Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тази тема, защо не се озаглави "Лигня без край!"?!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      Що спамиш темата бре, другарю Гражданин Нескъ видях една талигъ, Фиат Уно, отзаде и пишеше "ВЕЧНО МОЯ"
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
        Vladim написа:
        Що спамиш темата бре, другарю Гражданин Нескъ видях една талигъ, Фиат Уно, отзаде и пишеше "ВЕЧНО МОЯ"
        Защото това на, което я обърнахте няма нищо общо със заглавието, селянино!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          Lane Staley написа:
          Vladim написа:
          Защото това на, което я обърнахте няма нищо общо със заглавието, селянино!
          Ми ний ли сме виновни бре? Вий гражданята се изпокрихте. И тъкму кът съм та фанал туканкъ... нъл знайш, чи по трой съвет си купих ина такава щракалка - Панъсоник. Ногу съм доволен. Дажи имъм пуне 2-3 снимки дету дъ ни мъй срам да ги пукажъ Обачи има прублемация гулямъ. Ни мога си намеря RAW конвертор. RAW Shooter - a не разпознава RAW файловете. Ни гу знам срамежлив лий, що ли, ама ни ще. Можеш ли да ми препоръчаш програма дето е по-нахакана? :D

Коментар

А още по смешно звучи опита да се изрази типичното МИЕКАНЕ в буквено писмен вид
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Ми шотуууууу ни нъ ръзбиръти ! Зъ Туи !
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Lane Staley написа:
                Ни мога си намеря RAW конвертор. RAW Shooter - a не разпознава RAW файловете. Ни гу знам срамежлив лий, що ли, ама ни ще. Можеш ли да ми препоръчаш програма дето е по-нахакана? :D
                Въх!!! Бря!!!! Не вервам на учити си!!!!Кви думи знайш ти бе??? Малииииии!!!! Или си ги преписал от некой друг форум?Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Стига бре!Ни съм ги приписал от друг форум. Имъм си ги тукъ нъ ина хартийка зъписани На бай Спас от долната маала синъ му ми ги казъ Ама сам съм си ги зъписъл, ко са мислиш ти :D

Коментар

Lane Staley написа:
                    Стига бре!Ни съм ги приписал от друг форум. Имъм си ги тукъ нъ ина хартийка зъписани На бай Спас от долната маала синъ му ми ги казъ Ама сам съм си ги зъписъл, ко са мислиш ти :D
                    Начи си ги приписал от ратишка!? Тъй си и мислех - то да отвориш друг форум е мноу сложна зъдача рииш ли...
                    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                    Punto М2 1.2 SX 2000г.
                    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Това сега го видях в 24 часа и веднага го щтракнах за тая тема.Тоя пич кадето го е сложил трябва да го наградят
                      Прикачени файлове
                      Brava 103HP
                      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
                        Това сега го видях в 24 часа и веднага го щтракнах за тая тема.Тоя пич кадето го е сложил трябва да го наградят
                        Дейба и софиянеца дето е тоя, щом живее толкоз близо до табелата Мисля добре ще е утре само да смени "сбогом" с "Добре дошли" да пресече шосето и да ни маха :D Аз как пиша тука бе? Глей ти, то на село имало Интернет Алоу, другити селяни, у ваще села нетя ощи ли ний дошъл?

Коментар

Lane Staley написа:
                          miro2177 написа:
                          Мисля добре ще е утре само да смени "сбогом" с "Добре дошли" да пресече шосето и да ни маха :D
                          Батко, н никой няма да му стиска, да смени табелата. че кой самоубиец ще отиде до нея, при вида на тая лавина която ще тръгне към София утре
                          Brava 103HP
                          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Тъз табелка само некое софианче го и написалу !
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Абе колега то и у наШто село имало интернет бре,викам на жената що е тва МА яде ли се ко се праи.Те тез софианци били много умни хора,сигорно те са го измислили бря бря.

Коментар

Който и да го е писал е ясно, че е неграмотен КолозеКтовъд

Коментар

Working...
                                X