Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    Зарежи го онзи, не му обръщай внимание. Няма смисъл. Нали знаеш за борбата, прасето и калта?Кат каза прасе... туй, по-умнуту, казвъл съм ти за негу, нескъ мъ разучъровъ - нъ матемътическия тест за след 7ми клас изкаръ саму 4,50. Мискинин!!! Шъ мъ умури. Идинствинътъ пирспиктивъ зъ негу в животъ, ут тук нътатък е, дъ си нъпрай идин форум - гуси-бг.COM и дъ съ упръжнявъ дъ хаквъ форумъ нъ гуси-бг.ОРГ Ааа няма аз да му плащам нетя. Дъ съ упрая как можи. Дигнал съм ръце ут негу ( ама ножъ ни съм - саму чакъм Колидътъ )
    Дубриютри!!Я ма виж къв съм убав с два желти картона....ма ми утивът нъли?? :D :D :D Хаха...туй за пръсето хич ние дубрь...4.50 си е пълин мискинлък и немукаетлък и за туй за Колида мое да дода...и да си пунисе нъказанието тос мискинин. :D :D :DПС.и другу съ сетих ся..нъл ти казъх чи моя интирнет иди откъм ена жица откъм кочинята...ши зема да купа идин лъптом на мойти пръсетя, да хакнат твойти... :D Начи мойти ша са гуси-бг.ОРГ , а твойти гуси-бг.COM и ши ги уставим да съ хакат...да видим кой ши пубиди...па посли ше ги хакним нийй :D :D :D
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Lane Staley ,Де си за заврял ва чобанино???Не мъ карай да използвъм друга дума, щот вечи немам право! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      Brava 1.6 16v ELX 2001г.
      Punto М2 1.2 SX 2000г.
      МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Хихи, ти си бил по-груб и от Ганчу Секирътъ ут съседнуту секу. Той кът играиши съдията кат свири началу, онез дукъ бутнът топкътъ и спираши мачъ, давъши му на Ганчу жълт картон и тъй си караши спукойну мачъ - иначи Ганчу пупретрешваши идин-двамъ ощи ду пучивкътъ.Нескъ аку знайш ква къручкъ каръх Талигъ та дрънкъ! Пундрелник ши я снимъм и ша ти пукажъ. Гулямъ рапта, ей!! Пумагъх нъ ини пузнати дъ си местят бъгажъ. Ей, имът инъ кузъ, гулям зор видяхми дукът я фаним - ногу бягъ пущинътъ!!! Амъ нъкрая я пудмамих с ини бунбонки - Тик Так. За ини две кълории, игати глупъвътъ кузъ :P
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
          Хихи, ти си бил по-груб и от Ганчу Секирътъ ут съседнуту секу. Той кът играиши съдията кат свири началу, онез дукъ бутнът топкътъ и спираши мачъ, давъши му на Ганчу жълт картон и тъй си караши спукойну мачъ - иначи Ганчу пупретрешваши идин-двамъ ощи ду пучивкътъ.Нескъ аку знайш ква къручкъ каръх Талигъ та дрънкъ! Пундрелник ши я снимъм и ша ти пукажъ. Гулямъ рапта, ей!! Пумагъх нъ ини пузнати дъ си местят бъгажъ. Ей, имът инъ кузъ, гулям зор видяхми дукът я фаним - ногу бягъ пущинътъ!!! Амъ нъкрая я пудмамих с ини бунбонки - Тик Так. За ини две кълории, игати глупъвътъ кузъ :P
          Ни съм груп, а съм чуфствитилин, щот имам ногу нежна душа...кат избега ината свиня...рвах 5 деня.... Кво кара ва? Я метни да вида???А за кузата да ти кажа...имах 2 таквиз дубичита...иното избега и дордето са чудихми как да го фаним, доде оня Клъвнатия (за него ти разпраях приди) с едно чуфте...било кат АК 47, ама с бинокъл връз неги...и докъ са вайкахми и мамихми хайванчиту, оня тресна с чуфтето и посли......СА! СА СА!
          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
          Punto М2 1.2 SX 2000г.
          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Lane Staley ЧИСТИТ ИМИН ДЕН ВА!!Да си жув и здрав и ти и циалуту ти симейству, барабар със сичката стока!Па изчезна, место да пратиш ино стъкло рикия ...нитай срам!
            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
            Punto М2 1.2 SX 2000г.
            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Мирси мнооооогу!!!Да ти съ пухваля - и ини катъджии ми чиститихъ, мнооогу рану събахлян, къмту 9:30 - пударъка, ино тъквоз синю талончи, ша си гу зъма след 30 дни Къкви дубри хоръ :D

Коментар

Коментар

Lane Staley написа:
                  Мирси мнооооогу!!!Да ти съ пухваля - и ини катъджии ми чиститихъ, мнооогу рану събахлян, къмту 9:30 - пударъка, ино тъквоз синю талончи, ша си гу зъма след 30 дни Къкви дубри хоръ :D
                  Хихихихи...нека ти...щот си прозд! :D Ко напрай ва? да не дигна превишена скорос с каруцята?????
                  Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                  Punto М2 1.2 SX 2000г.
                  МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Тц. То у 9:30 мъгариту ощи спи, как дъ превишъ нещу?Забранен ляв зъвой. Викам си - как така? Нали суциълисти ни управлявът, кък можи дъ зъбранят точну левия завой?

Коментар

Аааа ку е за левиа зъвой си прв...нимой да е зъбранену..кеф ти Бе Си Пе, кеф ти шествие на пидали...хабсурд мися яз.
                      Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                      Punto М2 1.2 SX 2000г.
                      МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Аха,. И аз тъй си мислех и Пляс, пляс пеалите хайде ляв завой...Ама на!

Коментар

Lane Staley написа:
                          Аха,. И аз тъй си мислех и Пляс, пляс пеалите хайде ляв завой...Ама на!
                          Мдаааа...ся тъкму гиледъх нувинити..туй за левиат зъвой е ного спорну...ма кат къзах чи " гиледъх нувинити", найш как ги глидах ва...нивгаш ниама да пузнайш!! Ниямъ веч кабили откъм кочинята!! Венсенемос!! Да са препиням яз сека сутрин!! Нье!!!Буля са збадила и служиха ено таквоз кът чиния - фърга и тевелизия и све! Ма ко е туй точну ни ми е ясну! ПС. виш ко...знам чи имаш имин ден, ма си чекъм стъклото с рикия! Ку не - поне бъз с сок от лимон!!ЦИЦИЯ НЬЕДНА! ППС. щот ся са сещъм...ти с туй куцу магари как дади мигач за левиат зъвой ва? А?
                          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                          Punto М2 1.2 SX 2000г.
                          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

То мърдъ с уши. Многу е умну, пучти кът гуситу, ама се пак гуситу е по, по. Магариту можи саму на синтасе да гу бий, на другу - нье.Сига, нямъ дъй сок ут бъз. Ша тъ пучерпя Шуменску, ут убав край, с убави хоръ ( аз ) Туй с чиниятъ е мноо убу ши знайш. И мойтъ булкъ зе инъ такваз. Аз утначалу викъм - Ухаааааа, колку сълатъ ша съ сбире туканкъ!!! МАма посли разбрах истинскътъ ползъ и съм възхитен. Бря, тъуз дума ни знаех чи я знам. Леле колку съм умин!

Коментар

Ще използвам тази тема, за да напиша нещо което ми идва отвътре.Днес се навършват две години от кончината на един човек, когото уважавах много и който повечето от вас познават макар и задочно, защото такава е съдбата на преводачите - с труда и таланта си те ни позволяват да се докоснем до велики произведения, но много рядко получават признание.На 30.06.2006 година ни напусна Госпожа Даниела Петрова, преподавател, преводач, позволил ни да почустваме силата на "Алхимикът" Паулу Коелю и един прекрасен човек.Освен с огромната и ерудиция и талант, ще запомня Госпожа Даниела Петрова с това, че тя беше човек отстояващ принципите си, човек, който не се изплаши да защитава своите студенти и да иска те да получат истинско образование. Тя бе доказателство, че моралните норми и принципи могат и трябва да бъдат отстоявани, за мен тя беше пример. Благодаря и. За това на което ме научи - като студент и като човек.Поклон!!!

Коментар

Колега, ти Английска филология в СУ ли си завършил? Спомням си, тогава бяхме още гаджета с жена ми и редовно ходех да я карам/взимам от СУ и един ден излиза разстроена... именно заради тази трагедия. Като човек, когото дори не познавам, въпреки това искам да изкажа и аз моята съпричастност. п.п.Ако не се лъжа трагедията беше заради катастрофа...?
                                Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                                --- в сърцето завинаги... ---
                                Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Working...
                                X