Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

loop написа:
    chris написа:
    loop написа:
    chris написа:
    обаче колко курви дойдоха покрай миграцията а
    Eeeeeeeee ще се сетите вие, то за това по "провинцията" а.к.а. при нас нищо не остана начи ...
    е кво се праиш - наебахте ги и ей ви ги
    То нали знаеш, че не може да се изтърка, километраж не навърта .. ко са праиш ся само нимоа разбера аз
    фана ме
    Bravo 1.6 16v

Коментар

loop написа:
      style34 написа:
      chris написа:
      loop написа:
      chris написа:
      обаче колко курви дойдоха покрай миграцията а
      Eeeeeeeee ще се сетите вие, то за това по "провинцията" а.к.а. при нас нищо не остана начи ...
      е кво се праиш - наебахте ги и ей ви ги
      Хахахахаххаха. Много забавно стана. Ама те тука като дойдат разцъфват :D Нали не четат дамите
      Аз за дамите не се притеснявам, малки деца да няма, че тогава е лошо ...
      Те малките други ралти праат по тва време Само ние тука за фиати си говорим и спорим за глупости
      Bravo 1.6 16v

Коментар

Аааааааааа да не говорим, че като ги видя в центъра 12-13 годишни с късите поли, гримове работи и направо ми става лошо, аз като бях на толкова си играех с колички Мачбокс пред блока
        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

loop написа:
          Аааааааааа да не говорим, че като ги видя в центъра 12-13 годишни с късите поли, гримове работи и направо ми става лошо, аз като бях на толкова си играех с колички Мачбокс пред блока
          хм, балък - чичо доктор не си ли играл
          Bravo 1.6 16v

Коментар

loop написа:
            А аз се молех на наш’те за колело балканче
            N.Y. State of Mind

Коментар

chris написа:
              loop написа:
              хм, балък - чичо доктор не си ли играл
              Епа те т’ва е шот съм от село баце ... и тука неаме такиа раути а-ъу
              sachma написа:
              loop написа:
              А аз се молех на наш’те за колело балканче
              Аз па карах колело от Метро .. ааа кай ми нешу а

...E90..incoming..!!

Коментар

Има си хас и ти да тръгнеш "с късите поли, гримове, работи "
                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

loop написа:
                  ..................Аз за дамите не се притеснявам, малки деца да няма, че тогава е лошо ...
                  Заради това се съобразявайте какви думи използвате.А модераторите не спим,а виждаме че темата не загрубява прекалено,поизтърваха се някои думички,но .... нещата отиват към шеговит разговор,заради това не я пипаме(поне аз де).Само ще замоля да се въздържате от използването на определени изрази,точно заради възможността да четат деца,а не ни отива на форума използването на такъв език.Моля поправете си ги тези думи.

Коментар

loop написа:
                    Епа те т’ва е шот съм от село баце ... и тука неаме такиа раути а-ъу
                    А не се прай.. знам ви аз от 12 годишни се плющите кат не видели... па и на животинките налитате
                    Bravo 1.6 16v

Коментар

Айде колеги аз легам, че утре сабахлен у 6,30 петлите ша ма събудят .. я вие у столицата такиа раути си немате

...E90..incoming..!!

Коментар

Айде и аз фащам спалния вагон!
                        Bravo 1.6 16v

Коментар

забраих най важното... ако идваш насам хвърли малко сено на трамвая да не те ухапе
                          Bravo 1.6 16v

Коментар

Доста изпростяхте... Ако знаех, че ще се стигне до там, нямаше да подхващам в тази посока. От постовете в последните няколко страници... вижте, какво пише в подписа ми. Само няколко неща да кажа за последно, че ми писна да циклим на едно място. Все пак аз, като отида на гости с влизането в дома не започвам да говоря, колко е мръсно, колко е тясно... а вие, които не сте родени тук сте гости, запомнете го! Натяквам ви го, защото както и очаквах, с вашата провинциална упоротост, не искате да си го признаете. Съжалявам, но в личната ви карта няма да пише "Роден в: София"! Познавам много свестни хора от провинцията. Включително и хора от този форум! Но на черното да казвате бяло е тъпо! Да - има задръствания, защото колите в града се множат, като мравки, а защо ли? Защото се разширява и града. И, как се получава при положение, че имаме отрицателен прираст!? Просто това е следствие от нашествието! Извинете ме, но навсякъде извън София, кола със софийска регистрация се гледа на кръв. Всичко е започнало някога именно от вашите родни места от едно време, когато за да се преместиш в София не е било толкова лесно. И вашите родители видели ли софийска кола са си казвали "ей го тоя тарикат софиянеца... каква нова, лъскава жига си е взел!" Така, че след като мен ме гледат на криво (особено по села и паланки), защо аз да съм любезен и добронамерен? Всеки разумно мислещ човек не иска да живее в центъра на големия град! Ако ще да е Варна, Пловдив... Забелязвам, че и тук тенденцията става такава. Така, че според мен това да живееш в краен квартал е плюс. И то визирайки пак казвам не само София! Улиците "отесняват" защото никой не е подозирал, че броят на колите ще се увеличи с такива размери! Вече е трудно да се паркира по кварталите, та камо ли в центъра! Мисля, че темата трябва да потегли към коша. Съжалявам, ако съм обидил някого, това е моята гледна точка, всеки има право на такава. И за да не ме разберете погрешно - не казвам, че сте провинциалистите са селяни, такива си имаме тук от... не знам от, кога Просто ми писна да говорят, колко бил мръсен, гаден, смотан града! Града в, който аз съм роден и израстнал, а те са дошли да обиждат мястото от, което си изкарват хляба. Тъпо е, не мислите ли? А, че държавниците ни имат вина за хиляди неща свързани с това по, което спорим - така е! Пак се извинявам на някого, ако съм го обидил!
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Е=ати вие сте ненормални бе, цъкам на "виж най-новите мнения" и се озовах на 7-ма страница в темата, а те са общо 15 до момента. И понеже не ми се четат откровени глупости, направо да питам - вярно ли изписахте толкова постове, или сте смесили 2-3 теми в една? Прясна случка от преди малко - седим (не "аз седим", а "ние седим" ) на 1 маса и един от другата маса тръска за последно в пепелника, дръпва си, и с характерно движение тип "масльонка" изстреля фаса на средата на улицата, по посока на майка с количка. А пепелника пред него! И му викам "Ей мърльо, отивай да си вземеш фаса и да се извиниш на жената!" - "Тоз пък ти къф си ве, чи шъ ми ка’аш ко да прайя?" Запитах се Останалото беше и сръбска музика дето се вика, само че без ебането и музиката. Както казва колегата - това че живееш там не те прави такъв.

Коментар

Оги, този заслужава да му спестиш САМО музиката... Лошото е, обаче, че заради такива идиоти се лепят етикети и на други хора...
                                M-Benz E 250 TD 150hp
                                M-Benz 200d 75 hp
                                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Working...
                                X