Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тукъ дискриминъция усъщам а ? :D нима бе у нащо селу сме много образуваниAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Neosi написа:Lane Staley написа:Neosi написа:Три шарана!!! Искъш ли да ти пудъря за ЧРД едно серкме, дет навремито гу откраднъх от горскио?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Доникъди та ръзбиръм...ши знайш....Знай ли ко ми са случи:Зех оня ден да чита "Спасителят в ръжта" ут Джеръм Дейвид Селинджър ...четух, четух и нищо не разбраф (ф тая връзка едвам завърших първу утделение).ОБАЧИ: Къзах ко съм чел на Съби Клъвнатия и Стамат Дивия.... И тия питекантропи найш ко казаха ма?!??!Чи ниама такъф, тето оди у нивите да спъсява ората....Туй ора ли са спурет теби а?Саму да ти кажъ, чи Даниел Стийл и аз чита, ама нощим у плевнята, дан ми съ смеят.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Даниел Стийл, ух убичъм я пучти колкуту Карл Май!Тоз спъсител да ти кажъ, и аз съм гу чел. Спициалну я търсих тъз книгъ, щот ина гудунъ някоуй многу ми тъпчиши пшиницътъ. Викъм си - дет ръж, там и пшиницъ, ей са гу сбарах кой е. Ама нъцки, нищу ни съ пулучи. Амъ си мисля, чи се пак същиствува такъв чиляк, дету оди из нивии и спъсявъ орътъ.Ти оди ли нощескъ дъ биреш билки? Нъл били най-силни баш сига? Аз тука съм зъформил ина мънифъктурка - напрайх си инъ лъбуратория у плевнятъ и пруизвеждъм ино ликарству. Прудавам тука из селу на разни дету трудну дигът съмулетъ... Та ходих пу ливадити, събрах туй-унуй... Впрочим, трябъ дъ измисля търговскъ маркъ. Нещу да ти съ върти? Аку измислиш нещу убау ша ти заплатя - аку искаш с прудукция, аку искъш можи дажи да станим съдружници в туй начинание.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ейййй...две деня ма нима и ти ши земиш да убърниш нъучният свет с краката нагори ма.Ся с две думи да ти кажа...бех в ина кумъндирофкя у съседната околия...нищеш ли пу ино времи казъха, че се беряли билки в него мумент, и тръгнайми да изръшками планината у сед нущити, а ама по пъта намерихми ина кръчма и там осъмнахми...и ся ми е чоглаву...па туй за съдружието кат иното нищу мое да гу напрайм, ама ши мисля кат ми мини киферицатаBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:Ейййй...две деня ма нима и ти ши земиш да убърниш нъучният свет с краката нагори ма.Ся с две думи да ти кажа...бех в ина кумъндирофкя у съседната околия...нищеш ли пу ино времи казъха, че се беряли билки в него мумент, и тръгнайми да изръшками планината у сед нущити, а ама по пъта намерихми ина кръчма и там осъмнахми...и ся ми е чоглаву...па туй за съдружието кат иното нищу мое да гу напрайм, ама ши мисля кат ми мини киферицатаlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Neosi написа:Маай са с тоя талаш и нидей да лъжиш хората ва.... :D (Саму да ти кажъ, че твоят фичу е многу убав)like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:.......И да ти кажъ, Крисчу гу немъ нъ бустанъ!!!Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:Lane Staley написа:.......И да ти кажъ, Крисчу гу немъ нъ бустанъ!!!Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:Край! тва е...записвъм съ у сдружениету...аку некоя буля има нужда от грижъ саму ми свирни :DAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:Neosi написа:Край! тва е...записвъм съ у сдружениету...аку некоя буля има нужда от грижъ саму ми свирни :DBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Зарежи го онзи, не му обръщай внимание. Няма смисъл. Нали знаеш за борбата, прасето и калта?Кат каза прасе... туй, по-умнуту, казвъл съм ти за негу, нескъ мъ разучъровъ - нъ матемътическия тест за след 7ми клас изкаръ саму 4,50. Мискинин!!! Шъ мъ умури. Идинствинътъ пирспиктивъ зъ негу в животъ, ут тук нътатък е, дъ си нъпрай идин форум - гуси-бг.COM и дъ съ упръжнявъ дъ хаквъ форумъ нъ гуси-бг.ОРГ Ааа няма аз да му плащам нетя. Дъ съ упрая как можи. Дигнал съм ръце ут негу ( ама ножъ ни съм - саму чакъм Колидътъ )like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар