Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    Иди бре, ни съ дърпай...Аз си купих зъркели. Ини таквиз тъмни, ши станат кът заварявъм с иликтруженъ...
    Яз заварям сал с едно дет пудава тел....как му викате у ваше село?
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
      Lane Staley написа:
      Иди бре, ни съ дърпай...Аз си купих зъркели. Ини таквиз тъмни, ши станат кът заварявъм с иликтруженъ...
      май говориш за електрожен, електродоподаващ ли се води ? :D
      Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
      Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Таквоз мудерну ни съм виждъл!
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
          Таквоз мудерну ни съм виждъл!
          Щот си сеУянин.....найш ко са прай.....натискаш ино коппчи, излиза огин, мета ина тел и тва е.....да ти купа ли ино таквоз? А?
          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
          Punto М2 1.2 SX 2000г.
          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

B1keP_B0y написа:
            Neosi написа:
            Lane Staley написа:
            май говориш за електрожен, електродоподаващ ли се води ? :D
            С електрожен сички селяни могат...тая макина й викат тело...фъргащо, ама чеки да питам булкята!
            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
            Punto М2 1.2 SX 2000г.
            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

ЮАР. Новодошъл бял мъж отива на кино с приятели. Нарежда се на опашката, те го дърпат и му казват- Само негрите чакат, мини отпред.Минава отпред, купува си билет и тръгва да влиза към партера. Приятелите го дърпат:- Белите гледат от балкона.Качват се, филмът започва. По едно време му се припикало. Пита къде е тоалетната. Казват му - Белите пикаят направо от балкона. Какво да прави човека, разкопчал се и започнал да пикае. След малко от долу се чува:- Абе разклати го малко, само аз ли съм негър тук?Почти 13 000 прегледа... и само ние тримата ли сме селяни бе Пишете, не се срамете, той Крисчо е пъдар, не е полицай :D Пък и ний на село сме гостоприемни, харесваме да си хортуваме с всякакви хора.Абре, Neosi вий кога имате панаир у ваше село? Че ми се оди на люлки, захарен памучец да апнем, малко стрелбище, това-онова ( скара, бира )

Коментар

Утепахте спам темата, бре! Ний въ срам, серсеми!

Коментар

Lane Staley написа:
                  Абре, Neosi вий кога имате панаир у ваше село? Че ми се оди на люлки, захарен памучец да апнем, малко стрелбище, това-онова ( скара, бира )
                  Що не каза по ранко бря...панаиро мина....имаше и памучец, и сергии, и стрелбища...и све... :D Освен да одим у селото на оня мискинин Крис? Ма той ми се чини мноо възвишен и нема да пукани таквизи селяндури кат нас! :D :DАко ни пукани ти си земи черните зъркели(за електроженя), а яз ше си обуя новите кюлоти и трандафори и ше се обръсна.
                  Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                  Punto М2 1.2 SX 2000г.
                  МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                    Lane Staley написа:
                    Абре, Neosi вий кога имате панаир у ваше село? Че ми се оди на люлки, захарен памучец да апнем, малко стрелбище, това-онова ( скара, бира )
                    Що не каза по ранко бря...панаиро мина....имаше и памучец, и сергии, и стрелбища...и све... :D Освен да одим у селото на оня мискинин Крис? Ма той ми се чини мноо възвишен и нема да пукани таквизи селяндури кат нас! :D :DАко ни пукани ти си земи черните зъркели(за електроженя), а яз ше си обуя новите кюлоти и трандафори и ше се обръсна.
                    Дан’си забрайш наполеонките А шекер петлета ще има ли там?
                    N.Y. State of Mind

Коментар

абе селяци, вий отде го вземате тоз интернет?
                      Fiat Punto S55 1.1
                      Fiat Forever!

Коментар

Punto_S написа:
                        На мен ми иди по ена жица откъм кочинята
                        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                        Punto М2 1.2 SX 2000г.
                        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                          Punto_S написа:
                          хахахахахаха
                          "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Neosi написа:
                            Punto_S написа:
                            Да раниш гуситу дубре, чи аку угладней ши изяде нетя :D И как тъй ви мина панаиру? Язък!Нашио е чак Август. Май май ша пугустувами на Крисчу. Тъз вечер ша дам повичку зоб на магариту, да апни добре айванчиту, чи да има сили за таквози ино прилкючение!Въх, сига съ сетих - аку знайш как съм нашарил талигътъ... Сложих и ини такиви нови кулилетъ - кат станиолени, ногу блестят на слънциту ти казвам. И сидалкътъ съм я тапицирал, зех пустелкътъ ут миндеря та и я сложих, напрау няма вторъ такваз у селу.

Коментар

Lane Staley написа:
                              Neosi написа:
                              Punto_S написа:
                              Да раниш гуситу дубре, чи аку угладней ши изяде нетя :D И как тъй ви мина панаиру? Язък!Нашио е чак Август. Май май ша пугустувами на Крисчу. Тъз вечер ша дам повичку зоб на магариту, да апни добре айванчиту, чи да има сили за таквози ино прилкючение!Въх, сига съ сетих - аку знайш как съм нашарил талигътъ... Сложих и ини такиви нови кулилетъ - кат станиолени, ногу блестят на слънциту ти казвам. И сидалкътъ съм я тапицирал, зех пустелкътъ ут миндеря та и я сложих, напрау няма вторъ такваз у селу.
                              Ухааа..начи идвами връз вашио панаир тугаз...дажи ши си измия кърката по случъя...А за каруцата...земи и сложи ина музикя ма...Кат каза да раня прасетта-дай малко фуражец, че тука у селото само дож и камъни ...пфу
                              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                              Punto М2 1.2 SX 2000г.
                              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

За фуража прублеми нямъш - ша смеля малку царевицъ и туй онуй и ша ти донисъ. Ти виж там им давай зиленку - купривъ, лападец... мойту знайш ли как маа зиленку! Ноу му съ услаждъ. Сига дажи си мисля -у Странджа ги въдят на свубуда, напрау ги пускат у гурътъ и дубри гуситъ ствът, ша ти кажъ. Мойту ку гу пуснъ малку как ли ша му съ утрази? Дъл няма да пудивей сирсемина му със сирсемин? Ама бактисах сяка сутрин дъставам рану дъ гу раня.Ебаси мамата какъв живот живея - на ино праси да слугувъм!

Коментар

Working...
                                X