loop написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
loop написа:style34 написа:chris написа:loop написа:chris написа:обаче колко курви дойдоха покрай миграцията аBravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:loop написа:Аааааааааа да не говорим, че като ги видя в центъра 12-13 годишни с късите поли, гримове работи и направо ми става лошо, аз като бях на толкова си играех с колички Мачбокс пред блокаsachma написа:loop написа:Аааааааааа да не говорим, че като ги видя в центъра 12-13 годишни с късите поли, гримове работи и направо ми става лошо, аз като бях на толкова си играех с колички Мачбокс пред блокаFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
loop написа:..................Аз за дамите не се притеснявам, малки деца да няма, че тогава е лошо ...
Коментар
-
Доста изпростяхте... Ако знаех, че ще се стигне до там, нямаше да подхващам в тази посока. От постовете в последните няколко страници... вижте, какво пише в подписа ми. Само няколко неща да кажа за последно, че ми писна да циклим на едно място. Все пак аз, като отида на гости с влизането в дома не започвам да говоря, колко е мръсно, колко е тясно... а вие, които не сте родени тук сте гости, запомнете го! Натяквам ви го, защото както и очаквах, с вашата провинциална упоротост, не искате да си го признаете. Съжалявам, но в личната ви карта няма да пише "Роден в: София"! Познавам много свестни хора от провинцията. Включително и хора от този форум! Но на черното да казвате бяло е тъпо! Да - има задръствания, защото колите в града се множат, като мравки, а защо ли? Защото се разширява и града. И, как се получава при положение, че имаме отрицателен прираст!? Просто това е следствие от нашествието! Извинете ме, но навсякъде извън София, кола със софийска регистрация се гледа на кръв. Всичко е започнало някога именно от вашите родни места от едно време, когато за да се преместиш в София не е било толкова лесно. И вашите родители видели ли софийска кола са си казвали "ей го тоя тарикат софиянеца... каква нова, лъскава жига си е взел!" Така, че след като мен ме гледат на криво (особено по села и паланки), защо аз да съм любезен и добронамерен? Всеки разумно мислещ човек не иска да живее в центъра на големия град! Ако ще да е Варна, Пловдив... Забелязвам, че и тук тенденцията става такава. Така, че според мен това да живееш в краен квартал е плюс. И то визирайки пак казвам не само София! Улиците "отесняват" защото никой не е подозирал, че броят на колите ще се увеличи с такива размери! Вече е трудно да се паркира по кварталите, та камо ли в центъра! Мисля, че темата трябва да потегли към коша. Съжалявам, ако съм обидил някого, това е моята гледна точка, всеки има право на такава. И за да не ме разберете погрешно - не казвам, че сте провинциалистите са селяни, такива си имаме тук от... не знам от, кога Просто ми писна да говорят, колко бил мръсен, гаден, смотан града! Града в, който аз съм роден и израстнал, а те са дошли да обиждат мястото от, което си изкарват хляба. Тъпо е, не мислите ли? А, че държавниците ни имат вина за хиляди неща свързани с това по, което спорим - така е! Пак се извинявам на някого, ако съм го обидил!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Е=ати вие сте ненормални бе, цъкам на "виж най-новите мнения" и се озовах на 7-ма страница в темата, а те са общо 15 до момента. И понеже не ми се четат откровени глупости, направо да питам - вярно ли изписахте толкова постове, или сте смесили 2-3 теми в една? Прясна случка от преди малко - седим (не "аз седим", а "ние седим" ) на 1 маса и един от другата маса тръска за последно в пепелника, дръпва си, и с характерно движение тип "масльонка" изстреля фаса на средата на улицата, по посока на майка с количка. А пепелника пред него! И му викам "Ей мърльо, отивай да си вземеш фаса и да се извиниш на жената!" - "Тоз пък ти къф си ве, чи шъ ми ка’аш ко да прайя?" Запитах се Останалото беше и сръбска музика дето се вика, само че без ебането и музиката. Както казва колегата - това че живееш там не те прави такъв.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар