Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз па си държа на моето. [i:376f0fa18f]Публикация:НАРЪЧНИК ЗА ДОБРИ ОБНОСКИВажни условия за добър тон в обществотоПърво изданиеСъставител ЛИЛЯНА АНАСТАСОВАРедактор ВЕРА АЗЛАЛИЕВАКоректор ТАНЯ САЕВАПредпечатна подготовка, техническа редакция и дизайн: ЕТ ,,МиВокс

Коментар

Immortal написа:
      vladim, сега ако си изтриеш и подписа, те признавам (Знам че е казано в друг смисъл, майтап да става )
      Няма! Пак не си чел внимателно! Тъпаци има и от двата отбора! :D
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

LiGuru - не вярвай на тея неща дето ги пише, освен ако не са с печата на президента или народното събрание - т.е. закони. То един така видял на едно място да пише "Жени", влязъл вътре, а то кенеф....

Коментар

Ще се опитам да бъда сериозен... макар, че в тая тема вече ми е трудно...Значи, мисля, че всички разбраха, че съм от София, че тук съм роден, че цял живот съм прекарал на едно мято без да се местя - в къща с двор в ЦЕНТЪРА на София, имаме и още един апартамент пак в ЦЕНТЪРА на София, не разни там Лозенец, Ив. Вазов и незнам си кви други "елитни" квартали в БЛИЗОСТ до центъра, а САМИЯ ЦЕНТЪР. Мисля, че е ясно от кой "отбор" съм, независимо, че писах от време на време с "кратки изречения" и искам само да кажа, че прословутите "софиянци" се ИЗЛОЖИХТЕ БАЯ - по големи селтаци се оказахте и от самите селяни. Просто нема толко тъпи логики,разсъждения и нападки. Имена и мнения няма да цитирам.
          Bravo 1.6 16v

Коментар

Vladim написа:
            style34 написа:
            Vladim, понеже съм упорит селянин, няма да приема мнението, което лично според мен е много... тъпо. Нали, и аз като теб не искам да обиждам никой, просто мнение изказвам. Не съм дошъл у вас, че да съм на гости. Не чакам помощи от софиянци да живея. Работя и си плащам данъци като теб, така че аз съм роден в България и не съм на гости в който и да е град. И сега какво понеже видиш ли ти нарушавам спокойствието на "твоя" град, трябва да казваме на черното бяло и да кажем, че града е много чист и красив ли? Ами не е! И пак казвам бих се радвал да се махна завинаги от тук, само да имам такава възможност. И сега с голяма радост си ходя в Ямбол, когато имам възможност. Искам да попитам и теб с какво си повече от нас "селяните" като си роден тук? И какви права поражда този факт в София? Можеш да ходиш по облаците ли? Абе както казах за ваше съжаление къде ще си живеем не решавате вие. Sorry
            Разбира се типично за "селяни" като тебе си твърдоглав! Разбира се, че града ще е мръсен, защото никой не пази чисто, ти също! Малцина са тези, които загасят фасовете в пепелниците. А и това, че си провинциалист, или селянин, защото си роден на село, наистина не може да се промени - доказваш го! Колкото и човек да е опитва да е толерантен, все ще се намери някой с тъпа упоротист да му се качи на главата! Хайде по-бързо си намирай друго място за живеене, а не в прахоляка!
            Добре бе, уж ти поне си интелеигентен шото си роден тука и не разбра ли, че ти няма да ми казваш къде да живея? И голяма част от вас, включително ти доказахте, че може да си роден не в София ами в Париж и да сте си тесногръди, ограничени, комплексирани селяни. И please, роден съм в град, а не село. Да не се обиждаме, че пак ще кажа, че София е мръсна, а знам, че това много ви засяга
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

chris написа:
              Имена и мнения няма да цитирам.
              Мерси :D А а’порпо къде викаш ти е имота, щото един от наще бил "приет ползо ЦБ" и сега има театро връз него, та чак и име "Младежки" му дали....

Коментар

Vladim написа:
                yorik написа:
                ...преди две-три седмици се видяхме с един приятел на бира и той отсече: "...връщам се в Пловдив, писна ми", а тук работеше в някакво министерство последните 6-7 години...та ни мина през акъла ( ’щото има и такава дума в Пловдив, макар че е турска) ако всички хора, които сме дошли в София да работим и живеем в столицата НИ, в един момент си намерят по-добри условия, независимо къде...как така наречените столичани ще запълнят работните си места и какъв ще е продукта като качество?????......а на Vladim мога да кажа само- пробвай се тези лафове да ги пуснеш на някой от хората, за които работиш и ти дават паричките за бензина - примерно на Слави, който разбрах че снимаш...........
                Слави не ми е никакъв, ако обичаш не се изказвай по мой адрес без да си наясно! А що се отнася до Слави, той често се базика с това от, къде е и го прави с ирония в предаването си! Само глупавите хора се засягат май...
                Точно пук Слави се гордее, че е от Плевен, а не от сОФИЯ.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Vladim написа:
                  Immortal написа:
                  vladim, сега ако си изтриеш и подписа, те признавам (Знам че е казано в друг смисъл, майтап да става )
                  Няма! Пак не си чел внимателно! Тъпаци има и от двата отбора! :D
                  Само не знам защо, след като се имаш уж за интелигентен, беше първият, който я почна тази тема и почна да наричаш другите селяни. Май не подобава много на един "почетен член". Осъзнай се малко, колкото и да не ти харесва София ще продължи да се разраства с ХОРА, а не селяни, както се изразяваш. А и малко ме съмнява корените на семейството ти да са сред ония 12 000, които са били тук при Освобождението. Докъде си софиянец, до дядо ли?За това, че е мръсен града...ми мръсен е и то не е щото софиянци пазят чисто, а "софиянци" цапат. Варна например има същите проблеми като София с пренаселването, но е доста по-чиста, защото се чисти повече.
                  N.Y. State of Mind

Коментар

chris написа:
                    прословутите "софиянци" се ИЗЛОЖИХТЕ БАЯ - по големи селтаци се оказахте и от самите селяни. Просто нема толко тъпи логики,разсъждения и нападки. Имена и мнения няма да цитирам.
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

LiGuru написа:
                      chris написа:
                      Мерси :D А а’порпо къде викаш ти е имота, щото един от наще бил "приет ползо ЦБ" и сега има театро връз него, та чак и име "Младежки" му дали....
                      Живея в къща на на ул. Бузлуджа, а другия е на ул. Кърниградска.Абе да ти кажа целата ми рода се състои от изключително големи гъзари софиянци! Кво а ти каам баце - София форева раийш!
                      Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
                        Ще се опитам да бъда сериозен... макар, че в тая тема вече ми е трудно...Значи, мисля, че всички разбраха, че съм от София, че тук съм роден, че цял живот съм прекарал на едно мято без да се местя - в къща с двор в ЦЕНТЪРА на София, имаме и още един апартамент пак в ЦЕНТЪРА на София, не разни там Лозенец, Ив. Вазов и незнам си кви други "елитни" квартали в БЛИЗОСТ до центъра, а САМИЯ ЦЕНТЪР. Мисля, че е ясно от кой "отбор" съм, независимо, че писах от време на време с "кратки изречения" и искам само да кажа, че прословутите "софиянци" се ИЗЛОЖИХТЕ БАЯ - по големи селтаци се оказахте и от самите селяни. Просто нема толко тъпи логики,разсъждения и нападки. Имена и мнения няма да цитирам.
                        Крис кво да ти кажа...няма нищо срамно в това да си селянин, никой не е избирал къде да се роди. Много е срамно обаче да си селяндур, а това явление не се определя от това откъде си. Имена и мнения и аз няма да цитирам.
                        N.Y. State of Mind

Коментар

chris написа:
                          LiGuru написа:
                          chris написа:
                          Живея в къща на на ул. Бузлуджа, а другия е на ул. Кърниградска.Абе да ти кажа целата ми рода се състои от изключително големи гъзари софиянци! Кво а ти каам баце - София форева раийш!
                          Оф батка, а преди това къде сте се поминавали, щото там е нова раота.... Да не се окажеш само от коньовица, там и преди си беха не у ред....

Коментар

LiGuru написа:
                            chris написа:
                            LiGuru написа:
                            chris написа:
                            Оф батка, а преди това къде сте се поминавали, щото там е нова раота.... Да не се окажеш само от коньовица, там и преди си беха не у ред....
                            Ми нещо не те разбирам, но ще ти отговоря така - единният ми дядо е бил съдия, а другия - посланник - с други думи не са копали по полето, като дядовците на половината "софиянци" по онова време.
                            Bravo 1.6 16v

Коментар

Е по кое време това.... Щото моя пък е бил лозенски търговец и е търгувал с декрет от султана.... па ти за какви посланници ми говориш не знам.... А и с това ми отговори на въпроса...Мерси...

Коментар

40-те години на 20-ти век.Ти къде се върна с тоя султан не знам...ред. Да не е търгувал с някой селтак бе... ти па султан
                                Bravo 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X