Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въртите сделки без мене а?!!?!? Диви селяне!!!!!!!!!!!
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28889
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Абе капазани, два дни мъ нямъ и вий ко напрайхти... Чак пъдарити, тъй де тука нъл иначи им викат, с инъ сложнъ думъ, съ ви зъключили темътъ Ни въй срам. Аз сига дъ убясня що мъ нямъши - ходих у градо да си купа ино бойлерчи. За тоз разход непридвидин е виновин саму и идинствину онзи гражданеещ съ селянин Neosi - нямъ си другъ рапта, ча ша са фали, чи имъ топлъ вудъ у къщи. И са ко? Ний дън сме по-долу, а? Тъй речи булкътъ. Ни щяла вечи дъ мий чинии със студенъ вудъ. То чунким ни ги мия аз, ама карай... Тез пъри си ги бях зъделил за другу да му съ нивиди. И баш сига лятуту бойлер? Какту и дъй, пуне ино нещу е убу у цялътъ раптъ - вечи шъ си мия кръкатъ напрау у мивкътъ
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
          Абе капазани, два дни мъ нямъ и вий ко напрайхти... Чак пъдарити, тъй де тука нъл иначи им викат, с инъ сложнъ думъ, съ ви зъключили темътъ Ни въй срам. Аз сига дъ убясня що мъ нямъши - ходих у градо да си купа ино бойлерчи. За тоз разход непридвидин е виновин саму и идинствину онзи гражданеещ съ селянин Neosi - нямъ си другъ рапта, ча ша са фали, чи имъ топлъ вудъ у къщи. И са ко? Ний дън сме по-долу, а? Тъй речи булкътъ. Ни щяла вечи дъ мий чинии със студенъ вудъ. То чунким ни ги мия аз, ама карай... Тез пъри си ги бях зъделил за другу да му съ нивиди. И баш сига лятуту бойлер? Какту и дъй, пуне ино нещу е убу у цялътъ раптъ - вечи шъ си мия кръкатъ напрау у мивкътъ
          Ааааа пуяви са значи рииш ли!!! :D Ми туй Принкуту съмо си е вюновну...къзах му дъ си пиши чи му е спам темъта ма ни мъ пуслеша тоз сирсемин ньедин и му сиквистирах житциту. :D :D :D Са да ти кажъ яз пъ ко напрайх дорде тъ нямъши...И яз одих до идин гулем мъгазин и купихми ина макина - начи мяза на хлъдилник ма кат я утвориш и фъргаш вътри мръсни чиннии и тя ги умива. Брях!!! Буля кат виде туй и са тръшна възнак и вика:"От тука не мърдам без тая макина и туй то"!! Ми ся?? Викам: "Що ти е туй ма? нии и без туй нямъми ного чинии - нъл идем на весници, то чиниите за за гости..най -ногу онуй "Lane Staley кат доди ши му сипиш у чиния". "Не - вика - искам гу туй" и са тръшна у магъзиня - Срам Срааааааааааам. Та прудадох тутакси две свини на примосия на Съби клъвнатия (Жувей на 3 къщи от нази, викът му клъвнатия щот един пител гу глъвнал по уназ му рабта, дорде бил по малка нужда, ма за туй щи рапраям друг пат) и зехми туй за чиниити..и са требе да купувами чинии. :D
          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
          Punto М2 1.2 SX 2000г.
          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Вйъ, въй... игасиму какъв си сноб! Значи викаш пиралня зъ чинии? Ам туй лъжицити? Тях ко ги прайш? Щот туй дървото кат съ накъсни у вудътъ, тя лъжицата ши зъмязъ на чирпак? Аз нямъ да давъм на булкътъ дъ чите повичи тука - ми ти саму риволюционни наструения създавъш. Пругрес, пругрес, ама то ниможи саму пругрес... Аз куги ши успея да си купя новъ въдицъ?

Коментар

За лъжисити и яз са чуда ко да прая... Ма ти верно - да не пущаш твойта булкя да чите тука, щот кат нищо мое да измисли некоя дивутия...Еле на не й даваш да пиши, чи аку мойта пручите сигур требе да прудам сичките свинье и сичкити увси...
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

А ва Lane Staley,Тос изувир с ония мъненките хишни рибета - пирони май им викът, да не е край ваше село ва?Ти ли ги пущи у гьоло ва мискинино ньеден? а?Ми ти знайш ли ко ши стани кат увсити идът да пият вудъ ут изовира ва?Яз са чуда що ти е притребвала въдица...ама ха!!
                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ней ду наши селу. И аз дъ ти кажъ многу съ изплаших, чи зер живутинкити секи ден одят на гьолъ дъ пият удъ. И си викъм - Диверсия значи ши дъ имъ тукънка!!! Пък и дъ ти кажъ, най-многу за рибътъ съ изплаших - изядуа я тез хищници. Аз съм запален рибар, и мий болну за тъз ситуация. Най-многу убичам да лувя там, у Столицътъ, у халите ли, как му думът? Таквиз сьомги съм фащъл там, нямъ да пувярвъш ку ти кажъ.

Коментар

Оооооооо рибар ли си ва?У събута фанах 3 гулеми шърана на пънчареву....пирони немаше...
                    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                    Punto М2 1.2 SX 2000г.
                    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Сюрьозну ли? Три шарана Аз там одих веднъж, фанах три, ама едни таквизи мънинки, къмто 10-15 см. Ни бея пирони и те, ма ни знам как съ казвъха, срамижлив съм и ни съ запузнахми. Сига зъ руждения ми ден шъ пулучъ въдицъ и ша станъ "Страшилищиту на пиронити"

Коментар

Три шарана!!! Искъш ли да ти пудъря за ЧРД едно серкме, дет навремито гу откраднъх от горскио?
                        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                        Punto М2 1.2 SX 2000г.
                        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                          Три шарана!!! Искъш ли да ти пудъря за ЧРД едно серкме, дет навремито гу откраднъх от горскио?
                          Сакън, нидей. Аз ут малък гу знам туй: Temeo danaes et dona ferentes. Искаш да мъ сгащят кът бракунер? Да мъ ококошарят и ти дъ ми скрадниш гуситътъ. Знам аз, чи си фърлил уко нъ туй мъжкуту, умнуту. Хи как тъ разкунспириръх. Мирси, нищъ. Искъм дъ съ наскъждавъм нъ свубудъ нъ благата нъ цивилизациятъ - вечи си имам бойлирчи пуд миФкътъ, ша си мия кръкатъ напрау там, с топлъ вудъ, ша си напрая люлеещ съ стол, ши сидя нъ негу, ша си чита "Диплумациятъ" на Кисинджър, ша си пия Алтай с лед... еххххх живоооот.

Коментар

за темата
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Нии у нашу селу пирании ловим ма ви казвъм мнооу арни тез пирани и свинките ги обичат
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Lane Staley написа:
                                Neosi написа:
                                Сакън, нидей. Аз ут малък гу знам туй: Temeo danaes et dona ferentes. Искаш да мъ сгащят кът бракунер? Да мъ ококошарят и ти дъ ми скрадниш гуситътъ. Знам аз, чи си фърлил уко нъ туй мъжкуту, умнуту. Хи как тъ разкунспириръх. Мирси, нищъ. Искъм дъ съ наскъждавъм нъ свубудъ нъ благата нъ цивилизациятъ - вечи си имам бойлирчи пуд миФкътъ, ша си мия кръкатъ напрау там, с топлъ вудъ, ша си напрая люлеещ съ стол, ши сидя нъ негу, ша си чита "Диплумациятъ" на Кисинджър, ша си пия Алтай с лед... еххххх живоооот.
                                Малииии, малиииии чита сичку туй и нивиарвъм на учити си!!!!Виш ко ся:пъву - ни ми пиши с чуждуземски букви щот не ги утбирам.фтору - таз книгъ съм я чел и ся щи кажъ за ко иди реч, дан съ мъчиш:В тази монументална и полемична книга, д-р Кисинджър отговаря на въпроса какво е дипломацията. Започвайки с всеобхватен исторически преглед, пречупен през собствените му очи и стига до впечатления от личните си разговори с мнозина от световните лидери, Кисинджър сочи пътищата, по които изкуството на дипломацията и баланса на силите са създали света, в който живеем. Той разкрива как американците, закриляни от могъществото и изолацията на страната си, а и от собствения си идеализъм и недоверие към Стария свят, са търсили уникална външна политика, основана не на това какъв е светът в действителност, а на това какъв трябва да бъде. Рисувайки портрети на световните лидери - Дъо Гол, Аденауер, Никсън, Джоу Енлай, Мао Дзедун, Рейгън, Горбачов - Кисинджър анализира отликите в националните стилове на дипломация, като посочва американците, които от самото начало клонят към дипломация, основана на идеализма.Разбра ли ва сирсемино?!
                                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Working...
                                X