Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А аз се чудя защо доктора вече не ми предлага виагра сутрин в мейла. Ти си му изкупил всичката налична бе
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
      А аз се чудя защо доктора вече не ми предлага виагра сутрин в мейла. Ти си му изкупил всичката налична бе
      Мдааа, аз бех Ако има изостанала някъде на склад свиркайте
      Bravo 1.6 16v

Коментар

Внимавай!Може да си вдигнал самолета, ама умната, че ако мине звуковата бариера става страшно...

Коментар

Хахахаа, няма толко тъпа реклама като тая със самолета...
          Bravo 1.6 16v

Коментар

Малейййй малей кви сти позди кат пъпеши...ай утивъм да купувъм басейн на свините и посли ши ви кажа
            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
            Punto М2 1.2 SX 2000г.
            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
              Малейййй малей кви сти позди кат пъпеши...ай утивъм да купувъм басейн на свините и посли ши ви кажа
              Здравееей
              Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
                Neosi написа:
                Здравееей
                Ах вий палавници... у басейна ша са къпити и ша мърсувати, а?Естети, както казва Швейк

Коментар

Тас тема "София - Село" май съ истъркъ...Викъм дъ упсъдим малку гейчитътъ или какту вий му казвъти - "вътрацити"!
                  Bravo 1.6 16v

Коментар

Бахти - днеска не съм свършил работа за 5 стинки... Амо дет шопа викаше... никога не моат ми платат по-малко от колко я съм изработил
                    Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
                      Бахти - днеска не съм свършил работа за 5 стинки... Амо дет шопа викаше... никога не моат ми платат по-малко от колко я съм изработил
                      ша видиш ти шопа кво вика ако шефат ти прочете глупостите Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                      Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

TaNo написа:
                        chris написа:
                        ша видиш ти шопа кво вика ако шефат ти прочете глупостите Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        ебаси мамата Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 за тва не се бех сетил...
                        Bravo 1.6 16v

Коментар

Земай по-голя, аванс и щракай с пръсти :D

Коментар

Тъй....купиф надуваим бъсейн 3/2/0.6 метря. Сбира точну 1 тон вудъ.Ся съ чуда кат улянат 2 свини по 150 кила ината ко ша стани. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                            Punto М2 1.2 SX 2000г.
                            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

chris написа:
                              Здравееей
                              chris написа:
                              Lane Staley написа:
                              chris написа:
                              Ми защита кат ги гледам на снимката немат.... барем една гума да бяха нахлузили...
                              Теб от там ли ти дойде вдъхновението за офертите в другата тема бре?
                              Хаха, не бе, просто си падам по теб отдавна ))) Ти сеа да не се обиди нещо
                              - туй е ут друга темъ Туй chris-чу убърна резбата укунчателно!!!! Ела тука на селу, и щи пусна ино бело мъгари
                              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                              Punto М2 1.2 SX 2000г.
                              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                                Тъй....купиф надуваим бъсейн 3/2/0.6 метря. Сбира точну 1 тон вудъ.Ся съ чуда кат улянат 2 свини по 150 кила ината ко ша стани. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                                Разсипник!!! Идин тон удъ!!! Чи аз с туй ша поливам бустаня 2 месеца бре Ама пук как ша са радвът гуситътъ... Ех, чак ми съ прииска да съм прасе! ( Според някои това отдавна е факт )

Коментар

Working...
                                X