Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Привет,Има и още един фактор, който много или малко влияе на задръстванията.Код:| | | | | | | | / | / | / | / |/ |
Винаги се цели в луната, така и да не уцелиш, пак ще си сред звездите!
Коментар
-
Lane Staley написа:Според мен огромна част от задръстванията се дължат именно на този манталитет.Никога не влизам в кръстовище ако виждам, че няма да изляза от него преди да светне зелено за тези от ляво или дясно. Който постъпва като мен, е наясно какви страдания за слуховия апарат носи подобно решение. Разни тарикати които идвайки от Орлов мост ще правят ляв завой на Университета и спират в платното за направо? Други хитреци, юрващи се в насрещното с надеждата, че после колоната ще ги пусне?Има една много интересна порода водачи, харакеризиращи се с това, че не се притесняват да паркират никъде. 2ра лента ли ще са, 3та ли... не ги бърка.Всички можем да изброим подобни дразнещи постъпки. Според мен, точно те са причина за голяма част от задръстванията, или най-малкото са причина задръстванията да стват по-големи.Ужасява ме липсата на толерантност.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:Абсолютно подкрепям...май цялата работа е до манталитет - давам пример - в Истамбул,....
Коментар
-
paparazzo написа:-споко идват три блаженни месеца-и задръстванията намаляват драстично.... :D :DShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Ето колко съм бил удивен от Софийския шофьорски манталитет, че да правя чак снимки в петък преди да се прибера в Русе, и понеже се надявах да няма задръствания преди обяд и да успея да си взема билет преди да са свършили - снимал съм докато ходя пеша към автогарата, кото снимките са от мария луиза и около лъвов мост, и на тях се вижда как нито може да се излезе от пресечка, нито може да се мине през най-големия участък, въпреки, че след кръстовището в нея посока платната са празни, камиона ги е отцепил. То се иска малко овча мисъл за да навлезеш в кръстовище само ако си сигурен, че ще можеш да го освободиш, но там явно не карате така. Абсолютно подкрепям всички мнения до тук и потвърждавам със снимков матриал правен между 10:57 и 11:02 на 23-ти Май (Петък). После същата отсечка в рамките на 5 минути дето съм я минал пеш, я минах за 15 минути но с такси - няколко часа по-късно същия ден и на косъм да изтърва автобуса, ако не бях тръгнал що-годе на време, понеже бах видял какво е. Между другото на двата края на самия лъвов мост имаше двама регулировчици но само около 12 часа и после пак ги нямаше следобеда. Да ви имам столицата. Дръжте си я! Провинцията си ме устройва за сега, а и защо ми е нашата столица, като на близо си имам задръствания и в Букурещ ако ми потрябват.
Коментар
-
"Абе точно в Истанбул не ми се стори много норамално движението. Който първи бипне е с предимство, мигачите са само за украса, по крайбрежните булеварди се движат с по 80-90км/ч. Аз лично за три дни там не видях нито един знак за ограничение на скоростта, освен на магастрилата на някои места."Съжалявам за грешката "Истанбул" :D Това е така колега, както го описваш, но аз говоря за нещо съвсем друго - ТОЛЕРАНТНОСТ - нещо, което тук съвсем липсва.Между другото, знаци в Истанбул има в изобилие, и ако не си ги видял (и си ги нарушил), щеше веднага да видиш турската полиция. :DBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
msotiroff написа:Vladim написа:...моя град...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
И кога по - точно, скъпи колеги, някой от вас придоби правата в/у собствеността на еди-кой си(няма да конкретизирам София) български град... чак пък моя град... и "моя" град се пренаселва с хора от околните селища, ама аз не мрънкам толкова, нали... това е естествено демографско движение на гражданите на една държава... Хората се стремят да се интегрират, а ние тъмните балкански субекти се игнорираме и делим на пловдивчани, столичани, варненци, павликенци, врачани и т.н... всички търсят разликите помебду си, а не приликите...А селяндури съм срещал и в Лондон, и в Нотингам, и във Вашингтон, и в Москва, и в много други далеч по - големи градове от София... само че скъпи колеги, не обсъждайте толкова "този контингент", защото хората може и да не забележат разликата...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:И кога по - точно, скъпи колеги, някой от вас придоби правата в/у собствеността на еди-кой си(няма да конкретизирам София) български град... чак пък моя град... и "моя" град се пренаселва с хора от околните селища, ама аз не мрънкам толкова, нали... това е естествено демографско движение на гражданите на една държава... Хората се стремят да се интегрират, а ние тъмните балкански субекти се игнорираме и делим на пловдивчани, столичани, варненци, павликенци, врачани и т.н... всички търсят разликите помебду си, а не приликите...А селяндури съм срещал и в Лондон, и в Нотингам, и във Вашингтон, и в Москва, и в много други далеч по - големи градове от София... само че скъпи колеги, не обсъждайте толкова "този контингент", защото хората може и да не забележат разликата...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар