:ZinG написа:Няма нищо по-сладко от една "селянка" човекооо!!! Ходиш в провинцията, изпращат те с буркани, яйца, животни... Имам само една молба айде да прекратим спора м/у софиянци и всички останали а? Ще се скараме ще почнем да се обиждаме....Аз съм много докачлив на тази тема пък и хората са казали "селянин си е душевно състояние няма значение от кой град или село си"...
Коментар
-
style34 написа:ZinG написа:Няма нищо по-сладко от една "селянка" човекооо!!! Ходиш в провинцията, изпращат те с буркани, яйца, животни... Имам само една молба айде да прекратим спора м/у софиянци и всички останали а? Ще се скараме ще почнем да се обиждаме....Аз съм много докачлив на тази тема пък и хората са казали "селянин си е душевно състояние няма значение от кой град или село си"...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:style34 написа:ZinG написа:Няма нищо по-сладко от една "селянка" човекооо!!! Ходиш в провинцията, изпращат те с буркани, яйца, животни... Имам само една молба айде да прекратим спора м/у софиянци и всички останали а? Ще се скараме ще почнем да се обиждаме....Аз съм много докачлив на тази тема пък и хората са казали "селянин си е душевно състояние няма значение от кой град или село си"...
Коментар
-
Пускането на само една снимка в форума виж какво меле може да сътвори Аз по принцип не съм срещу хората от другите градове, както примерно Варна мрази София и т.н. все сме си едно - българи.Както и това че всеки ходи на гости на познати в др град, по командировки, мн ясно че всеки може да ходи навсякаде, няма спор Но идва дгугия момент, като се прибирам от работа до вкъщи за час и половина!!!! и в един момент на светофара около мен са М, РК, СО, и почвам да се изнервям И за капак това гадно поведение че като си дошъл в София все едно си хванал Бога за шлифера направо ме изкарва извън релси.Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
nai7 написа:Аз не се засягам ама шопите много се бият във гърдите че са от София,харесвам си градът и никога не бих живял във СофияEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар