Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    Нии у нашу селу пирании ловим ма ви казвъм мнооу арни тез пирани и свинките ги обичат
    Ти ни са убаждъй, да ни ни зъключът и таз тема. :D :D :D
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Тукъ дискриминъция усъщам а ? :D нима бе у нащо селу сме много образувани
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Neosi написа:
        Lane Staley написа:
        Neosi написа:
        Три шарана!!! Искъш ли да ти пудъря за ЧРД едно серкме, дет навремито гу откраднъх от горскио?
        Сакън, нидей. Аз ут малък гу знам туй: Temeo danaes et dona ferentes. Искаш да мъ сгащят кът бракунер? Да мъ ококошарят и ти дъ ми скрадниш гуситътъ. Знам аз, чи си фърлил уко нъ туй мъжкуту, умнуту. Хи как тъ разкунспириръх. Мирси, нищъ. Искъм дъ съ наскъждавъм нъ свубудъ нъ благата нъ цивилизациятъ - вечи си имам бойлирчи пуд миФкътъ, ша си мия кръкатъ напрау там, с топлъ вудъ, ша си напрая люлеещ съ стол, ши сидя нъ негу, ша си чита "Диплумациятъ" на Кисинджър, ша си пия Алтай с лед... еххххх живоооот.
        Малииии, малиииии чита сичку туй и нивиарвъм на учити си!!!!Виш ко ся:пъву - ни ми пиши с чуждуземски букви щот не ги утбирам.фтору - таз книгъ съм я чел и ся щи кажъ за ко иди реч, дан съ мъчиш:В тази монументална и полемична книга, д-р Кисинджър отговаря на въпроса какво е дипломацията. Започвайки с всеобхватен исторически преглед, пречупен през собствените му очи и стига до впечатления от личните си разговори с мнозина от световните лидери, Кисинджър сочи пътищата, по които изкуството на дипломацията и баланса на силите са създали света, в който живеем. Той разкрива как американците, закриляни от могъществото и изолацията на страната си, а и от собствения си идеализъм и недоверие към Стария свят, са търсили уникална външна политика, основана не на това какъв е светът в действителност, а на това какъв трябва да бъде. Рисувайки портрети на световните лидери - Дъо Гол, Аденауер, Никсън, Джоу Енлай, Мао Дзедун, Рейгън, Горбачов - Кисинджър анализира отликите в националните стилове на дипломация, като посочва американците, които от самото начало клонят към дипломация, основана на идеализма.Разбра ли ва сирсемино?!
        Тц. Нищу ни ръзбрах. Амъ и аз нямъ да я читъ зъ дъ я ръзбиръм. Читъ я саму за Ринуме. Друго сий га додът да ти искат малку мамули за свинятъ дъ читеш Такваз книгъ. Виднъга виждъш как съ издигаааааш в учити на другия ( мчи кът е прс селянин, кък няма съ издигъш ) и аку ние асмътъ дъ мъ спре могъ чак и Космусъ дъ съ издигнъ. Пък ку мъ сбаръ ди читъ Даниел Стийл ( ах, как я убичъм ) къде ти пудобин Риспект, къкво ти издигъни?Иначи убау си гу рекъл - шъ съ упитъм дъ гу зъпомня. АКу гу рикъ с дустатъчну чуство, ама и тъй, леку нибрежну, нъл ръзбиръш, напрау ша изтрепя рибътъ ( не пиранятъ, фигуративну казану ).
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Доникъди та ръзбиръм...ши знайш....Знай ли ко ми са случи:Зех оня ден да чита "Спасителят в ръжта" ут Джеръм Дейвид Селинджър ...четух, четух и нищо не разбраф (ф тая връзка едвам завърших първу утделение).ОБАЧИ: Къзах ко съм чел на Съби Клъвнатия и Стамат Дивия.... И тия питекантропи найш ко казаха ма?!??!Чи ниама такъф, тето оди у нивите да спъсява ората....Туй ора ли са спурет теби а?Саму да ти кажъ, чи Даниел Стийл и аз чита, ама нощим у плевнята, дан ми съ смеят.
          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
          Punto М2 1.2 SX 2000г.
          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Даниел Стийл, ух убичъм я пучти колкуту Карл Май!Тоз спъсител да ти кажъ, и аз съм гу чел. Спициалну я търсих тъз книгъ, щот ина гудунъ някоуй многу ми тъпчиши пшиницътъ. Викъм си - дет ръж, там и пшиницъ, ей са гу сбарах кой е. Ама нъцки, нищу ни съ пулучи. Амъ си мисля, чи се пак същиствува такъв чиляк, дету оди из нивии и спъсявъ орътъ.Ти оди ли нощескъ дъ биреш билки? Нъл били най-силни баш сига? Аз тука съм зъформил ина мънифъктурка - напрайх си инъ лъбуратория у плевнятъ и пруизвеждъм ино ликарству. Прудавам тука из селу на разни дету трудну дигът съмулетъ... Та ходих пу ливадити, събрах туй-унуй... Впрочим, трябъ дъ измисля търговскъ маркъ. Нещу да ти съ върти? Аку измислиш нещу убау ша ти заплатя - аку искаш с прудукция, аку искъш можи дажи да станим съдружници в туй начинание.

Коментар

Ейййй...две деня ма нима и ти ши земиш да убърниш нъучният свет с краката нагори ма.Ся с две думи да ти кажа...бех в ина кумъндирофкя у съседната околия...нищеш ли пу ино времи казъха, че се беряли билки в него мумент, и тръгнайми да изръшками планината у сед нущити, а ама по пъта намерихми ина кръчма и там осъмнахми...и ся ми е чоглаву...па туй за съдружието кат иното нищу мое да гу напрайм, ама ши мисля кат ми мини киферицата
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                Ейййй...две деня ма нима и ти ши земиш да убърниш нъучният свет с краката нагори ма.Ся с две думи да ти кажа...бех в ина кумъндирофкя у съседната околия...нищеш ли пу ино времи казъха, че се беряли билки в него мумент, и тръгнайми да изръшками планината у сед нущити, а ама по пъта намерихми ина кръчма и там осъмнахми...и ся ми е чоглаву...па туй за съдружието кат иното нищу мое да гу напрайм, ама ши мисля кат ми мини киферицата
                Пукница!!!Тръгнал си пу кривътъ пътекъ нъ Пурокъ!!!! Осъзнай се дурде ни е късну!!!За киферицътъ няма се плашиш - имам апченцъ и зъ мъхмурлук Насам народееееее. Ефтинку ги давъм ( зъ путрибитилити нъ форумъ има утстъпки )

Коментар

Маай са с тоя талаш и нидей да лъжиш хората ва.... :D (Саму да ти кажъ, че твоят фичу е многу убав)
                  Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                  Punto М2 1.2 SX 2000г.
                  МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                    Маай са с тоя талаш и нидей да лъжиш хората ва.... :D (Саму да ти кажъ, че твоят фичу е многу убав)
                    Мирси, мирси...Ни лъжа уа! Гарънтирън Ризултат саму за 2 седмици. Аку ни пумогни ний пуемами грижата за булкити ( аку утгуварят нъ упридилени ( субиктивни ) критерии ). Пу желание, вместу дъ ви връщъми пъри, можим дъ ви заминим ликарствуту с Диуритик!!! Без дуплащани!!!И брушурки съм разпичатъл. Ходя и ги слагъм пу бустанити. И да ти кажъ, Крисчу гу немъ нъ бустанъ!!!

Коментар

Lane Staley написа:
                      .......И да ти кажъ, Крисчу гу немъ нъ бустанъ!!!
                      Май-май от ЦРУ са го поприбрали, за дето им ползва сателита да следи ГСМ-ите... Дайте да пишем депеша на султаня... ъъъъ, Бушя де, че дубро момче, ни заслужава да го затъмничат...
                      Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                      --- в сърцето завинаги... ---
                      Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Край! тва е...записвъм съ у сдружениету...аку некоя буля има нужда от грижъ саму ми свирни :D
                        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                        Punto М2 1.2 SX 2000г.
                        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Sandeto написа:
                          Lane Staley написа:
                          .......И да ти кажъ, Крисчу гу немъ нъ бустанъ!!!
                          Май-май от ЦРУ са го поприбрали, за дето им ползва сателита да следи ГСМ-ите... Дайте да пишем депеша на султаня... ъъъъ, Бушя де, че дубро момче, ни заслужава да го затъмничат...
                          Туй Крисчу такваз биля ми утвори сия ГСеми чи ми иди да гу удуша тоз мискинин ньеден!
                          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                          Punto М2 1.2 SX 2000г.
                          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                            Край! тва е...записвъм съ у сдружениету...аку некоя буля има нужда от грижъ саму ми свирни :D
                            Уфффф... то и тъз работа писва по некое време... както и да го погледнеш си е хамалогия... пък ако шсъ скатаваш и ще го даваш мързеливата ще те уволнят...
                            Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                            --- в сърцето завинаги... ---
                            Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Sandeto написа:
                              Neosi написа:
                              Уфффф... то и тъз работа писва по некое време... както и да го погледнеш си е хамалогия... пък ако шсъ скатаваш и ще го даваш мързеливата ще те уволнят...
                              Ааа...ни си мъ ръзбрал ..аз туй ши гу прая саму зъ да пумогна на Lane Staley, щот е в нуждъ...
                              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                              Punto М2 1.2 SX 2000г.
                              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Зарежи го онзи, не му обръщай внимание. Няма смисъл. Нали знаеш за борбата, прасето и калта?Кат каза прасе... туй, по-умнуту, казвъл съм ти за негу, нескъ мъ разучъровъ - нъ матемътическия тест за след 7ми клас изкаръ саму 4,50. Мискинин!!! Шъ мъ умури. Идинствинътъ пирспиктивъ зъ негу в животъ, ут тук нътатък е, дъ си нъпрай идин форум - гуси-бг.COM и дъ съ упръжнявъ дъ хаквъ форумъ нъ гуси-бг.ОРГ Ааа няма аз да му плащам нетя. Дъ съ упрая как можи. Дигнал съм ръце ут негу ( ама ножъ ни съм - саму чакъм Колидътъ )

Коментар

Working...
                                X