Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Neosi написа:
    Princo написа:
    Ади ади нъл си колега щи го дам за 50 лева ма ши имаш черпиш и е мъжленце ма оти внимавай чи мноу силен да не да напрай нещу на тфойта :D
    А така..щи дам 50 леви и ена дамажана с джакова рикия. А тя мойта свинкя ена много палавка такваз - нибой ся. :D :D
    А щам е за ракиа оти ше ти го дам + идна свиница малка да я ораниш и колниш
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ни мога да ви насмогна на простотийти
      Fiat Punto S55 1.1
      Fiat Forever!

Коментар

Punto_S написа:
        Аре сега. Префърцунен гражданин От онез дето използват кунци да се чистят мижду зъбити.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
          Punto_S написа:
          Аре сега. Префърцунен гражданин От онез дето използват кунци да се чистят мижду зъбити.
          Оти съм мноу съгласен с тебя
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Lane Staley написа:
            Neosi написа:
            Що ма...ко ши го прайш тос мозак? Дан го при :D саждъш на Крисчу?
            Засига ни съм толкуз амбициозин, зъ мументъ саму нъ животнити пробвъм. Убачи мъ притиснява, чи приехъ многу забрани върху гинетикътъ. Сига тоз Иврупейски съюз многу ми спъвъ научнътъ дейнуст.
            Кат каза Иврупейски съюз ти знайш ли чи тряа на сека стока дет въдиш - свиня, крава и прочия гад, требе да й набавиш играчка да си играй и да расте щаслива а?а?а? На мени ся ми доде тая депеша от Брюсел
            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
            Punto М2 1.2 SX 2000г.
            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ба да сти у кочината ла аз дан съм ги купел тез прасенца за домашни лябимци ла,нъл ши са издат ки играчки,оти обеднея ле с тоя дизел ...

Коментар

Princo написа:
                Ба да сти у кочината ла аз дан съм ги купел тез прасенца за домашни лябимци ла,нъл ши са издат ки играчки,оти обеднея ле с тоя дизел ...
                Те ше стоят, ама ако немат играчки ща глобяват ногу да знайш....Га ше прайми сделкята с прасето бря?
                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ба полскуто фиатче на ремонт лаааа,вчера жената го подкарала че ся на римонт,оти ила го земиш чи то 100 кила бре ши го е*а у свинята

Коментар

Lane Staley написа:
                    Punto_S написа:
                    Щот са проЗди...яз си дялам от сливата клечки и си чегъртъм ченету... :D
                    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                    Punto М2 1.2 SX 2000г.
                    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                      Кат каза Иврупейски съюз ти знайш ли чи тряа на сека стока дет въдиш - свиня, крава и прочия гад, требе да й набавиш играчка да си играй и да расте щаслива а?а?а? На мени ся ми доде тая депеша от Брюсел
                      Ох, устъй съ... сига съм сложил тиливизур - дъ гледът мачувити. Посли мисля дъ им пусна ут унез филми с палави какички, белким завъдя мънинки гуситъ По ино времи им бях дал ино "Ни съ сърди чувече" и идин шах, щот ми съ стори, чи иното тъй има зъложби. Тълънтливу ми изглеждаши някак, с идин такъв поглед - малко меланхоличен, леко ироничен, ут времи на времи ми изглеждаши, чи аха-аха ши пругувори. Ама трънки - женскуту изяди фигурките, устай само две черни пешки, идиния бял кон и идин черен топ. Пък ут ни съ сърди-ту нищу ни остана. Само на втория ден изака зарчиту, ама бая беши захабену, за нищу ни ставаши и гу фърлих.Ганчу ( онзи с крушити ) речи, чи на негувути им сложил картъ нъ Свитъ, дъ съ чустват кусмупулити. Ама аз дъ ти кажъ съ притиснявам дъ им сложъ картъ - знам ли ко ши им щукни у главити. Мой да ришът да зъбегнът нейди. Ганчувити са ини таквиз гламави, кат негу - той ни знай де съ нъмиръ Френска Гвиана, мисли си чий у Африкъ, сигур ощи ни съ ръзбрали нищу ут картътъ.Пък туй Крисчу пак гу немъ? Сигур дизинфикциръ дет му припиках улицътъ

Коментар

Lane Staley написа:
                        Neosi написа:
                        Ох, устъй съ... сига съм сложил тиливизур - дъ гледът мачувити. Посли мисля дъ им пусна ут унез филми с палави какички, белким завъдя мънинки гуситъ По ино времи им бях дал ино "Ни съ сърди чувече" и идин шах, щот ми съ стори, чи иното тъй има зъложби. Тълънтливу ми изглеждаши някак, с идин такъв поглед - малко меланхоличен, леко ироничен, ут времи на времи ми изглеждаши, чи аха-аха ши пругувори. Ама трънки - женскуту изяди фигурките, устай само две черни пешки, идиния бял кон и идин черен топ. Пък ут ни съ сърди-ту нищу ни остана. Само на втория ден изака зарчиту, ама бая беши захабену, за нищу ни ставаши и гу фърлих.Ганчу ( онзи с крушити ) речи, чи на негувути им сложил картъ нъ Свитъ, дъ съ чустват кусмупулити. Ама аз дъ ти кажъ съ притиснявам дъ им сложъ картъ - знам ли ко ши им щукни у главити. Мой да ришът да зъбегнът нейди. Ганчувити са ини таквиз гламави, кат негу - той ни знай де съ нъмиръ Френска Гвиана, мисли си чий у Африкъ, сигур ощи ни съ ръзбрали нищу ут картътъ.Пък туй Крисчу пак гу немъ? Сигур дизинфикциръ дет му припиках улицътъ
                        Е не...нема такъв изрод...бухахахахахахх утри щи утговора щот ся ши ям....хахахахаххахахаха
                        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                        Punto М2 1.2 SX 2000г.
                        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 Bon apetit!И дан съ бършиш у пукривкътъ! Noblesse oblige...

Коментар

Lane Staley написа:
                            Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 Bon apetit!И дан съ бършиш у пукривкътъ! Noblesse oblige...
                            Ей ма на...яз са бърша с ръкава ма , не с покривкята....щот ядем на весници :D
                            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                            Punto М2 1.2 SX 2000г.
                            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                              Lane Staley написа:
                              Ей ма на...яз са бърша с ръкава ма , не с покривкята....щот ядем на весници :D
                              Лелееее, какъв си пейзан Ний вестниците саму зъ нужникъ ги ползвъми. :D

Коментар

Много сте луксозни бре? за нужника ползвъми саму листя от репей или тиква...ама посли сърби тръткята :D
                                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Working...
                                X