Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добре, утешителната награда е 100грамка. Само колегата който ще получи дъвка ( при пърав възможност ) да не възроптае срещу "въздържателната" награда.Изразът е на жител от ямболския регион - пришълец в София.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Абе гледам аз тая тема всеки ден се пише по нея ама сега за сефте викам да надникна.... По-добре да не бях, че едно такова дразнещо ми стана. Иначе 100 % съгласен с колегата Lane Staley. Искам да попитам тука т.нар. софиянци кои са те, че да ми кажат къде да живея и къде да работя??? Добре, че сме ние "селяните", че всеки "софиянец" с някоя останала панелка от баба му да може да взима 500 лв. наем за 50 квадрата и в същото време мрънка, че все едно съм му изял десерта. И делението на София и провинция го правят точно комплексарите, които видиш ли са баш столичани, а пък някой си идва от някъде си и е постигнал много повече от тях. Sorry, пичове ама да за съжаление в Ямбол не мога да взимам толкова пари колкото тука и за това не съм виновен аз. Ако можеше още днес щях да запаля гуменките на италианката. Така че къде ще живея аз е избор, който правя аз, а не вие!
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

P.S. Sorry за офф-а, ама като гледам не съм първия......дано да си последният, защото "зоркото око на модератора" гледа......Досещате се за какво предупреждаваме, не насочвайте темата към коша.Модераторски екип на fiat-bg.org
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

На "зоркото око на модератора" май също му е интересна темата

Коментар

Тя темата достатъчно се е насочила вече - излишни са споровете за провинцията и столицата
            sota написа:
            ....
            Колега, "Multijet Sport" ли караш?

Коментар

Не че нещо, ама - Законите се правят за хората, не хората за законите.Какво като сме се отклонили от темата? Да изкараме коментарите в друга тема или да преименуваме тази. Коментарите не са обидни, поне досега няма засегнатаи, а са интересни.

Коментар

Отново съгласен с Lane Staley.

Коментар

style34 написа:
                  Благодаря! Сега само да съберем кворум и да имаме мнозинство

Коментар

Lane Staley написа:
                    style34 написа:
                    Благодаря! Сега само да съберем кворум и да имаме мнозинство
                    ама то е ясно, че софиянци имаме мнозинство над "софиянци"
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ура!Вече няма да е офтопик.Нека някой софиянец да опише как би изглеждала София без нас "софиянците"?

Коментар

Ха гледам че вече темата си има ново име та реших че мога да се включа по него Кореняците софиянци щяха да са около 100 000 каквито размери има един обикновен български град ако не беше столица.Така че такъв им е бил късметът Ако не им се нрави - не е в нас вината.Ние от провинцията не сме дошли тук щото по ни харесва да се тъпчем в задръстванията ами сме тук защото тук има работа. Ако имах подобна работа в някой друг град изобщо не бих се и замислил да остана. А работа има не защото градът е София или Перник а защото е столицата.Нещо друго ми прави впечатление - този спор тръгва във всяка тема в която се обсъжда някаква нередност във София и все селяните излизат виновни. Ето днес чета за жена с кола която блъснала дете минавайки отляво на трамвай и от коментарите разбирам че и затова сме виновни

Коментар

Тая тема е много зле - всеки си дъвче неговото.По-добре направете тема където да пишат софиянците и отделна тема, където да си пишат несофиянците в София.Никой няма нищо против провинциалистите. Просто местните се дразнят на такива дето ем са в чужд град ем се дървят и развиват глупави теории. Трайте си и никой нема ви закача Даже никой няма да говори за вас.
                          Bravo 1.6 16v

Коментар

хайде сега чужд град станачуждо за другите е твоето имущество, не и улиците
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

chris написа:
                              Тая тема е много зле - всеки си дъвче неговото.По-добре направете тема където да пишат софиянците и отделна тема, където да си пишат несофиянците в София.Никой няма нищо против провинциалистите. Просто местните се дразнят на такива дето ем са в чужд град ем се дървят и развиват глупави теории. Трайте си и никой нема ви закача Даже никой няма да говори за вас.
                              Да бе верно, твой ли е града? Може ли утре да отида на работа или не даваш? Казвай да питаме предварително. SEV абсолютно добре го каза. И да си допълня предния пост в такъв случай - не само ще живея където искам ами ще развивам и каквито си искам теории или да питам първо дали може?? След като хората идват тук и могат да си намерят работа значи има нужда от тях, нали така? А дали ще говори някой за мен... дреме ми на шапката и аз мога да говоря.

Коментар

[b] Аз съм го казвал и преди, в София има по-големи заплата директно да си го кажем, аз ако можех да взимам такава заплата в Бургас, какватато в София много ясно, че нямаше да седя да работя в София. П.П. Живея си в Бургас ( не ме убивайте с камъни ) П.П2: Живял съм 17 години в София, но вече си живея в Бургас и изобщо не ви искам "столицата" - дръжте си я !Поздрави.
                                Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Working...
                                X