Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

LiGuru написа:
    chris написа:
    Пасарела, бая си изтървал, брат, със селяните се разбрахме.Сега спорим кой е по-голям софиянец Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
    Е с кой спориш, аз съм кореняк от софииските села (по османско време), демек селянин, ти си имаш идея за времето на Въпцаров.... Къде тук видя спор...
    Смях да стаа...Абе а Въпцаров от Банско ли беше... дее*а тия селани там, милионери ги напраиха...
    Bravo 1.6 16v

Коментар

Малеййййййййййй,Кога изписахте всичко това бе? :D :D :D Чета го от 1 час и неможах и хващам калема.Значи: Живея У Симеоново, ама не щото съм баровец, а жената е от там - и срещу къщата ни пасат кози и овци. Село си от всякъде. Иначе съм от Сухата река (един колега имаше нещо против махалата).И точно днес ми писна от коли управлявани от селяни с регистрация "СА".
      Brava 1.6 16v ELX 2001г.
      Punto М2 1.2 SX 2000г.
      МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

chris написа:
        LiGuru написа:
        chris написа:
        Пасарела, бая си изтървал, брат, със селяните се разбрахме.Сега спорим кой е по-голям софиянец Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
        Е с кой спориш, аз съм кореняк от софииските села (по османско време), демек селянин, ти си имаш идея за времето на Въпцаров.... Къде тук видя спор...
        Смях да стаа...Абе а Въпцаров от Банско ли беше... дее*а тия селани там, милионери ги напраиха...
        Бе не знам какъв е ама и двамата с теб сме много грамотни, типични софииски келемета

Коментар

LiGuru написа:
          Бе не знам какъв е ама и двамата с теб сме много грамотни, типични софииски келемета
          Ми да, и не знаем кво е кукуруз
          Bravo 1.6 16v

Коментар

В тая тема се изписа повече за няколко дни, отколкото в спам темата за месеци .. направо е*и му майката !
            Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Охоооо изкукурига ли петела сабахлем?
              Bravo 1.6 16v

Коментар

За петела незнам, ама имаше някакви тирове, където надуваха клаксоните, като ненормални. В случая май те се явяваха петлите сабахлен ...

...E90..incoming..!!

Коментар

баааахти кви тирове през селото бе да не са били тролеи... ама ти пък от де ша си виждал тролей
                  Bravo 1.6 16v

Коментар

Vladim написа:
                    ..........В заключение мили мои коли по марка автомобил... бих обобщил, че повечето постове от по едно-две изречения и без никакво съдържание бяха написани именно от представители на вашият отбор! Това е доста показателно. Че дори и модератори неживеещи тук слязоха на ниско, много ниско ниво. ....
                    Понеже прегледах темата и не видях да са писали много модератори,а от тях аз съм писал най-много,освен това не живея в София,всичко това ме кара да запитам.Това изречение за мен ли се отнася и ако да,с кое си изказване слязох на това ниво?

Коментар

Тролей имаме уее.. трамвай си неаме .. ама, че ни напраят и тогава, че видите вие ! П.П.: Ми явно тия тирове стачкуваха, защотото поне 30мин., ако не и повече надуваха клаксоните, направо нямам думи.

...E90..incoming..!!

Коментар

peho написа:
                        Vladim написа:
                        ..........В заключение мили мои коли по марка автомобил... бих обобщил, че повечето постове от по едно-две изречения и без никакво съдържание бяха написани именно от представители на вашият отбор! Това е доста показателно. Че дори и модератори неживеещи тук слязоха на ниско, много ниско ниво. ....
                        Понеже прегледах темата и не видях да са писали много модератори,а от тях аз съм писал най-много,освен това не живея в София,всичко това ме кара да запитам.Това изречение за мен ли се отнася и ако да,с кое си изказване слязох на това ниво?
                        И като са модератори нямат право да пишат в темите ли ?!

...E90..incoming..!!

Коментар

chris написа:
                          баааахти кви тирове през селото бе да не са били тролеи... ама ти пък от де ша си виждал тролей
                          Те не правят разлика между тролей и трамвай бря!! И двете вървят с ток:D :D :D
                          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                          Punto М2 1.2 SX 2000г.
                          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Някои колеги напълно изтрещяха, осраха и омазаха в тая тема ... Ама то си е за тях..
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Някои колеги напълно изтрещяха, осраха и омазаха в тая тема ... Ама то си е за тях..
                              Тва от жегата
                              Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
                                kiro_of_the_day написа:
                                Тва от жегата
                                Маллллллиии днеска кааам ти баце 35 градуса.. напрао умрех у тая жегааа.. мани мани

...E90..incoming..!!

Коментар

Working...
                                X