Ми айди... шсъ видим
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Lane Staley написа:Тц, няма. Тъз седмицъ ша си стоим туканка, у градо. Щяло да вали, не мое се копа, нема смисъл да си одим на село. Ама сига мисля да сляза ду мазету, да изфърля ланшната зеливъ чурбъ.Аре със здраве.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
sachma написа:Neosi написа:chris написа:Уважаеми господа,след дълъг и задълбочен прочит на изписаното от вас, реших, че и аз искам от цигарките, които пушите Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Ич ни беши добрютри... Искам да кажа чи станах направу за: Аре на убяд! И жината кат ма замъкна пу чаршиятъ... Пък то дюкяни колко искаш... Саму ни разбрах къде бяха шопите в цялътъ тъз Шопинг Тирапия? Ни идин шоп ни съ пуяви да плати нещу вместу мени?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Ич ни беши добрютри... Искам да кажа чи станах направу за: Аре на убяд! И жината кат ма замъкна пу чаршиятъ... Пък то дюкяни колко искаш... Саму ни разбрах къде бяха шопите в цялътъ тъз Шопинг Тирапия? Ни идин шоп ни съ пуяви да плати нещу вместу мени?Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:Lane Staley написа:Ич ни беши добрютри... Искам да кажа чи станах направу за: Аре на убяд! И жината кат ма замъкна пу чаршиятъ... Пък то дюкяни колко искаш... Саму ни разбрах къде бяха шопите в цялътъ тъз Шопинг Тирапия? Ни идин шоп ни съ пуяви да плати нещу вместу мени?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Ти само осигури половин час достъп ду бустаня. Другуту ний гу можимBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар