1060 мина мъгариту за 4 дни и ногу му аресъ... Ама баратъ ни е ли пресухнълъ? Щот мойта идва-идва тиче - ни могъ дъ пулея думатитУ, пиперъ и той пувяхнъ... мани, мани, ни е рапта да си земиделец. Мисля да съ захванъ с нащу по-дохудну. Ко ша кажиш да стана кумпютърен спициалист? Щот нещу опитити ми с гинетикътъ ни съ увинчахъ с успех. При пуследнуту ми твурение - кръстоскъ мижду кукошкъ и кузъ, убъркъх нещу и съм използвъл пител - сига ни ще дъ снася Ейца, димек ни можи дъ прудължи рудъ. И ши я загубя саму зарад инъ тихничискъ грешкъ. Иначи пей убу сабахлян и млякуту дет гу дава е дубро ( малку трудну гу смъквъм ут покривъ за да гу издуя, ну туй е другъ темъ ) . Вярну, фърчи достъ ниску и ошмули цвитятъ у градинътъ и окълва раното грозди, ама туй съ приживявъ някък.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Neosi написа:chris-чо, поганецо,Да са мащаш с тия жисиеми, чи каката иска да съ ръзвежда зарад теби мискинино ниьеден!Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Neosi написа:chris-чо, поганецо,Да са мащаш с тия жисиеми, чи каката иска да съ ръзвежда зарад теби мискинино ниьеден!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ни съм аз. Аз пусещавъм саму форума на свинивъдити:www.zurla-i-bekon.pra.se/vko4inkata/forumАма той хакване нямаП.С.А, посещавам и форума на мотоциклетите ИЖ, ама откак ми съ продъни кошъ на мутору ни съм влизъл тамlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Sandeto написа:chris написа:Ако искъш ела на мотора с двата кошъ да та повозъBravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Sandeto написа:chris написа:Ако искъш ела на мотора с двата кошъ да та повозъAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:chris написа:Sandeto написа:chris написа:Ако искъш ела на мотора с двата кошъ да та повозъBravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар