chris написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ъъъъъх тиез гръждъни ич ги нема,нии тукъ си пръим лъфче зъ селу ла ... мъ ко кажите ши спрем :PAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Lane Staley написа:chris написа:ogi28b написа:Вижти сига: Нидейти да спамити и да гуворити на таквизи диалекти, щот никуй ни въ ръзбиръ! То вий тъз тема я убърнахти на ибахти спама, ко е туй ниещу?Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Ко ни им аресваш на селските моми бе, серсемино!!!! Я кви са убави, ни съ кът вашти там у градо дету са по измазани от на кмета къщата бе!!! Га я цилуниш устатъ ти съ пълни с разните му там "fond de teint", "maquillage" Пазвите им - гледаш такива енди пълни, добре оформени, и га минеш втора база.... ми то сичкуту дунапрени, пудплънки и разни там нища... Яла тука да тъ зъпузная с Гана. Живей през две къщи - да видиш ко са казвъ мумъ!!! Дажи приди малку я видях на улицътъ, носеши две кофи с вудъ към тях. Работна булка, ей, не кат вашти кокони...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Сиикъ знъйти ли гъ ??? Огин мумъAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Lane Staley написа:Аз дъ ти кажъ, ни я знам Сийкъ, амъ съм сигурин, чи нищу ни чини пред Ганкъ!Крисчо, Ганкъ иди. Казъл съм и - иди там у центруту и питай за Крис. Ша има кой да я упъти, нъл?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Ша и кажъ. Да носи ли апчита или са ти устанали ощи? То тя е тоооооооооолкоз арна, чи апчита нямъ ти тряат, амъ знайл ли чувек. Ти кът ни си свикнъл на селски муми сигур бързо ша клюмниш.Ей на, и Neosi доди, аку Ганкъ ни тъ нъмери, ша и кажъ дъ оди у тях. Чи той нъл сига гьол си сложи у дворъ, ша я поизкъпи малку и кат блесни унъз ми ти Ганкъ...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Сиикъ София гъ знъй ! Само га пращъм и иди !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Lane Staley написа:Абре, Neosi, де изчезна бре, калпазанино!?!?!?!Да знайш, чи пудир два денъ утивъм нъ муре. Няма на кой да уставя гуситътъ. Ко ша кайиш да ги понаглеждъш дукът си пека г*зо? Сал на теби имам дуверие.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Lane Staley написа:Абре, Neosi, де изчезна бре, калпазанино!?!?!?!Да знайш, чи пудир два денъ утивъм нъ муре. Няма на кой да уставя гуситътъ. Ко ша кайиш да ги понаглеждъш дукът си пека г*зо? Сал на теби имам дуверие.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар