chris написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
chris написа:Рачийка, рачийка... ооооох, салатка.... охохоооохоооооохххБаааахти как ме мързи да работя.. искам кат вас на село, цел ден на сенкя под лозата...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:chris написа:Рачийка, рачийка... ооооох, салатка.... охохоооохоооооохххБаааахти как ме мързи да работя.. искам кат вас на село, цел ден на сенкя под лозата...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Princo написа:chris написа:Рачийка, рачийка... ооооох, салатка.... охохоооохоооооохххБаааахти как ме мързи да работя.. искам кат вас на село, цел ден на сенкя под лозата...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Абе нема ли рабута за вас бе?!!Яз цел ден копам, раня свинье, ама най-лошуто найти ли куе й?СПРЕХА МИ ПЪРИТИ ПО СЪПАРД!!!Щото некви ОЛЪФ тъй били рекли...бря??!! Ми ся?!!?Тъкму купих ина вила у Гърсия...и ми резнаха кранчиту!!О-СТА-ФКА О-СТА-ФКАBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:Абе нема ли рабута за вас бе?!!Яз цел ден копам, раня свинье, ама най-лошуто найти ли куе й?СПРЕХА МИ ПЪРИТИ ПО СЪПАРД!!!Щото некви ОЛЪФ тъй били рекли...бря??!! Ми ся?!!?Тъкму купих ина вила у Гърсия...и ми резнаха кранчиту!!О-СТА-ФКА О-СТА-ФКАAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Ни знъм къндидтииии мнуго ... пу жилание пулитик :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Найш ко...моем да утвличеми Lane Staley, обачи ма я страх ся щи кажа що..1. Щото за тос мискинин никуй нияма да даде 1 луев.2. Кат го увличеми ши изде и ши изпии повичи от откупа тоз поганец!3. Същуту въжи и за chris - освен туй тос мискинин има пруслидявани по ЖИЕСЕМ и ни го щъ....Мъкааааааааааааааааааааа...........Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
За Джи Си Емите СПУКУЙНО ! Глидам тукъ у нетъ некфи машинки дету заглушавали мобифоунчетата !!! Ши си купим и ши го гепим тоя Олъф ... Мъъъъ кулку пари и искъмеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар