Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dedra 2.0 написа:
    Който и да го е писал е ясно, че е неграмотен КолозеКтовъд
    Шшшшшшттттт! Не видиш ли, чи гуй писал някуй суфиянец??? На тях всичку им е прустено!!! Ний дето сми ут селу и нобелува награда да имами ши си трайм !!!
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ей кво сте недоволни? В кой друг град си изпращат така любезно гостите с табелки :D
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

nai7 написа:
        Абе колега то и у наШто село имало интернет бре,викам на жената що е тва МА яде ли се ко се праи.Те тез софианци били много умни хора,сигорно те са го измислили бря бря.
        Япа трея додиш у Наши селу,дъ тъ поубръзуваме мълку дъ стъниш интелигантно селянчи
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

С - Селянин!СА - Селянин, аха!СО - Селянин, олеле!
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
            Доста "остроумно"! Ми къ не ви аресва си останети по роднити миста биее! Толкова е готино в София тези дни! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

И какво му е готинота че повечето шопи отидоха по селата ли.И останаха само селяните там да си празнуват.

Коментар

Vladim написа:
                dikanio написа:
                Доста "остроумно"! Ми къ не ви аресва си останети по роднити миста биее! Толкова е готино в София тези дни! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                Да бе да бе.... Познавам един софиянец (разбирайте голям човек ) дето има подобни разсъждения, ама не можеш да го отделиш от една моя съгражданка от Ямбол (разбирай селянка)?!? Уж да се махат селяните, а кво се излагате с тия селянки бе....?
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Няма нищо по-сладко от една "селянка" човекооо!!! Ходиш в провинцията, изпращат те с буркани, яйца, животни... Имам само една молба айде да прекратим спора м/у софиянци и всички останали а? Ще се скараме ще почнем да се обиждаме....Аз съм много докачлив на тази тема пък и хората са казали "селянин си е душевно състояние няма значение от кой град или село си"...
                  EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
                  http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

nai7 написа:
                    И какво му е готинота че повечето шопи отидоха по селата ли.И останаха само селяните там да си празнуват.
                    Нещо май не проумяваш, какво си написал!? Малко са несвързани думите ти, ама хайде... Много ми е тъжно, че нямам село, а просто къща в покрайнините на града! И освен това, като гледам не живееш тук, че да даваш коментари!? Аз отдавна приключих с темата, но явно има много засягащи се пришълци. Но пък няма лошо от време на време да им се напомня откъде са дошли и да ги дразним. А те от малко се засягат!

Коментар

nai7 написа:
                      Някога виждал ли си шопи?Маскани-Селска ЧестПоздрави за честолюбивите!!!

Коментар

Да почти всеки ден.

Коментар

Vladim написа:
                          nai7 написа:
                          Нещо май не проумяваш, какво си написал!? Малко са несвързани думите ти, ама хайде... Много ми е тъжно, че нямам село, а просто къща в покрайнините на града! И освен това, като гледам не живееш тук, че да даваш коментари!? Аз отдавна приключих с темата, но явно има много засягащи се пришълци. Но пък няма лошо от време на време да им се напомня откъде са дошли и да ги дразним. А те от малко се засягат!
                          Много добре знам какво написах.Повечето сУфИанци отидоха по селата а само мрънкат за това че някой отишъл във София да работи.Ама като дойде лятото и бягате по морето граждани

Коментар

nai7 написа:
                            Много добре знам какво написах.Повечето сУфИанци отидоха по селата а само мрънкат за това че някой отишъл във София да работи.Ама като дойде лятото и бягате по морето граждани
                            Пак не мога да те разбера, но явно не трябва и да се опитвам! :D И защо коментираш темата при положение, че нито си роден тук, нито си дошъл да си изкарваш хляба!? Разбира се, че ще идваме лятото. Но идваме за малко и си отиваме, нали? А между другото с "хубавото" обслужване и цените с, които ни сурувакате в скоро време всички ще се ориентираме на юг!

Коментар

Кой ти каза че не работя във София на 3 месеца по 1 съм там.По добре ще е да си ходите на юг и без това са много хората по морето.

Коментар

nai7 написа:
                                Ако знаеш колко ще ми е готино цяла година само тези "селяни" да сме тук. Както каза Vladim , ние нямаме села,
                                Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Working...
                                X