Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

westdogg написа:
    После пускате тема дали спазваме правилата за движение- естествено че не ги спазвам, защото не искам да пътувам от точка А до точка Б за 2 часа, вместо за 30мин.
    Голям си герой...няма що...а ако с твоето неспазване на правилата, ми пречиш на мен, или недай боже ме удариш, трябва ли да ти потроша кокалите а?
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
      westdogg написа:
      После пускате тема дали спазваме правилата за движение- естествено че не ги спазвам, защото не искам да пътувам от точка А до точка Б за 2 часа, вместо за 30мин.
      Голям си герой...няма що...а ако с твоето неспазване на правилата, ми пречиш на мен, или недай боже ме удариш, трябва ли да ти потроша кокалите а?
      Тц. Него не мож го хвана - той София-Варна ги прави за 2 часа и 40 минути ( това по спомен ) мислиш ли, че ще го стигнеш Петък беше ужасно, имах работа на Сточна гара. Седя на паркинга, следам и си вика - до Младост поне два часа...ОБАЧЕ!!! Има хора на този свят. Трябваше да пресека и другите две ленти за да направя обратен и да отпраша към Младост. Като се включвах още първата кола ме пусна. После - о! чудо! Младежът с реното от втората лента ме пусна и той. 20 метра по нататък един ТИР се мъчи да направи обратен - шмъгнах се пред един автобус - дали ме пусна не знам, подозирам, че дори не разра че съм до него. ТИРът беше направил "заслон", възползвах се, направих обратен и ... УРА! До Младост за 20 минути.За пръв път съдбата ми връща за това, че пускам културните, даващи мигач шофьори. Тез дето не дават не ги пускам.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

София - Варна - 2ч. 40 мин. Майстор е младежа - бухахахахахахахххх :D (Ей такива най-ги обичам)Аз също пускам културните водачи колега. Евала!
        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
        Punto М2 1.2 SX 2000г.
        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

riiid написа:
          Какво се чудите на задръстванията?!1/3 от българите са вече "софиянци".От всички села и паланки народа се вре в София.
          Тоя град вече за нищо не става Искам да се изнеса! Лошото е, че ще ни изгонят от собствения ни град и нищо не можем да направим
          Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
            riiid написа:
            Какво се чудите на задръстванията?!1/3 от българите са вече "софиянци".От всички села и паланки народа се вре в София.
            Тоя град вече за нищо не става Искам да се изнеса! Лошото е, че ще ни изгонят от собствения ни град и нищо не можем да направим
            Е стига де, не всички "пришълци" сме лоши. И не всички софиянци са цвете за мирисане. Съгласен?

Коментар

Поредната конфликтна тема която е дъвкана дъвкана и се извърта на София срещу Провинцията

Коментар

////Punto//// написа:
                Да не те дават и тебе после в ония изрезките за камерите от кръстовищата ? И после да пишеш в оная тема за колко време са ти взели книжката ? Като не искаш да чакаш в задръстванията, купи си кУеУо И без това времето го дават да започва да се оправя. Пък е и полезно (Като се изключи това, че педалираш в газовете)
                Знам къде са всички камери и там карам по правилата. А за последната страница на нощен труд- това че не спазвам правилата не значи че не карам разумно.... да чукам на дърво не пожелавам на нокой да го пишат там.
                Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Lane Staley написа:
                  chris написа:
                  riiid написа:
                  Е стига де, не всички "пришълци" сме лоши. И не всички софиянци са цвете за мирисане. Съгласен?
                  Съгласен!
                  Bravo 1.6 16v

Коментар

ходете пеш!!! аз така, през горепосочения ден минах от опълченска до сточна гара пеша и изпреварих по пътя си ДЕВЕТ тролея а колите да са минали с максимум 50-100 метра за цялото това време....просто не бих си и помислил да съм с кола, а ако случайно попадна в нещо такова, паркирам си и си продължавам пеш, нямам петролен кладенец в задния двор, а още по-малко бездънна яма от нерви
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

Neosi написа:
                      София - Варна - 2ч. 40 мин. Майстор е младежа - бухахахахахахахххх :D (Ей такива най-ги обичам)Аз също пускам културните водачи колега. Евала!
                      Винаги се предреждам и промъквам културно, без да преча, също така и аз пускам културните водачи(дори и тези които ме предреждат, въпреки че е рядко) Евала на тези дето даават път на бързащите , а не да се залепят като пиявица зад колата пред тях.
                      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

////Punto//// написа:
                        Поредната конфликтна тема която е дъвкана дъвкана и се извърта на София срещу Провинцията
                        И от двата типа има откровенни селяни! Въпросът е с, какво съм заслужил тази масова инвазия към моя град и по-конкретно - вдигане цените на имотите, невъзможност за паркиране, кошмарен трафик, мръсотия, чалга, дъмпинг на заплатите... Ама хайде да не си чешем езиците, само ще се изпокараме! А... на младежите с бързи коли и неудържимо желание да натискат газта до ламарината бих казал, че ще им уври акъла някой ден! Недай си боже да стане предварително с някоя катастрофа... защото знам, че голяма част от българите не мирясват докато нещо не им се случи на тях самите.
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Винаги се предреждам и промъквам културно, без да преча,...
                          Тук имаш лекоооо противоречие. 20 "бързащи" като теб като минат през насрещното платно или лентата за неправо (без да пречат), за да заобиколят и не изчакат колоната, рефлектира на поне 10 мин. да стоят останалите в колоната на 1 място, без да мръднат и метър. Понеже такива "бързаци" като теб, за мен носят послание със себе си : "Аз съм някакъв, много по-умен, хитър и специален и т.н. от вас, задръстеняците в колоната", винаги съм от тези, които
                          се залепят като пиявица зад колата пред тях
                          . Понеже тези като с твоето "пътно" мислене и манталитет са много, каквато и организация да се направи, оправия няма да има. Все пак любимците са ми овчарите, които няма как да излезнат от кръстовището, но се набиват и правят "мъртва хватка" в него. Давам всичко от себе си да спазвам правилата, но това за ограничението на скоростта много-много не се получава .
                          AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
                          AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
                          FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

TRENDi написа:
                            Винаги се предреждам и промъквам културно, без да преча,...
                            Тук имаш лекоооо противоречие. 20 "бързащи" като теб като минат през насрещното платно или лентата за неправо (без да пречат), за да заобиколят и не изчакат колоната, рефлектира на поне 10 мин. да стоят останалите в колоната на 1 място, без да мръднат и метър. Понеже такива "бързаци" като теб, за мен носят послание със себе си : "Аз съм някакъв, много по-умен, хитър и специален и т.н. от вас, задръстеняците в колоната", винаги съм от тези, които
                            се залепят като пиявица зад колата пред тях
                            . Понеже тези като с твоето "пътно" мислене и манталитет са много, каквато и организация да се направи, оправия няма да има. Все пак любимците са ми овчарите, които няма как да излезнат от кръстовището, но се набиват и правят "мъртва хватка" в него. Давам всичко от себе си да спазвам правилата, но това за ограничението на скоростта много-много не се получава .
                            100% съгласен с колегата. Това са тарикатски изпълнения дето не радват абсолютно никого. Аз също никога няма да пусна такива, щото е масова практика това и се случва постоянно. И никой не обича да го правят на глупак. Например в Младост на светофара на ОМВ редовно разни тарикати минават през бензиностанцията и се нареждат точно пред светофара след като са заобиколили колоната. Досега не ми се е случвало да пусна такъв - следя ги в огледалото дали наистина излизат от бензиностанцията или са хитреци дето се пререждат. Лошото е, че понякога НАИСТИНА има хора дето бързат по някакъв неприятен повод и покрай сухото гори и мокрото. Просто е такъв манталитета на българина: кокошкарско-тарикатски
                            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                              ..... Просто е такъв манталитета на българина: кокошкарско-тарикатски
                              Абсолютно,по-точно определение до този момент не бях чувал.

Коментар

Според мен огромна част от задръстванията се дължат именно на този манталитет.Никога не влизам в кръстовище ако виждам, че няма да изляза от него преди да светне зелено за тези от ляво или дясно. Който постъпва като мен, е наясно какви страдания за слуховия апарат носи подобно решение. Разни тарикати които идвайки от Орлов мост ще правят ляв завой на Университета и спират в платното за направо? Други хитреци, юрващи се в насрещното с надеждата, че после колоната ще ги пусне?Има една много интересна порода водачи, харакеризиращи се с това, че не се притесняват да паркират никъде. 2ра лента ли ще са, 3та ли... не ги бърка.Всички можем да изброим подобни дразнещи постъпки. Според мен, точно те са причина за голяма част от задръстванията, или най-малкото са причина задръстванията да стват по-големи.Ужасява ме липсата на толерантност.

Коментар

Working...
                                X