Аз па си държа на моето. [i:376f0fa18f]Публикация:НАРЪЧНИК ЗА ДОБРИ ОБНОСКИВажни условия за добър тон в обществотоПърво изданиеСъставител ЛИЛЯНА АНАСТАСОВАРедактор ВЕРА АЗЛАЛИЕВАКоректор ТАНЯ САЕВАПредпечатна подготовка, техническа редакция и дизайн: ЕТ ,,МиВокс
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ще се опитам да бъда сериозен... макар, че в тая тема вече ми е трудно...Значи, мисля, че всички разбраха, че съм от София, че тук съм роден, че цял живот съм прекарал на едно мято без да се местя - в къща с двор в ЦЕНТЪРА на София, имаме и още един апартамент пак в ЦЕНТЪРА на София, не разни там Лозенец, Ив. Вазов и незнам си кви други "елитни" квартали в БЛИЗОСТ до центъра, а САМИЯ ЦЕНТЪР. Мисля, че е ясно от кой "отбор" съм, независимо, че писах от време на време с "кратки изречения" и искам само да кажа, че прословутите "софиянци" се ИЗЛОЖИХТЕ БАЯ - по големи селтаци се оказахте и от самите селяни. Просто нема толко тъпи логики,разсъждения и нападки. Имена и мнения няма да цитирам.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Vladim написа:style34 написа:Vladim, понеже съм упорит селянин, няма да приема мнението, което лично според мен е много... тъпо. Нали, и аз като теб не искам да обиждам никой, просто мнение изказвам. Не съм дошъл у вас, че да съм на гости. Не чакам помощи от софиянци да живея. Работя и си плащам данъци като теб, така че аз съм роден в България и не съм на гости в който и да е град. И сега какво понеже видиш ли ти нарушавам спокойствието на "твоя" град, трябва да казваме на черното бяло и да кажем, че града е много чист и красив ли? Ами не е! И пак казвам бих се радвал да се махна завинаги от тук, само да имам такава възможност. И сега с голяма радост си ходя в Ямбол, когато имам възможност. Искам да попитам и теб с какво си повече от нас "селяните" като си роден тук? И какви права поражда този факт в София? Можеш да ходиш по облаците ли? Абе както казах за ваше съжаление къде ще си живеем не решавате вие. SorryThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Vladim написа:yorik написа:...преди две-три седмици се видяхме с един приятел на бира и той отсече: "...връщам се в Пловдив, писна ми", а тук работеше в някакво министерство последните 6-7 години...та ни мина през акъла ( ’щото има и такава дума в Пловдив, макар че е турска) ако всички хора, които сме дошли в София да работим и живеем в столицата НИ, в един момент си намерят по-добри условия, независимо къде...как така наречените столичани ще запълнят работните си места и какъв ще е продукта като качество?????......а на Vladim мога да кажа само- пробвай се тези лафове да ги пуснеш на някой от хората, за които работиш и ти дават паричките за бензина - примерно на Слави, който разбрах че снимаш...........The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Vladim написа:Immortal написа:vladim, сега ако си изтриеш и подписа, те признавам (Знам че е казано в друг смисъл, майтап да става )N.Y. State of Mind
Коментар
-
LiGuru написа:chris написа:Имена и мнения няма да цитирам.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Ще се опитам да бъда сериозен... макар, че в тая тема вече ми е трудно...Значи, мисля, че всички разбраха, че съм от София, че тук съм роден, че цял живот съм прекарал на едно мято без да се местя - в къща с двор в ЦЕНТЪРА на София, имаме и още един апартамент пак в ЦЕНТЪРА на София, не разни там Лозенец, Ив. Вазов и незнам си кви други "елитни" квартали в БЛИЗОСТ до центъра, а САМИЯ ЦЕНТЪР. Мисля, че е ясно от кой "отбор" съм, независимо, че писах от време на време с "кратки изречения" и искам само да кажа, че прословутите "софиянци" се ИЗЛОЖИХТЕ БАЯ - по големи селтаци се оказахте и от самите селяни. Просто нема толко тъпи логики,разсъждения и нападки. Имена и мнения няма да цитирам.N.Y. State of Mind
Коментар
-
chris написа:LiGuru написа:chris написа:Имена и мнения няма да цитирам.
Коментар
-
LiGuru написа:chris написа:LiGuru написа:chris написа:Имена и мнения няма да цитирам.Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар