Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

chris написа:
    ogi28b написа:
    Вижти сига: Нидейти да спамити и да гуворити на таквизи диалекти, щот никуй ни въ ръзбиръ! То вий тъз тема я убърнахти на ибахти спама, ко е туй ниещу?
    Ми то аз за туй спрях да пишъ! То уш нъ бъзик ама те селските мумчетъ съ поотпуснахъ и то и аз ни моа им разберъ ништо.
    Ти ни пишиш, щот ни можиш Сигурну диктувъш на булкътъ си какво дъ пиши, а нея я нямъ сига. Признай си.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ъъъъъх тиез гръждъни ич ги нема,нии тукъ си пръим лъфче зъ селу ла ... мъ ко кажите ши спрем :P
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Lane Staley написа:
        chris написа:
        ogi28b написа:
        Вижти сига: Нидейти да спамити и да гуворити на таквизи диалекти, щот никуй ни въ ръзбиръ! То вий тъз тема я убърнахти на ибахти спама, ко е туй ниещу?
        Ми то аз за туй спрях да пишъ! То уш нъ бъзик ама те селските мумчетъ съ поотпуснахъ и то и аз ни моа им разберъ ништо.
        Ти ни пишиш, щот ни можиш Сигурну диктувъш на булкътъ си какво дъ пиши, а нея я нямъ сига. Признай си.
        Няям булкъ То аман от тез селски моми дет съ навъдихъ ф нашия град, а нормалнити грацки мумичитъ де съ дянахъ...
        Bravo 1.6 16v

Коментар

Ко ни им аресваш на селските моми бе, серсемино!!!! Я кви са убави, ни съ кът вашти там у градо дету са по измазани от на кмета къщата бе!!! Га я цилуниш устатъ ти съ пълни с разните му там "fond de teint", "maquillage" Пазвите им - гледаш такива енди пълни, добре оформени, и га минеш втора база.... ми то сичкуту дунапрени, пудплънки и разни там нища... Яла тука да тъ зъпузная с Гана. Живей през две къщи - да видиш ко са казвъ мумъ!!! Дажи приди малку я видях на улицътъ, носеши две кофи с вудъ към тях. Работна булка, ей, не кат вашти кокони...

Коментар

Мухахаааахахаъхъхъахъххъахъ Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Ох да кайш на Ганчето да доди батя да и праи ол инклузиф
            Bravo 1.6 16v

Коментар

Сиикъ знъйти ли гъ ??? Огин мумъ
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Аз дъ ти кажъ, ни я знам Сийкъ, амъ съм сигурин, чи нищу ни чини пред Ганкъ!Крисчо, Ганкъ иди. Казъл съм и - иди там у центруту и питай за Крис. Ша има кой да я упъти, нъл?

Коментар

Lane Staley написа:
                  Аз дъ ти кажъ, ни я знам Сийкъ, амъ съм сигурин, чи нищу ни чини пред Ганкъ!Крисчо, Ганкъ иди. Казъл съм и - иди там у центруту и питай за Крис. Ша има кой да я упъти, нъл?
                  Сиикъ е голъма ръотъ дъ знъиш !!! Готви шкембе - чурбъ ... оди дъ поривъ думътите ... разхождъ пръсенцътъ ... мъ нъпраууууу злъто,ку искъш тъ зъпузнъя :P

Коментар

И за двети шъ има и то по няколко пъти... дън съ блъскат само
                    Lane Staley написа:
                    Крисчо, Ганкъ иди. Казъл съм и - иди там у центруту и питай за Крис. Ша има кой да я упъти, нъл?
                    Да да, всички мъ знаят.. да пита само за Крисчо с големата ланга и шъ я упътьът....
                    Bravo 1.6 16v

Коментар

Ша и кажъ. Да носи ли апчита или са ти устанали ощи? То тя е тоооооооооолкоз арна, чи апчита нямъ ти тряат, амъ знайл ли чувек. Ти кът ни си свикнъл на селски муми сигур бързо ша клюмниш.Ей на, и Neosi доди, аку Ганкъ ни тъ нъмери, ша и кажъ дъ оди у тях. Чи той нъл сига гьол си сложи у дворъ, ша я поизкъпи малку и кат блесни унъз ми ти Ганкъ...

Коментар

Сиикъ София гъ знъй ! Само га пращъм и иди !

Коментар

Абре, Neosi, де изчезна бре, калпазанино!?!?!?!Да знайш, чи пудир два денъ утивъм нъ муре. Няма на кой да уставя гуситътъ. Ко ша кайиш да ги понаглеждъш дукът си пека г*зо? Сал на теби имам дуверие.

Коментар

Lane Staley написа:
                            Абре, Neosi, де изчезна бре, калпазанино!?!?!?!Да знайш, чи пудир два денъ утивъм нъ муре. Няма на кой да уставя гуситътъ. Ко ша кайиш да ги понаглеждъш дукът си пека г*зо? Сал на теби имам дуверие.
                            Чи то туй селянче Неоси ти де мислиш чи и ?? А ?? Той съму нъ мурету шъ е дъ знъиш ! Прасенцата му гладни сигурно ...

Коментар

Lane Staley написа:
                              Малииии малиииииии щу спам сте нъписале, щу чудо!!Ни въ лии срам бря?! 10 деня ме нема и напраихти чудо!! :D Lane Staley, начи на муре утивъш а?..Щи гледъм прасетята, ама посли сакам ино за мени, а посли ти ши гледъш мойти и щи дам ино стъкло рикия. Много ти блъгодаря за дуверието фпрочем :D :D :D :D
                              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                              Punto М2 1.2 SX 2000г.
                              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Колиегата алоу (бляк) дет си проводил жицата за нету из зад кочака -че тия урежем да знайш-оно оспамийте сите тукенка. Они’м’гие-е ясно ма супраат че не вдеватп.с. Е не е истина как трима души изписахте 58 страници бре!!!!!!
                                "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Working...
                                X