Тази тема, защо не се озаглави "Лигня без край!"?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Lane Staley написа:Vladim написа:Тази тема, защо не се озаглави "Лигня без край!"?!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Lane Staley написа:Vladim написа:Тази тема, защо не се озаглави "Лигня без край!"?!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ми шотуууууу ни нъ ръзбиръти ! Зъ Туи !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Lane Staley написа:Ни мога си намеря RAW конвертор. RAW Shooter - a не разпознава RAW файловете. Ни гу знам срамежлив лий, що ли, ама ни ще. Можеш ли да ми препоръчаш програма дето е по-нахакана? :DBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Lane Staley написа:Стига бре!Ни съм ги приписал от друг форум. Имъм си ги тукъ нъ ина хартийка зъписани На бай Спас от долната маала синъ му ми ги казъ Ама сам съм си ги зъписъл, ко са мислиш ти :DBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
miro2177 написа:Това сега го видях в 24 часа и веднага го щтракнах за тая тема.Тоя пич кадето го е сложил трябва да го наградятlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:miro2177 написа:Това сега го видях в 24 часа и веднага го щтракнах за тая тема.Тоя пич кадето го е сложил трябва да го наградятBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Тъз табелка само некое софианче го и написалу !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар