Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
-
Хихи, ти си бил по-груб и от Ганчу Секирътъ ут съседнуту секу. Той кът играиши съдията кат свири началу, онез дукъ бутнът топкътъ и спираши мачъ, давъши му на Ганчу жълт картон и тъй си караши спукойну мачъ - иначи Ганчу пупретрешваши идин-двамъ ощи ду пучивкътъ.Нескъ аку знайш ква къручкъ каръх Талигъ та дрънкъ! Пундрелник ши я снимъм и ша ти пукажъ. Гулямъ рапта, ей!! Пумагъх нъ ини пузнати дъ си местят бъгажъ. Ей, имът инъ кузъ, гулям зор видяхми дукът я фаним - ногу бягъ пущинътъ!!! Амъ нъкрая я пудмамих с ини бунбонки - Тик Так. За ини две кълории, игати глупъвътъ кузъ :Plike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Хихи, ти си бил по-груб и от Ганчу Секирътъ ут съседнуту секу. Той кът играиши съдията кат свири началу, онез дукъ бутнът топкътъ и спираши мачъ, давъши му на Ганчу жълт картон и тъй си караши спукойну мачъ - иначи Ганчу пупретрешваши идин-двамъ ощи ду пучивкътъ.Нескъ аку знайш ква къручкъ каръх Талигъ та дрънкъ! Пундрелник ши я снимъм и ша ти пукажъ. Гулямъ рапта, ей!! Пумагъх нъ ини пузнати дъ си местят бъгажъ. Ей, имът инъ кузъ, гулям зор видяхми дукът я фаним - ногу бягъ пущинътъ!!! Амъ нъкрая я пудмамих с ини бунбонки - Тик Так. За ини две кълории, игати глупъвътъ кузъ :PBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
deadairplane
-
Lane Staley написа:Мирси мнооооогу!!!Да ти съ пухваля - и ини катъджии ми чиститихъ, мнооогу рану събахлян, къмту 9:30 - пударъка, ино тъквоз синю талончи, ша си гу зъма след 30 дни Къкви дубри хоръ :DBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Lane Staley написа:Аха,. И аз тъй си мислех и Пляс, пляс пеалите хайде ляв завой...Ама на!Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
То мърдъ с уши. Многу е умну, пучти кът гуситу, ама се пак гуситу е по, по. Магариту можи саму на синтасе да гу бий, на другу - нье.Сига, нямъ дъй сок ут бъз. Ша тъ пучерпя Шуменску, ут убав край, с убави хоръ ( аз ) Туй с чиниятъ е мноо убу ши знайш. И мойтъ булкъ зе инъ такваз. Аз утначалу викъм - Ухаааааа, колку сълатъ ша съ сбире туканкъ!!! МАма посли разбрах истинскътъ ползъ и съм възхитен. Бря, тъуз дума ни знаех чи я знам. Леле колку съм умин!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ще използвам тази тема, за да напиша нещо което ми идва отвътре.Днес се навършват две години от кончината на един човек, когото уважавах много и който повечето от вас познават макар и задочно, защото такава е съдбата на преводачите - с труда и таланта си те ни позволяват да се докоснем до велики произведения, но много рядко получават признание.На 30.06.2006 година ни напусна Госпожа Даниела Петрова, преподавател, преводач, позволил ни да почустваме силата на "Алхимикът" Паулу Коелю и един прекрасен човек.Освен с огромната и ерудиция и талант, ще запомня Госпожа Даниела Петрова с това, че тя беше човек отстояващ принципите си, човек, който не се изплаши да защитава своите студенти и да иска те да получат истинско образование. Тя бе доказателство, че моралните норми и принципи могат и трябва да бъдат отстоявани, за мен тя беше пример. Благодаря и. За това на което ме научи - като студент и като човек.Поклон!!!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Колега, ти Английска филология в СУ ли си завършил? Спомням си, тогава бяхме още гаджета с жена ми и редовно ходех да я карам/взимам от СУ и един ден излиза разстроена... именно заради тази трагедия. Като човек, когото дори не познавам, въпреки това искам да изкажа и аз моята съпричастност. п.п.Ако не се лъжа трагедията беше заради катастрофа...?Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар