И кво сега да вземем да не ходим във София ли,що щото някой си му било писнало от задръствания еми ще ходя където си искам нали живеем във свободна държава.А и никъде не пише че София е на Кики,или на Сок от незнам си кво или на SHB.Най ме е яд като дойде някой лятото на морето и каже епа я съм от София и кво като си да не си хванал господ за ..я.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nai7 написа:И кво сега да вземем да не ходим във София ли,що щото някой си му било писнало от задръствания еми ще ходя където си искам нали живеем във свободна държава.А и никъде не пише че София е на Кики,или на Сок от незнам си кво или на SHB.Най ме е яд като дойде някой лятото на морето и каже епа я съм от София и кво като си да не си хванал господ за ..я.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:nai7 написа:И кво сега да вземем да не ходим във София ли,що щото някой си му било писнало от задръствания еми ще ходя където си искам нали живеем във свободна държава.А и никъде не пише че София е на Кики,или на Сок от незнам си кво или на SHB.Най ме е яд като дойде някой лятото на морето и каже епа я съм от София и кво като си да не си хванал господ за ..я.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Еми пак ти казвам - това е заради скапаната държава....nai7 написа:И кво сега да вземем да не ходим във София ли,що щото някой си му било писнало от задръствания еми ще ходя където си искам нали живеем във свободна държава.А и никъде не пише че София е на Кики,или на Сок от незнам си кво или на SHB.Най ме е яд като дойде някой лятото на морето и каже епа я съм от София и кво като си да не си хванал господ за ..я.
Коментар
-
style34 написа:SHB написа:...един европейски град ,изобщо на една европейска държава.А и никъде не пише че София е на Кики,или на Сок от незнам си кво или на SHB.
Коментар
-
Kuku написа:style34 написа:Еми пак ти казвам - това е заради скапаната държава....nai7 написа:И кво сега да вземем да не ходим във София ли,що щото някой си му било писнало от задръствания еми ще ходя където си искам нали живеем във свободна държава.А и никъде не пише че София е на Кики,или на Сок от незнам си кво или на SHB.Най ме е яд като дойде някой лятото на морето и каже епа я съм от София и кво като си да не си хванал господ за ..я.
Коментар
-
SHB написа:style34 написа:SHB написа:...един европейски град ,изобщо на една европейска държава.А и никъде не пише че София е на Кики,или на Сок от незнам си кво или на SHB.
Коментар
-
Kuku написа:style34 написа:Еми пак ти казвам - това е заради скапаната държава....The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
SHB написа:nai7 написа:Никъде не пише че е твоя град,както Бургас не е моя ние сме само времено тук.
Коментар
-
style34 написа:SokOtPraskova написа:Кой е казал, че е моя? Казах, че всеки има право на избор, а ние сме длъжни да го приемем, колкото и да ни указва негативно влияние или емоции.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
style34 написа:Повечето от вас не са ли така - майка му от Каспичан, баща му от Горно Нанадолнище, ама той софиянец? Ти не се притеснявай за поколенията. И ти сам го каза - малко хора - ниски заплати. Ако се махнем от София и тук ще останат малко хора и ще станат нискки заплатите. Това е по твоята логика.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар