chris написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
style34 написа:И аз познавам хора, които са от София и са супер готини. Относно работата - да ти кажа не е като да продавам в магазин. Доста колежки от София имам от университета, които обаче точно това правят - не че е лошо ама според теб е. И аз не се обиждам на провинция и винаги съм казвал, че съм от Ямбол. Такива като вас са комплексарите дето делят хората. И да речем, че съм в чужд град, независимо какво означава това, какво? Това, че си роден тука какви привилегии ти дава пред мен? Нещо по-велик ли си? Хората говорят за единна Европа, вие делите нас българите?!Bravo 1.6 16v
Коментар
-
style34 написа:chris написа:sachma написа:Мога да ти кажа също така каква е ситуацията в Атина например, където един ден в центъра се пускат четните номера и един ден нечетните. Мога да ти кажа как е в Брюксел, щото скоро бях и там, ще се учудиш ако ти кажа, че задръствания през деня НЯМА. Мога да ти кажаколко си плащаш в Лондон, за да влезеш в центъра. Мога да те светна и за някой от най-големите градове в Щатите, щото и там съм се "сополивил", ама айде,че много ще ти дойде наведнъж. Изводът обаче е, че никой на никого не може да каже къде да се сополиви, и ти да си, и ти няма да стоиш на село за 220лв., ами ще доидеш в София.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:style34 написа:И аз познавам хора, които са от София и са супер готини. Относно работата - да ти кажа не е като да продавам в магазин. Доста колежки от София имам от университета, които обаче точно това правят - не че е лошо ама според теб е. И аз не се обиждам на провинция и винаги съм казвал, че съм от Ямбол. Такива като вас са комплексарите дето делят хората. И да речем, че съм в чужд град, независимо какво означава това, какво? Това, че си роден тука какви привилегии ти дава пред мен? Нещо по-велик ли си? Хората говорят за единна Европа, вие делите нас българите?!Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
chris написа:style34 написа:И аз познавам хора, които са от София и са супер готини. Относно работата - да ти кажа не е като да продавам в магазин. Доста колежки от София имам от университета, които обаче точно това правят - не че е лошо ама според теб е. И аз не се обиждам на провинция и винаги съм казвал, че съм от Ямбол. Такива като вас са комплексарите дето делят хората. И да речем, че съм в чужд град, независимо какво означава това, какво? Това, че си роден тука какви привилегии ти дава пред мен? Нещо по-велик ли си? Хората говорят за единна Европа, вие делите нас българите?!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
sachma написа:Само още едно уточнение, аз може да не съм софиянец и като си отворя устата да се усеща, ама в София живея в центъра, а не в ж.к. Сухата река например.
Коментар
-
PASSARELLA написа:sachma написа:Само още едно уточнение, аз може да не съм софиянец и като си отворя устата да се усеща, ама в София живея в центъра, а не в ж.к. Сухата река например.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:chris написа:style34 написа:И аз познавам хора, които са от София и са супер готини. Относно работата - да ти кажа не е като да продавам в магазин. Доста колежки от София имам от университета, които обаче точно това правят - не че е лошо ама според теб е. И аз не се обиждам на провинция и винаги съм казвал, че съм от Ямбол. Такива като вас са комплексарите дето делят хората. И да речем, че съм в чужд град, независимо какво означава това, какво? Това, че си роден тука какви привилегии ти дава пред мен? Нещо по-велик ли си? Хората говорят за единна Европа, вие делите нас българите?!Bravo 1.6 16v
Коментар
-
PASSARELLA написа:sachma написа:Само още едно уточнение, аз може да не съм софиянец и като си отворя устата да се усеща, ама в София живея в центъра, а не в ж.к. Сухата река например.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
style34 написа:chris написа:style34 написа:И аз познавам хора, които са от София и са супер готини. Относно работата - да ти кажа не е като да продавам в магазин. Доста колежки от София имам от университета, които обаче точно това правят - не че е лошо ама според теб е. И аз не се обиждам на провинция и винаги съм казвал, че съм от Ямбол. Такива като вас са комплексарите дето делят хората. И да речем, че съм в чужд град, независимо какво означава това, какво? Това, че си роден тука какви привилегии ти дава пред мен? Нещо по-велик ли си? Хората говорят за единна Европа, вие делите нас българите?!N.Y. State of Mind
Коментар
-
style34 написа:PASSARELLA написа:sachma написа:Само още едно уточнение, аз може да не съм софиянец и като си отворя устата да се усеща, ама в София живея в центъра, а не в ж.к. Сухата река например.
Коментар
-
Kuku написа:КОЛЕГИ, ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ!!!Опитах се да ви намекна, че проблема не е в провинцията, в столицата, в градовете, в селата, в гъза, в устата....Проблема е в управлението на държавата и е много, много сложен и никой не си прави труда да го разреши, а докато се караме, няма да стане по-хубаво!!!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар