westdogg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Neosi написа:westdogg написа:После пускате тема дали спазваме правилата за движение- естествено че не ги спазвам, защото не искам да пътувам от точка А до точка Б за 2 часа, вместо за 30мин.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
chris написа:riiid написа:Какво се чудите на задръстванията?!1/3 от българите са вече "софиянци".От всички села и паланки народа се вре в София.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
////Punto//// написа:Да не те дават и тебе после в ония изрезките за камерите от кръстовищата ? И после да пишеш в оная тема за колко време са ти взели книжката ? Като не искаш да чакаш в задръстванията, купи си кУеУо И без това времето го дават да започва да се оправя. Пък е и полезно (Като се изключи това, че педалираш в газовете)Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Lane Staley написа:chris написа:riiid написа:Какво се чудите на задръстванията?!1/3 от българите са вече "софиянци".От всички села и паланки народа се вре в София.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
ходете пеш!!! аз така, през горепосочения ден минах от опълченска до сточна гара пеша и изпреварих по пътя си ДЕВЕТ тролея а колите да са минали с максимум 50-100 метра за цялото това време....просто не бих си и помислил да съм с кола, а ако случайно попадна в нещо такова, паркирам си и си продължавам пеш, нямам петролен кладенец в задния двор, а още по-малко бездънна яма от нервиA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Neosi написа:София - Варна - 2ч. 40 мин. Майстор е младежа - бухахахахахахахххх :D (Ей такива най-ги обичам)Аз също пускам културните водачи колега. Евала!Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
////Punto//// написа:Поредната конфликтна тема която е дъвкана дъвкана и се извърта на София срещу ПровинциятаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Винаги се предреждам и промъквам културно, без да преча,...се залепят като пиявица зад колата пред тяхAR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
TRENDi написа:Винаги се предреждам и промъквам културно, без да преча,...се залепят като пиявица зад колата пред тяхShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Според мен огромна част от задръстванията се дължат именно на този манталитет.Никога не влизам в кръстовище ако виждам, че няма да изляза от него преди да светне зелено за тези от ляво или дясно. Който постъпва като мен, е наясно какви страдания за слуховия апарат носи подобно решение. Разни тарикати които идвайки от Орлов мост ще правят ляв завой на Университета и спират в платното за направо? Други хитреци, юрващи се в насрещното с надеждата, че после колоната ще ги пусне?Има една много интересна порода водачи, харакеризиращи се с това, че не се притесняват да паркират никъде. 2ра лента ли ще са, 3та ли... не ги бърка.Всички можем да изброим подобни дразнещи постъпки. Според мен, точно те са причина за голяма част от задръстванията, или най-малкото са причина задръстванията да стват по-големи.Ужасява ме липсата на толерантност.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар